Volle Maan 28 maart 2021
Volle Maan 28 maart 2021

Zondagavond om 20.48u is de maan weer op haar volst!

Mijn hele leven ben ik al gebiologeerd door de maan. Als kind keek ik al altijd uit het raam voordat ik naar bed ging, of als we ’s avonds in het donker naar huis reden was ik altijd naar de sterren en de maan aan het kijken.

Elke volle en donkere maan neem ik een uitgebreide podcast op voor de members van THE MOON. Deze podcasts gaan over de energie van de maan op dat moment. Afgelopen vrijdag heb ik een podcast opgenomen over de energie van NU. Waar deze maan voor staat, wat je van haar kan leren, als je ‘last’ hebt van bepaalde energieën, wat je dan kan doen.

De maan staat in het sterrenbeeld weegschaal. Ik neem je mee in de podcast hoe je de dingen in je leven kan afwegen.

♡ Waar word je blij van?

♡ En wat niet?

♡ Wat is voedend in je leven en wat niet etc.

De podcast is normaliter alleen beschikbaar voor de members in THE MOON, maar omdat het zo’n intense tijd is op het moment, wil ik je deze podcast cadeau geven.

THE MOON

Wil je de oefeningen doen uit de podcast en elke maan een podcast ontvangen? Dan kun je voor  €13,00 per maand lid worden van mijn membership.

Via deze link kan je je inschrijven

Over de schrijver
Green Goddess wil vrouwen zoals jij inspireren om te gaan leven vanuit je Natuurlijke ritme, in Liefdevolle Verbinding met jezelf. Dat doen we door onze beste tips te delen via onze blogs, video’s, podcast en Masterclasses. En door de Green Goddess Members' club: het platform voor gelijkgestemde vrouwen om samen te komen. Waar verschillende programma's worden aangeboden die je helpen je innerlijke wijsheid te ontdekken om zo je eigen heelmeester te worden.