Green Goddess | KruidenMagie

Natuurlijke EHBO

Laat de natuur je heelmeester zijn

10 jaar

Ervaring

20+

Verschillende kruiden

40+

Verschillende lessen

Kruiden

Leer te werken met de geneeskracht van de natuur

Klachten

Weet voor welke klacht je een natuurlijk alternatief kan gebruiken

Lichaam

Werk met het zelfgenezend vermogen van je lichaam

Hoe fijn is het als je weet hoe je voor kleine huis-tuin-en-keuken klachten kruiden op een effectieve manier kan inzetten.

Ik heb de tip tegen hoofdpijn gelijk toegepast en tijdens de workshop is mijn hoofdpijn verdwenen.

Aanhalingstekens
Kim

Dankjewel! Een ontzettend waardevolle Masterclass

Aanhalingstekens
Sophia

Ik heb zoveel nieuwe dingen geleerd! Mega bedankt.

Aanhalingstekens
Daphne

Ik ken de weg...

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

🌱Wil je weten hoe je je lichaam kunt ondersteunen bij lichamelijke ongemakken? 

🌱 Of dit nu op vakantie is of in het dagelijkse leven?

🌱 En wil je weten hoe je jezelf hierin kunt ondersteunen op een natuurlijke manier?

Acuut en Constitutioneel

In mijn praktijk werk ik vrijwel altijd constitioneel met kruiden. Dit wil zeggen dat ik werk op de mens, lichaam, geest, ziel in een. Dit is een holistische benadering, waarbij alles wordt meegenomen. Het komt met regelmaat voor dat ik een client krijg met hoofdpijn klachten en dat ik haar lever, baarmoeder en nieren behandel, omdat hier de oorzaak van de klacht zit. 


Acute klachten zijn klachten die NU gebeuren. Een snee in je vinger, schaafwonden, insectenbeten, een ingegroeide teennagel die aan het ontsteken is... 


Daar wil je NU wat aan doen. In de Natuurlijke EHBO neem ik je in dit soort klachten mee. 


Een goed ezelsbruggetje om uit elkaar te houden of iets acuut of constitutioneel is, is om te kijken hoe lang je een klacht al hebt. Gebeurd het nu, zoals een snee in je vinger, dan is het acuut. Heb je dagelijks/wekelijks/maandelijks hoofdpijn, dan is het constitutioneel (en chronisch). De klacht is dan niet op de lossen met een kruid, maar vraagt om een diepere kijk naar de oorzaak van je klacht.

Heerlijk om een databank te kunnen raadplegen om mijn lichaam te ondersteunen

Aanhalingstekens
Babette

Met simpele tips ervaar ik veel minder klachten

Aanhalingstekens
Esther

Mijn kinderen noemen me altijd een heks als ik met de kruiden in de weer ga.

Aanhalingstekens
Sanne

Oeh, hier wil ik meer van weten

Ik heb de oplossing voor je. In de online Databank KruidenMagie ga ik je leren hoe je op een natuurlijke, natuurgeneeskundige manier jezelf kunt ondersteunen.


Het is een databank waarin je op klacht of op kruid kunt zoeken, zodat je altijd bij de hand hebt hoe je jezelf en mensen in je omgeving kan ondersteunen. 

Een greep uit een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn Buikklachten, Reisziekten, Schaafwonden, Verstuikte enkels, Anti-muggen tips, Insectenbeten, Vermoeidheid, Hoofdpijn, Zonneallergie, Stress, Slaapproblemen, Verkoudheid, Griep.


Daarnaast heb ik een compleet EHBO pakket voor je gemaakt, daar staat allemaal in omschreven wat je op vakantie mee kan nemen. Zowel in je backpack als op vakantie met de tent in Europa.

Neem een kijkje achter de schermen

Gelijk toegang


Kruiden - detox - liefdevol - mild
€ 111,-
€ 27,-

Natuurlijke EHBO

In dit programma leer je alles over acute kruidengeneeskunde. Welk kruid kun je voor een snijwond inzetten of een verstuiking. Ik laat je zien hoe je gemakkelijk een pakketje met kruiden kan samenstellen die je mee kan nemen op vakantie en eigenlijk altijd in huis moet hebben.


Er is een uitgebreide (online) databank waarin ik je laat zien hoe je met kruiden je lichaam kan ondersteunen.


Je kunt zoeken op klachten en op kruiden. Veel kruiden zijn voor meerdere symptomen inzetbaar en door met verschillende basis kruiden en andere natuurlijke geneesmiddelen te werken creëer je je eigen huis-apotheek.


  • Kruiden
  • Symptomen
  • Do it Yourself - zelf aan de slag met het werken met kruiden
  • Online workshop van bijna 2 uur waarin ik je stap voor stap meeneem in het samenstellen van je eigen EHBO kit.


Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?
Wat ik met al mijn programma's wil uitdragen is dat je op een hele simpele en toegankelijke manier makkelijk voor jezelf kan zorgen. Tijd voor jezelf vrijmaken is wel een beetje essentieel…

Dus mijn wedervraag is altijd: Hoeveel tijd wil je in jezelf investeren?


Gaan we wildplukken?

Ik neem je mee als fytotherapeut in de geneeskrachtige werkingen van de verschillende planten. Ik werk met tincturen, zalven, etherische olie en soms ook verse kruiden, maar het programma er er zo op gemaakt dat je niet eerst de natuur in hoeft als je nu gelijk iets nodig hebt, maar dat je een natuurlijk medicijnen kastje voor jezelf gaat aanleggen.

Natuurlijk kan je wel de kruiden die ik gebruik gaan zoeken in de natuur :-). De werking is hetzelfde, ik bekijk het alleen vanuit een ander perspectief.


Krijg ik persoonlijke coaching van Oona?

Nee, in dit programma zit geen persoonlijke coaching.

Kan ik met dit programma zelf mijn klachten oplossen?

Dit programma is echt bedoelt als EHBO met kruiden. Mijn ervaring is dat veel klachten een dieper liggende oorzaak hebben. Door kruiden te gebruiken kan het wat verlichten, maar als je chronische klachten hebt zal het niet voldoende zijn. Als ik ergens niet uit kom, waar kan ik dan terecht met mijn vraag?
Je kan altijd je vraag sturen naar hello@green-goddess.nl, dan kijken we met je mee. 


Als ik echt kruiden wil die voor mij persoonlijk zijn kan ik dat ook vinden in dit programma.

Nee, dat kan alleen binnen de 1:1 trajecten. Hiervoor is persoonlijk contact nodig.


Bij het aanschaffen van dit programma ben je je bewust dat je met kruiden werkt op jouw eigen verantwoordelijkheid.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Krijg gelijk toegang