Liefde overwint alles
Liefde overwint alles

De dag van de liefde

De liefde… wat is dat mooi!
Ik hou ervan!

Ik voel zo veel liefde voor de dingen om me heen.
Voor mijn man
Mijn vrienden en familie
Mijn katten
Voor de planten
De dieren
De planeet

Maar bovenal voor mezelf ♡

Als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren is het van mezelf houden. Het is een hele zoektocht geweest kan ik je zeggen. Want het klinkt heel makkelijk, maar onvoorwaardelijk van jezelf houden is van alle facetten van jezelf houden. De mooie, maar ook de minder mooie.

Van mijn angsten
Van mijn boosheid
Van mijn woede
Van mijn schuldgevoelens
Van mijn lichaam
Van mijn pijntjes
Van de minder mooie dingen aan mezelf

En vrouwen, wat hebben we onszelf aangedaan al die eeuwen! Er zit zoveel pijn, zelfhaat, walging en weet ik veel wat in ons allemaal. Diep weg gestopt om het maar niet te hoeven voelen. Maar soms komt het naar boven, heel sniekie als je het niet door hebt.

In de vorm van negatieve gedachten
Oordelen
Pijn
Schuldgevoel
Angsten
En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het is tijd om deze patronen te doorbreken. Om te gaan kiezen voor de andere kant, want die is er ook!
LIEFDE!

En daarom wil ik je een Valentijnsdag cadeautje geven. De sleutel zit namelijk in je hart.
Daar is liefde. Eigenliefde, zelfliefde.

Deze Soul Journey heb ik laatst opgenomen voor THE MOON. Vandaag deel ik ‘m met je. Omdat ik vind dat iedere vrouw zich mag gaan afstemmen op haar hart. Steeds een beetje meer van zichzelf mag gaan houden. Zodat je overstroomt van liefde en dat dan kan gaan doorgeven.

 

 

In THE MOON deel ik 2 wekelijks een podcast over de energie van de maan en meer. Het is bedoeld als een wegwijzer op je pad. Voelen wat je voelt klopt, het kan woorden geven aan je gevoel, dingen voor jezelf duidelijker maken.

Je kan elke moment instappen, voor een halfjaar. Als je langer wilt blijven kan dat natuurlijk altijd.

Hier vind je meer informatie.

Over de schrijver
Green Goddess wil vrouwen zoals jij inspireren om te gaan leven vanuit je Natuurlijke ritme, in Liefdevolle Verbinding met jezelf. Dat doen we door onze beste tips te delen via onze blogs, video’s, podcast en Masterclasses. En door de Green Goddess Members' club: het platform voor gelijkgestemde vrouwen om samen te komen. Waar verschillende programma's worden aangeboden die je helpen je innerlijke wijsheid te ontdekken om zo je eigen heelmeester te worden.