Green Goddess | Aanbod

Ontdek de Green Goddess programma's

Alle programma's zijn verbonden met elkaar en een combinatie van kruiden, bewustzijn, leven in je eigen ritme, gezondheid en heelwording. Al deze programma's zorgen ervoor dat je dichter bij jezelf komt, jezelf leert kennen, je trillingsfrequetie verhoogd en gezonder wordt.

Herbal Healing sessions online kruidengeneeskunde oona nijland green goddess

Herbal Healing Sessions

Ongeveer 1x per maand geef ik een online masterclass die ik Herbal Healing Sessions heb genoemd over een specifiek onderwerp. Elke maand anders. Deze Sessies zijn kruidengeneeskundige sessies, waarin ik je een andere weg wijs in je hulpvraag. 


Je kan vooraf je vraag insturen en dan zal ik daar in de Masterclass antwoord op geven. Je ontvangt altijd een hand-out waarin ik achtergrond infromatie geef, kruiden, recepten en natuurgeneeskundige adviezen met betrekking tot het onderwerp van de Herbal Healing session. 


Er komt altijd een opname beschikbaar en deze is lifetime terug te kijken. Via onderstaande buttons kan je de voorgaande Herbal Healing Sessions aanvragen of zien wat de eerst volgende is.

De Donkere dagen van Yule

Al zo lang als ik me kan herinneren voel ik de stilte tussen Kerst en Oud&Nieuw. Als kind kon ik dat nooit plaatsen en voelde ik me een beetje ontheemd. Nu snap ik veel meer hoe het werkt en dat de tijd tussen een tussentijd is. Een tijd als overbrugging, op weg naar iets nieuws.⁠⁣
⁠⁣
Ik heb zelf altijd de behoefte gehad om me terug te trekken, geen etentjes, de stad in of de drukte die er altijd in de kerstvakantie is, maar juist thuis zijn bij mezelf. ⁠⁣


In dit programma neem ik je mee in verschillende oefeningen en rituelen die je voor jezelf kan doen om de diepte in jezelf te omarmen en het nieuwe jaar stralend te starten.


⁠⁣20 december starten we de dag voor midwinter⁠⁣
12 dagen lang. ⁠⁣

Investering: €47,00


Je kan het programma geheel op je eigen tempo volgen.


⁠⁣

Heilige nachten, Yule, Green Goddess, Online Programma

The Herbal School

Een maandelijks kruiden membership waarin je alle ins-en-outs leert over kruidengeneeskunde

The Herbal School

Holistic Herbalism Jaarprogramma

Het meest complete kruidenprogramma wat er is.

Na het doen van Holistic Herbalism jaarprogramma  weet je hoe je zelf diepgaand onderzoek kan doen, zodat je naast de planten die we in dit Jaarprogramma gaan bespreken je ook je onderzoek zelf verder kan voortzetten met andere planten


Je weet te herkennen wat de verbinding is tussen de verschillende elementen en de kruiden en ook dit kan je gaan toepassen op de kruiden die je gaat ontdekken in je leven. En als dit je verlangen is kan je zelf KruidenCeremonies gaan geven.


De eerst volgende groep start 29 januari 2024. 
Je kan je vanaf nu inschrijven op de Wachtlijst.

Holistisch Leven

Ontdek stap voor stap je eigen ritme


In 10 weken ga ik je meenemen in verschillende thema’s en technieken hoe je eenvoudig en puur je lichaam kan inzetten voor het leven in verbinding met jezelf.

Natuurlijke EHBO

Laat de natuur je heelmeester zijn


In dit programma leer je alles over acute kruidengeneeskunde. Welk kruid kun je voor een snijwond inzetten of een verstuiking. Ik laat je zien hoe je gemakkelijk een pakketje met kruiden kan samenstellen die je mee kan nemen op vakantie en eigenlijk altijd in huis moet hebben.

Aanhalingstekens
Door info te ontvangen over oa de cycli van de maan, seizoenen, menstruatie ervaar ik in deze korte periode al dat er meer bewustzijn komt op mijn natuurlijke ritme, wanneer naar binnen gericht te zijn ipv naar buiten of andersom.
Ancella

Ik ken de weg...

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Aanhalingstekens
Waaw, dank je wel!!

Ik ben sinds een weekje aangesloten op De School en ik kan niet stoppen met snuisteren. 

Soms ontroert de plek mij omdat ik niet snel een veilige haven vind voor vrouwelijkeheid & kennis van vrouwelijkheid :-)

Dank je wel daarvoor, het is hier heerlijk!

Astrid

Natuurgeneeskunde & Kruiden Podcast

In deze podcast neem ik je mee in de magische wereld van kruiden & natuurgeneeskunde. Ik bespreek de werking van planten, maar ook de trillingsfrequentie, leven in verbinding met de natuur, hoe je met je minder leuke kanten kan omgaan, wat de energetische betekenis is van bepaalde klachten. Kortom, eigenlijk alles over het leven 

    Aanhalingstekens
    THS is iets waar ik al jaren naar op zoek was en eindelijk heb gevonden! Het is echt onderdeel van mn dagelijks leven geworden en een prachtige manier om verdieping te geven aan mn kennis. Met toegang tot alle masterclasses en de nieuwe sessies iedere maand, geeft t een schat aan informatie om mee aan de slag te gaan. Beste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven.
    Anoniem