Green Goddess

Ontdek de Green Goddess programma's

The Herbal School

Het meest complete programma om op een holistische manier met kruiden te werken

Holistisch Leven

Ontdek stap voor stap je eigen ritme


In 10 weken ga ik je meenemen in verschillende thema’s en technieken hoe je eenvoudig en puur je lichaam kan inzetten voor het leven in verbinding met jezelf.


We starten 20 maart 2023

Detox liefdevolledetox gezond eten

LiefdevolleDetox 7 dagen

Leer in 7 dagen hoe je een gezond basis patroon jezelf kan aanmeten. Niet alleen met voeding, maar ook met kruiden en bewustzijnsoefeningen
Aanhalingstekens
Door info te ontvangen over oa de cycli van de maan, seizoenen, menstruatie ervaar ik in deze korte periode al dat er meer bewustzijn komt op mijn natuurlijke ritme, wanneer naar binnen gericht te zijn ipv naar buiten of andersom.
Ancella

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Aanhalingstekens
Waaw, dank je wel!!

Ik ben sinds een weekje aangesloten op De School en ik kan niet stoppen met snuisteren. 

Soms ontroert de plek mij omdat ik niet snel een veilige haven vind voor vrouwelijkeheid & kennis van vrouwelijkheid :-)

Dank je wel daarvoor, het is hier heerlijk!

Astrid
In deze podcast neem ik je mee in de magische wereld van kruiden & natuurgeneeskunde. Ik bespreek de werking van planten, maar ook de trillingsfrequentie, leven in verbinding met de natuur, hoe je met je minder leuke kanten kan omgaan, wat de energetische betekenis is van bepaalde klachten. Kortom, eigenlijk alles over het leven 

    Aanhalingstekens
    THS is iets waar ik al jaren naar op zoek was en eindelijk heb gevonden! Het is echt onderdeel van mn dagelijks leven geworden en een prachtige manier om verdieping te geven aan mn kennis. Met toegang tot alle masterclasses en de nieuwe sessies iedere maand, geeft t een schat aan informatie om mee aan de slag te gaan. Beste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven.
    Anoniem