Contact | Green Goddess

Heb je een vraag?

Ik vind het leuk om met je in contact te komen.
Gebruik onderstaand contactformulier of mijn gegevens hiernaast om contact met mij op te nemen.

Neem contact op!


FAQ

Ik krijg met regelmaat de vraag waar men thee of tinctuur kan kopen. Deze mails beantwoorden kost me ontzettend veel tijd en als ik het antwoord op Google kan vinden, kan jij dat ook :-) dus zou je je vraag op Google in willen toetsen? Dan krijg je qua producten een lijst met de verkooppunten online of bij je in de buurt. Voor kruiden is het het handigste om de Latijnse naam van een kruid in te toesten. Het is je eigen verantwoordelijkheid als je met kruiden gaat werken. Ik deel de kennis met je als inspiratie, niet als advies.


Adviezen zo via de mail of app zonder dat ik je ken kan ik niet geven en doe ik dus ook niet.. Om een advies te geven moet ik je kennen. Ik moet weten wat je (medische) achtergrond is en wat er op dit moment allemaal speelt in je leven. Wil je een persoonlijk advies? Dan kan je een sessie inplannen en dan heb ik alle tijd voor je.

Contactgegevens

Van 20 mei tot en met 10 juni 2024 is het niet mogelijk om afspraken op locatie te maken ivm de verhuizing van mijn praktijk van Soest naar Amersfoort. Online is wel mogelijk (zover er plek is).


Contactinformatie
Green Goddess Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Amelisweerd 117
3813 XE Amersfoort
hello@green-goddess.nl
0640234075
BTW nummer: NL002139873B81
KvK nummer: 69326487
Nederland


Of vind ons op social media