In verbinding met je cyclus

Unleash your Green Goddess

Membership

Welkom bij de

Green Goddess

Community

Dit is een community voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei. Zowel op spiritueel, emotioneel als mentaal niveau.

Met dit betaalbare membership kom je samen met gelijkgestemde vrouwen, verbind je je met de maan en je eigen maandelijkse cycli, het medicijnwiel, onze vrouwelijke oeroude wijsheid.

Het is voor vrouwen die een liefdevolle verbinding met zichzelf nastreven.

Twee keer per maand, met donkere en volle maan, komen we samen in de besloten community.

Podcast

Twee keer per maand ontvang je een podcast. Deze geven je de mogelijkheid om verbinding te maken met zowel jezelf als de maan. Zo beweeg je op een nieuwe manier door je leven en voel je je meer verbonden. 

Geleide meditatie

 Ik neem je mee in geleide meditaties en visualisaties om nog dieper te zakken in het thema van de maan(d).

Medicijnwiel

Elke maand komen verschillende cycli aan bod. Alles heeft een relatie met elkaar en dit gaan we stap voor stap met elkaar doorlopen en verbinden.

Kaart
legging

ik trek elke maand bij de donkere maan een kaart wat het collectieve thema is. Dit zal gedurende de maand een leidraad zijn.

Wat is een Groene Godin voor mij

Voor mij staat Green Goddess voor de helende klacht van de Aarde. Voor de godinnenkracht die we hier op Aarde hebben, verbindend met de natuur en liefde. Green Goddess leert mij om deze twee krachten, het manifesteren (aarde kracht) en het creëren (godinnenkracht) in een te brengen. En op die manier mijn eigen leven te creëren en manifesteren zoals ik dat wil. Vanuit een diepe verbinding met mezelf, alle elementen van het medicijnwiel in mij verenigd en te leren leven volgens het ritme van mijn eigen natuur.

Misschien klinkt het vaag als je dit leest of voel je tintelingen, voel wat het met je doet en ga deze reis ook met jouw Groene Godin aan. Zo kom je in liefde en vrede met jezelf heel je De Liefdevolle Verbinding met Jezelf en leef je vanuit je pure kracht.

Verbinding met vrouwen

Dit is een heel belangrijk element. Door je te verbinden met andere vrouwen kun je groeien. Je bent een spiegel voor elkaar. We gaan weer oude gevoelens wakker maken dat wij vrouwen geen concurrenten van elkaar zijn, maar zusters.

Verbinding met de natuur

De natuur is groot, de kosmos, de aarde, dieren en plantenrijk. Door hier verbinding mee te maken kun je ook een verbinding met jezelf maken. De liefde die je voor dieren en/of planten voelt voor jezelf gaan voelen en een worden met alles hier op aarde en de kosmos.

Verbinding met jezelf

Jij bent de sleutel. Door alles wat je leert te integreren in je lichaam ga je je steeds meer in balans voelen. Ons lichaam is een afspiegeling van de aarde. Om goed voor de aarde te kunnen zorgen is het ook belangrijk dat je goed voor jezelf kan zorgen.

Be your beautiful self

De thema’s die aan bod gaan komen

Maancyclus

Menstruatie cyclus

Dierenrijk

Elementen

Seizoenen

Orgaan systemen

Natuur kwaliteiten

Plantenrijk

Archetypen

Verbinding

Unplugd van onze natuur

Heel lang was het de normaalste zaak van de wereld dat je in verbinding leefde met de natuur. Goden, godinnen, priesteressen, magiërs, heksen, vrouwen, mannen, kinderen, iedereen deed dat. Vanaf onze jaartelling is hier langzamerhand een einde aan gekomen. Zeker in de Middeleeuwen werd het leven volgens het ritme van de natuur, met de natuurgoden en kruiden gezien als iets zondigs. De heksenvervolgingen waren hier het gevolg van.

Sinds de laatste jaren is er steeds meer een beweging naar de verbinding met iets groters. Noem dit het universum, spirit, de natuur. Het komt voor mij eigenlijk op hetzelfde neer. De verbinding met je eigen innerlijke levenskracht. Het idee dat er meer is tussen hemel en aarde. Het voelt voor mij als iets wat we kwijt zijn geraakt en wat we weer opnieuw aan het herontdekken zijn.

Wij zijn als mens een onderdeel van de natuur op Aarde. We staan er niet boven of onder, maar we staan naast elkaar. We zijn net zo belangrijk als de bomen, het gras, de dieren en de oceaan. Wij maken samen de Aarde. De Aarde is onze spiegel. Als we goed met onszelf omgaan, gaan we ook goed met de aarde om. Een bekende slogan die nog altijd in mijn op-popt is: een beter milieu begint bij jezelf. Dit klopt wat mij betreft helemaal!

Groene Tara

Het groene licht dat Tara in deze manifestatie uitstraalt symboliseert het accepteren van problemen en de mogelijkheid om tot oplossingen te komen. Groen staat ook voor de praktische kant van het bestaan, het aardse leven, het nut van bepaalde acties. Groene Tara helpt om snel tot inzicht te komen, nuchter waar te nemen en geeft meteen de energie om tot daden over te gaan en het doel te bereiken. Intuïtief doet men het juiste. Groene Tara geeft moed en is op een liefdevolle manier strijdlustig. Groene Tara is intens in haar energie.

Praktische Tara

Ook op het materiële vlak staat Tara klaar. Ze wordt aangeroepen door handelslieden, voor geluk in de handel. Men roept haar aan voor rijkdom en voorspoed, een nieuw huis. Vrouwen die zwanger willen worden, een liefdevolle echtgenoot zoeken en de vrede in huis willen bewaren vragen om de hulp van Tara.

De genezende groene energie van Tara

Tara helpt ons leven in evenwicht te brengen en de verschillende delen van ons bestaan op elkaar af te stemmen. Wie een laag zelfbeeld heeft, kan zichzelf voorstellen in een groen licht en a.h.w. de gedaante van Tara aannemen. Ons gevoel van eigenliefde en eigenwaarde worden sterker, onze intuïtie, wijsheid en inzicht groeien.

een Groene Godin = een wild Feminine

Het leven van een Green Goddess of een Wild Feminine gaat voor mij over het voelen van je lichaam. Als je je op een spirituele weg begeeft, dan is het zo fijn om te mediteren en te ‘zweven’ naar de kosmos, maar we leven hier op Aarde. Hier horen we het te manifesteren, dus ik vind het ontzettend belangrijk om ons lichaam mee te nemen in de reis. Je lichaam is verbonden met de Aarde en zal tegensputteren als het niet gezien wordt, niet gehoord wordt.

 In je lijf zitten betekend dat je ook voelt wat daar leeft. Je emoties, verdriet, pijn, blijdschap, vreugde, ongemakken, liefde noem maar op. Hoe vaak sta je stil bij hoe je je op DIT moment voelt? Hoe je je echt voelt? Heb je honger, dorst, pijn ergens? Of voel je juist blijdschap en een tinteling van herkenning, of beide J Voel je een weerstand? Alles kan, maar ben je er bewust van. Je lichaam is je tempel en een kompas.

Als we niet op de signalen, of zoals ik dat noem, de Soul Whispering van je lichaam luistert, dan kan je klachten krijgen. En deze zijn heel uitlopend. Kijk maar wat er bij een gemiddelde huisarts in de wachtruimte zit.

Een wilde vrouw leeft dus in haar lichaam, is verbonden met de natuur, haar emoties, haar sensualiteit, haar seksualiteit, haar liefde, haar compassie, haar rauwheid, haar kwetsbaarheid, haar hartstocht, haar passie, haar tederheid, haar creativiteit, haar ongeremdheid, haar onaangepastheid, haar echtheid. Een wilde vrouw heeft geen oordelen over dat alles, zowel in haar zelf als in haar omgeving. Ze volgt de roep van haar ziel, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Wat anderen vinden is niet belangrijk omdat ze kan luisteren naar haar innerlijke verlangens en daar vorm aan geeft.

Verward wildheid niet met woestheid. Wildheid gaat over volledig in vrijheid jezelf mogen zijn. Los van de conditioneringen van ‘hoe het hoort’. Over ons niet meer aanpassen aan wat er van je verwacht wordt. Over de confrontatie aangaan en er niet voor wegrennen. Te blijven staan en te luisteren naar wat gezegd wil worden als iemand zich uit wil spreken. Elkaar niet te veroordelen maar open te staan voor elkaars eigenheid. Nieuwsgierig te zijn en van elkaar te willen leren. Elkaar te bewonderen in plaats van in de angst voor competitie te schieten. Het gaat over onvoorwaardelijke liefde.

Groene Godinnen en Wilde Vrouwen steunen elkaar, onvoorwaardelijk. Nemen eigen verantwoordelijkheid voor hun leven en staan in hun kracht. Zien en vieren elkaars grootsheid. Voorbij het verraad. Voorbij de competitie. Voorbij de manipulatie. Gaan de confrontatie aan, zonder weg te rennen. Blijven staan om te luisteren naar wat er wordt gezegd, zonder te oordelen, staan open voor elkaars eigenheid en zijn nieuwsgierig om van elkaar te leren. Om zelf te groeien en elkaar te laten groeien.

Ga je mee op reis?
Je bent meer dan welkom ♡

Deze prachtige vrouwen zijn je voor je gegaan

Meld je aan

FAQ

Hoeveel tijd ben ik hiermee bezig?

Er komt 2x per maand een podcast vrij en bij elke podcast hoort een oefening. Meditaties zijn rond de 10-15 minuten. En voor de oefeningen kun je 20-30 minuten reserveren.

Het is volledig aan jou hoeveel tijd je investeert. Wil je alleen de podcasts luisteren? Dan ben je natuurlijk minder tijd kwijt.

 Wat ik met het membership wil uitdragen is dat je op een hele simpele en toegankelijke manier makkelijk voor jezelf kan zorgen. Tijd voor jezelf vrijmaken is wel een beetje essentieel… 😉

Hoe werkt het afsluiten van een abonnement?

Na betaling ontvang je binnen een aantal minuten een e-mail met je inlog gegevens. Daarna heb je direct toegang tot alle content van je membership. Opzeggen kan eenvoudig online.

Heb ik een opzeg termijn?

Het maand abonnement kan per maand (gerekend vanaf de ingangsdatum van het abonnement) opgezegd worden. Hierbij hoef je geen rekening te houden met de kalender maand. Stel je hebt op 4-10-2019 je abonnement afgesloten en je zegt 15-10-2019 op dan heb je toegang tot 4-11-2019 en zal je abonnement per 4-11-2019 eindigen. Hierna zal er niet opnieuw gefactureerd worden.

Let op!!
Houd wel rekening met een verwerkingsperiode van je opzegging van maximaal 72 uur. Zeg dus minimaal 72 uur voor de volgende factureringsdatum op als je niet wilt dat er opnieuw geïncasseerd wordt en je niet wilt dat je abonnement wordt voortgezet. Dus als je abonnement elke 4e van de maand afgeschreven wordt moet je het dus voor 1-11-2019 opzeggen.

 

Hoe zeg ik het abonnement op?

Opzeggen kan heel makkelijk door een mail te sturen naar info@green-goddess.nl. Alleen de opzeggingen via de mail worden verwerkt. Het moment waarop de mail binnen komt in de mailbox wordt beschouwd als het moment van opzegging. Houd rekening met een verwerkingstijd van maximaal 72 uur.

 Als je voortijdig opzegt, kun je de content uit het membership blijven bekijken totdat je account automatisch wordt gesloten aan het einde van de huidige factureringsperiode.

 

Heb ik na beëindiging van mijn membership nog toegang tot de content?

Na het beëindigen van het abonnement heb je geen toegang meer tot de content van het membership.

Blijft de prijs hetzelfde?

De prijs is nu per maand €8,00 inclusief btw. Dat is ook het bedrag waar je akkoord mee gaat om af te schrijven van jouw rekening. Die prijs kan ik niet zomaar opeens veranderen en blijft dus hetzelfde, zolang dit membership in deze vorm loopt. Dat is je voordeel om vanaf het begin al lid te worden.

Voor nieuwe leden (die op een later moment instappen bijvoorbeeld januari 2020), kan ik de prijs wél veranderen.

Stop je na een paar maanden je lidmaatschap, en word je daarna weer opnieuw lid, betaal je ook de nieuwe prijs voor je abonnement.