1:1 Sessies | Green Goddess

Natuurgeneeskundig Traject

Wil je een stap dieper gaan en de verandering in je leven gaan aanbrengen?

10 jaar

Ervaring

5000+

Vrouwen zoals jij weer in verbinding met zichzelf gebracht

3000+

Online programma's verkocht

♡ Ben je er klaar mee om een aangepaste versie van jezelf te leven?

♡ Wil je niet meer vanuit angst beslissingen maken, maar vanuit je eigen wijsheid

♡ Wil je weer in contact komen met je ware zelf en je verlangen gaan leven?

♡ Wil je van je klachten af en een vrij, gelukkig leven leiden?

♡ Wil je je gevoeligheid als kracht in gaan zetten, inplaats van er last van te hebben?

Als je het gevoel hebt dat er meer uit het leven te halen valt, maar je weet niet zo goed hoe kan je tegen blokkades in jezelf aanlopen. Eigenlijk altijd blokkades die je jezelf oplegt.

Deze kunnen op allerlei verschillende manieren tot uiting komen. Lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en ook op sociaal niveau.

Pijn, lichamelijke ongemakken, stemmingswisselingen alles is een teken van het lichaam dat er energieprocessen niet stromen. Je lichaam zend een signaal uit, waarschijnlijk al heel lang en wij zijn vergeten er naar te luisteren. Veelal hebben we dit nooit geleerd.

In mijn sessies werk ik met kruidengeneeskunde, voeding, sjamanistische technieken, lichaamswerk en coaching. Ik ga je weer leren luisteren naar deze signalen, zodat jij en je lichaam weer in verbinding komen met elkaar. Je komt weer in contact met je ware zelf zodat je je verlangen kan gaan leven.

De kruiden zorgen ervoor dat je lichaam weer ‘wakker’ wordt geschud. Het zelf genezend vermogen wordt aangezet en de heling kan beginnen. Naast dat de kruiden hun werk doen gaan wij ook samen aan de slag om de overtuigingen en blokkades aan te pakken, zodat ze ook echt uit je systeem verdwijnen.

Salie Salvia officinalis green goddess natuurgeneeskunde overgang

Natuurgeneeskundige sessies

Natuurgeneeskunde is geen quick fix, een klacht helen of je gezondheid verbeteren kost tijd. Klachten, die disbalans in je systeem veroorzaken komen ook niet van de een op de andere dag en dan is het heel raar eigenlijk om te verwachten dat ze wel gelijk verbeteren.  Wil je écht de oorzaak aanpakken, dan heeft je lichaam daar de tijd voor nodig. 


Om deze reden werk ik met trajecten. Ik begin met minimaal 5 sessies, dan hebben we de eerste laag/lagen te pakken en dan kan je vanuit daar kijken wat je verder wil. Het helen van je gezondheid gaat niet alleen over kruiden innemen of voeding aanpassen en dan er maar vanuit gaan dat je lichaam het verder wel oppakt, maar het gaat óók over het veranderen van je levenspatronen. Je bent op dit punt aangekomen in je leven door het gedrag (wat we veelal geleerd hebben), je gewoonten, je overtuigingen en het is ook nodig om hier naar te kijken en daar waar nodig is te veranderen. 


Kruiden kunnen genezen, maar wat kruiden anders doen dan reguliere medicatie is dat ze niet onderdrukken, maar juist uitdrukken. Ze drukken naar buiten wat tussen jou en je verlangen staat, tussen jou en je gezondheid. Dit kan in het begin wat ongemak geven (dat hoeft niet), want het ongemak moet je lichaam loslaten. Daarna ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen, nieuwe energie, je verlangen, gezondheid, een andere beweging in je leven etc. 


Werkwijze

Ik begin altijd met een kennismakingsgesprek. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. In dit gesprek kunnen we kennismaken met elkaar, je kan vertellen waar je graag wil doen in de sessies, wat je verlangen is en ik kan je wat persoonlijker op basis van je hulpvraag uitleggen wat ik voor je kan doen.


De eerste sessie die we met elkaar hebben is een intake. In deze sessie krijg ik een beeld van je als persoon, je (ziekte)geschiedenis en zal ik aan de hand van de vragen die ik je stel kijken welke organen aandacht vragen en met kruiden ondersteund mogen worden. Ik zal aan het einde een kruidentinctuur voor je maken en je ontvangt nog eventueel celzouten als ondersteuning in het proces.

Je ontvangt naderhand in de mail een uitleg over de kruiden en aanvullende natuurgeeskundige adviezen om tussen de sessies door thuis te doen als ondersteuning voor je proces.

De andere 4 sessies die volgen zijn allemaal om de 4 weken en daarin gaan we aan de slag met dat wat er op dat moment belangrijk is. Dat kan ik nooit van te voren voorspellen, maar dat ontstaat vanzelf. Je voeding kan aanbod komen, maar ook als je tegen beperkende overtuigen aan loopt kunnen we daar mee aan de slag gaan. De kruiden die je inneemt drukken naar buiten wat er tussen jou en je verlangen staat (je klacht(en) zijn dit) en daarmee kan je ook gaan herkennen wat voor een oude niet werkende patronen je nog hebt. Hier gaan we mee aan de slag door middel van allemaal natuurgeneeskundige/sjamanistische oefeningen. Ik kan je er in het kennismakingsgesprek meer over vertellen.

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in 


Pakketten

Meest gekozen

Innerlijk Balans 5 maanden

875,-
  • Elke vier weken een sessie (5 in totaal)
  • Uitgebreid behandelplan aan het begin van ons traject.
  • De kruiden factureer ik los, dit omdat iedereen een ander ritme heeft.
  • Integratie, het toepassen van wat we in de sessies doen in je dagelijkse leven
  • Tussen de sessies door is het mogelijk om contact te houden via de app of mail, zodat we altijd een kort lijntje samen hebben.
  • Je kan in 1x betalen of per maand €175,00. Dit gaat via automatische incasso.

   Alle prijzen zijn incl 21% BTW

Innerlijk Balans 9 maanden

1530,-
 • Elke vier weken een sessie (9 in totaal)
 • Uitgebreid behandelplan aan het begin van ons traject.
 • De kruiden factureer ik los, dit omdat iedereen een ander ritme heeft.
 • Integratie, het toepassen van wat we in de sessies doen in je dagelijkse leven
 • Tussen de sessies door is het mogelijk om contact te houden via de app of mail, zodat we altijd een kort lijntje samen hebben.
 • Je kan in 1x betalen of per maand €170,00. Dit gaat via automatische incasso.

  Alle prijzen zijn incl 21% BTW 

Veel gestelde vragen over de trajecten

Hoe snel kan ik van mijn klachten af zijn?

Natuurgeneeskunde is niet een quick fix. Klachten ontstaan nooit van de ene op de andere dag. Vaak gaan er jaren overheen voordat we door hebben dat dingen niet stromen in ons leven. Als je klachten ervaart is de eerste stap de huisarts en vaak loop je we eerst nog een traject in binnen de reguliere zorg voordat je bij mij of een collega van mij komt.

We leven in een maatschappij waarin we alles nu opgelost willen hebben. Met heel veel dingen kan dat, maar met je lichaam niet. De oorsprong van veel klachten zit al in onze jeugd, pubertijd. En om te zorgen dat je lichaam helemaal geheeld wordt is tijd nodig.

Dus als je snel van je klachten af wilt zijn, dan is mijn behandeling niet geschikt voor je :-). Als je tijd en aandacht aan je lichaam wilt besteden, wilt onderzoeken waarom je hier last van hebt, wat je lichaam je wilt vertellen en het oplossen. Dan kan ik je helpen en ga ik graag met je aan de slag!

Wat zijn Kruidentincturen

Een kruidentinctuur is een op alcoholbasis kruidenpreparaat en is een van de krachtigste manieren om met kruiden te werken. Ik maak deze voor je bij mij in de praktijk en je krijgt een tinctuur mee na de sessie, om je in de tussenliggende tijd te ondersteunen en je lichaam te helen en reinigen.

De kosten van een tinctuur variëren tussen de €15,00 en €25,00, moet ik het naar je opsturen dan komen er nog verzendkosten bij.

Wat zijn celzouten?

Celzouten zijn natuurlijke mineralen, die in ons lichaam voorkomen. Deze mineralen bevinden zich in de cellen en spelen een belangrijke rol in de stofwisseling. Ik kan ze je als ondersteuning bij de kruidentincturen, zodat de opname in je cellen van de vitamines, mineralen en sporenelementen nog beter gaat.

Kan ik gelijk bij je terecht?

Je kan zien in mijn agenda wanneer het mogelijk is om een kennismakingsgesprek te plannen. Ik vind het fijn dat we na ons gesprek binnen 2 tot maximaal 3 weken kunnen starten. Is dit niet mogelijk, dan zal je op korte termijn ook geen kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Kan ik 5 dagen per week bij je terecht en werk je ook in de avonden of weekenden?

Je kan op maandagmiddag, dinsdag, woensdag en vrijdag voor de 1:1 sessies terecht. De sessies zijn altijd overdag. Afspreken in de avond of in het weekend is niet mogelijk.

Worden de sessies vergoed door de zorgverzekering?

Sinds mei 2022 heb ik besloten om te stoppen met de vergoedingen. Althans, er was nog maar 1 verzekering die mijn presatiecode (24005) vergoedde. Het heeft dus totaal geen zin meer, niet voor jou als client, maar ook niet voor mij als therapeut. Wel ben ik nog aangesloten bij beroepsvereniging CAT, alleen zonder de mogelijkheid tot vergoeden.

Ik vind het best kostbaar.

Dat snap ik. Dat is het ook. De uren die ik in jou steek zijn niet alleen de uren dat we een gesprek hebben. Je krijgt een persoonlijk behandelplan die ik maak en ik zorg dat je afgestemde kruiden krijgt. Ook is er tussen de afspraken door ook altijd de mogelijkheid om contact met me op te nemen. Mijn ervaring leert dat ik minstens zoveel uur buiten onze sessies geef als tijdens de sessies. Alle prijzen op mijn website zijn inclusief btw.

Hoe lang duurt een sessie.

Mijn sessies zijn tussen een 1 en 1,5 uur. Mijn ervaring leert dat online sessies vaak iets korter zijn, omdat dit voor ons beide intensiever is dan als we fysiek bij elkaar zijn.

Ik woon niet echt in de buurt van Amersfoort, werk je ook online?

Ja, we kunnen elkaar ook online zien. Mijn voorkeur gaat wel altijd uit naar face-to-face, omdat we dan veel dieper in de sessie kunnen duiken. Als er letterlijk een afstand tussen ons zit, ben ik niet zo even bij je in de buurt als er wat gebeurd. Ik laat de keuze geheel aan jou. Vaak maken we een combi van elkaar 2x zien en 3x online o.i.d.

Werk je ook met kinderen?

Jazeker! Kinderen van alle leeftijden. Ook hiervoor hanteer ik aparte tarieven. Als je hier meer over wilt weten kun je contact met me opnemen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op