1:1 trajecten

Wil je een stap dieper gaan en de verandering in je leven gaan aanbrengen?

10 jaar
Ervaring
1000+
Vrouwen zoals jij weer in verbinding met zichzelf gebracht
1500+
Online programma's verkocht

♡ Ben je er klaar mee om een aangepaste versie van jezelf te leven?

♡ Wil je niet meer vanuit angst beslissingen maken, maar vanuit je eigen wijsheid

♡ Wil je weer in contact komen met je ware zelf en je verlangen gaan leven?

♡ Wil je van je klachten af en een vrij, gelukkig leven leiden?

♡ Wil je je gevoeligheid als kracht in gaan zetten, inplaats van er last van te hebben?

Als je het gevoel hebt dat er meer uit het leven te halen valt, maar je weet niet zo goed hoe kan je tegen blokkades in jezelf aanlopen. Eigenlijk altijd blokkades die je jezelf oplegt.

Deze kunnen op allerlei verschillende manieren tot uiting komen. Lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en ook op sociaal niveau.

Pijn, lichamelijke ongemakken, stemmingswisselingen alles is een teken van het lichaam dat er energieprocessen niet stromen. Je lichaam zend een signaal uit, waarschijnlijk al heel lang en wij zijn vergeten er naar te luisteren. Veelal hebben we dit nooit geleerd.

In mijn sessies werk ik met kruidengeneeskunde, voeding, healing, energiewerk en coaching. Ik ga je weer leren luisteren naar deze signalen, zodat jij en je lichaam weer in verbinding komen met elkaar. Je komt weer in contact met je ware zelf zodat je je verlangen kan gaan leven.

De kruiden zorgen ervoor dat je lichaam weer ‘wakker’ wordt geschud. Het zelf genezend vermogen wordt aangezet en de heling kan beginnen. Naast dat de kruiden hun werk doen gaan wij ook samen aan de slag om de overtuigingen en blokkades aan te pakken, zodat ze ook echt uit je systeem verdwijnen.

Pakketten

Innerlijk Balans 5 maanden

699,-
 • Elke vier weken een sessie.
 • Uitgebreid behandelplan aan het begin van ons traject
 • Natuurvoedingsadviezen
 • Kruidentinctuur
 • Uitleg over het medicijnwiel en wat jouw aandachtspunten hierin zijn
 • Sjamanistische technieken om oude patronen los te laten en door te kunnen bewegen
 • Je kan in 1x betalen of per maand €145,00. Dit gaat via automatische incasso.


Innerlijk Balans 9 maanden

1199,-
 • Elke vier weken een sessie.
 • Uitgebreid behandelplan aan het begin van ons traject, wat gedurende het traject aangevuld gaat worden
 • Natuurvoedingsadviezen
 • Kruidentinctuur
 • Uitleg over het medicijnwiel en wat jouw aandachtspunten hierin zijn
 • Sjamanistische technieken om oude patronen los te laten en door te kunnen bewegen.
 • Je kan in 1x betalen of per maand €140,00. Dit gaat via automatische incasso.
Per 1 januari 2022 gaan mijn prijzen omhoog. De prijs voor het 5 maanden traject zal worden €799,00 en het 9 maanden traject €1299,00

Direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek inplannen?


Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik van mijn klachten af zijn?

Natuurgeneeskunde is niet een quick fix. Klachten ontstaan nooit van de ene op de andere dag. Vaak gaan er jaren overheen voordat we door hebben dat dingen niet stromen in ons leven. Als je klachten ervaart is de eerste stap de huisarts en vaak loop je we eerst nog een traject in binnen de reguliere zorg voordat je bij mij of een collega van mij komt.

We leven in een maatschappij waarin we alles nu opgelost willen hebben. Met heel veel dingen kan dat, maar met je lichaam niet. De oorsprong van veel klachten zit al in onze jeugd, pubertijd. En om te zorgen dat je lichaam helemaal geheeld wordt is tijd nodig.

Dus als je snel van je klachten af wilt zijn, dan is mijn behandeling niet geschikt voor je :-). Als je tijd en aandacht aan je lichaam wilt besteden, wilt onderzoeken waarom je hier last van hebt, wat je lichaam je wilt vertellen en het oplossen. Dan kan ik je helpen en ga ik graag met je aan de slag!


Welk pakket is geschikt voor mij?

Dat ligt een beetje aan je klacht en hulpvraag. Hier kunnen we het in het kennismakingsgesprek over hebben. Je kan ook altijd met het pakket van 5 maanden starten en dit later uitbreiden.


Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je betaalt voor het 5 maanden traject €145,00 per maand en voor het 9 maanden traject €140,00 per maand. Dit gaat via automatische incasso.


Kruidentincturen

De consulten zijn exclusief de kruidentincturen. De kosten van de tincturen zitten rond de €26,00 incl. €6,25 verzendkosten en 9% btw. Gemiddeld doe je 6-8 weken met een flesje.

Een kruidentinctuur is een op alcoholbasis kruidenpreparaat. 


Kan ik gelijk bij je terecht?

Je kan zien in mijn agenda wanneer het mogelijk is om een kennismakingsgesprek te plannen. Ik vind het fijn dat we na ons gesprek binnen 2 tot maximaal 3 weken kunnen starten. Is dit niet mogelijk, dan zal je op korte termijn ook geen kennismakingsgesprek kunnen inplannen.


Kan ik 5 dagen per week bij je terecht en werk je ook in de avonden of weekenden?

De dagen dat ik 1:1 sessies doe zijn dinsdag, woensdag en vrijdag. De sessies zijn altijd overdag. Afspreken in de avond of in het weekend is niet mogelijk.


Worden de sessies vergoed door de zorgverzekering?

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging CAT en mijn consulten worden onder de alternatieve zorgverzekering vergoed. Is dit belangrijk voor je; check het dan vooraf goed bij je zorgverzekering. Vaak zitten er wat addertjes onder het gras... De prestatiecode 24005 is voor mijn vak (natuurgeneeskundig therapeut), deze moet op de lijst van vergoedingen staan.


Ik woon niet echt in de buurt van Amersfoort, werk je ook online?

Ja, we kunnen elkaar ook online zien. Mijn voorkeur gaat wel altijd uit naar face-to-face, omdat we dan veel dieper in de sessie kunnen duiken. Als er letterlijk een afstand tussen ons zit, ben ik niet zo even bij je in de buurt als er wat gebeurd. Ik laat de keuze geheel aan jou. Vaak maken we een combi van elkaar 2x zien en 3x online o.i.d.


Kan ik een losse sessie bij je inplannen?

Nee, dat is niet mogelijk. Ik zie de beste resultaten als we een traject aan gaan. Natuurgeneeskunde en kruidengeneeskunde zijn geen quick fixes, een klacht bouwt op met de jaren en dat heeft ook tijd nodig om te genezen. Met 1 of 2 sessies kan ik niet het resultaat geven wat ik graag doe.


Wil je liever eerst kijken of ik wat voor je kan betekenen? Dan kan je altijd mijn online programma THE SCHOOL doen. Dit is een voorbereiding op de 1:1 trajecten. Alle aspecten van uit de natuurgeneeskunde komen in dit programma aan bod. 

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op

arrow_drop_up arrow_drop_down