Aanbod

Ik bied verschillende programma’s aan voor je persoonlijke ontwikkeling. Scrol hieronder door het aanbod, laat je verrassen en in het filmpje kun je zien hoe de Online Mysterieschool (mijn online leeromgeving) er uit ziet. Na aanschaf van een programma krijg je toegang tot het desbetreffende programma.

Soul Whispering

Een soul whispering is een fluistering van je ziel, van je innerlijke godin. Ze wil iets tegen je vertellen en doet dat via je lichaam. Wij vangen veel signalen niet op, we zijn verleerd hoe we naar deze vorm van communicatie kunnen luisteren. Je ziel probeert steeds maar weer contact te maken en vaak worden deze signalen steeds groter, ze gaan letterlijk pijn doen.

Vanuit mijn natuurgeneeskundige visie belicht ik verschillende klachten in deze reeks live classes. Elke keer weer een ander thema. Maar alles gaat over de communicatie tussen onze innerlijke godin en onszelf.

De eerst volgende Soul Whispering zal plaatsvinden op dinsdag 4 februari om 20.00u.

Membership

Unleash your Green Goddess

Unleash your Green Goddess

Dit is een community voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei. Zowel op spiritueel, emotioneel als mentaal niveau.

Met dit betaalbare membership kom je samen met gelijkgestemde vrouwen, verbind je je met de maan en je eigen maandelijkse cycli, het medicijnwiel, onze vrouwelijke oeroude wijsheid.

Het is voor vrouwen die een liefdevolle verbinding met zichzelf nastreven.

Twee keer per maand, met donkere en volle maan, komen we samen in de besloten community.

Lees meer…
Online programma + begeleiding

Innerlijk Balans

Uiteraard kun je ook voor consulten bij mij terecht. Ik help je graag verder als je vast loopt in je leven. Klachten hebt, waar je de vinger maar niet op kan leggen. Het idee hebt ‘Is dit het nou in het leven’.

Door een uitgebreide intake kan ik jouw leven in kaart brengen en kijken waar dingen niet stroken met elkaar. Hier maak ik mijn behandelplan op. Je krijgt kruidentinctuur, voedingsadvies, Bachbloesems en/of leefstijladviezen. Net wat voor jou geschikt is en vooral wat er bij je past.

Je kunt los consulten bij me boeken, maar ik heb ook 3 verschillende pakketten. De pakketten zijn uiteraard voordeliger dan de losse consulten.

Inner Peace Journey

De journey gaat over innerlijke balans, hoe je dat kunt doen en nog belangrijker hoe je zelf in elkaar zit.

5 dagen lang gaan we aan de hand van het medicijnwiel de windrichtingen langs. Je leert de basis principes van het medicijnwiel

Het medicijnwiel staat symbool voor de cycli van het leven. Alles komt er in terug. De seizoenen of de stand van de maan zijn hier mooie voorbeelden van. Wij mensen hebben dezelfde cycli, maar we zijn hier in de loop van de eeuwen steeds verder van afgeraakt.

Magic Mooncycle jaartraining

In de Magic Mooncycle jaartraining geef ik je wekelijks tips hoe je jezelf kunt ondersteunen in je maancyclus. Hoe je in verbinding met je lichaam kan komen en wat de signalen die je krijgt nou eigenlijk betekenen. 

Je kunt op elk moment instromen, want de cyclus van het leven is een stromend proces. 

Enjoy the ride!

Selfcare

LiefdevolleDetox

In de LiefdevolleDetox 21-daagse gaan we natuurlijk met voeding aan de slag, maar je krijgt ook verschillende oefeningen om op elk ander niveau van je bewustzijn te reinigen. Door op een milde manier te reinigen met aangepaste voeding, bewustzijnsoefeningen, ondersteuning van kruidentheeën kun je wel reinigen, maar op een veel mildere manier.

Doordat het een milde reinigingsmethode is kun je dit gemakkelijk toepassen in je dagelijkse leven. Ik geef je recepten en tips hoe je je voeding makkelijk kan aanpassen naar een gezond menu, meditaties en andere oefeningen die makkelijk in je leven in te plannen zijn.

Start 6 januari
Kosten €99,00
Life time toegang, dus met elke ronde die start kun je mee doen.

Lees meer….

 

Zelf aan de slag

Kruiden Magie

Wil je weten hoe je je lichaam kunt ondersteunen bij lichamelijke ongemakken? ⁠Of dit nu op vakantie is of in het dagelijkse leven?⁠

En wil je weten hoe je jezelf hierin kunt ondersteunen op een natuurlijke manier?⁠

Ik heb de oplossing voor je. ⁠
In de online Databank K R U I D E N M A G I E ⁠
ga ik je leren hoe je op een natuurlijke, natuurgeneeskundige manier jezelf kunt ondersteunen.⁠

Het is een databank waarin je op klacht of op kruid kunt zoeken, zodat je altijd bij de hand hebt hoe je jezelf en mensen in je omgeving kan ondersteunen. ⁠