Manifesteren & Creëren
Manifesteren & Creëren
18 augustus 2021 

Manifesteren & Creëren

Ik ben al een aantal keer deze blog begonnen, maar elke keer heb ik weer gewist wat ik wil schrijven. Een onderwerp waar heel veel over te vinden is. Want populair is, wat verkoopt (al vind ik dat best gek…) Wat over dingen neerzetten gaat, en toch heb ik er moeite mee om dit op papier te zetten. Uiteindelijk is ie best lang geworden 😅.

 

Het is een onderwerp wat me aan mijn hart gaat. Wat ik heel goed kan, in allerlei opzichten 😜, zowel positief als negatief.

 

Het gaat over creëren (ironisch genoeg, dat het creëren van een mail niet helemaal vlotjes verloopt 😆). Over manifesteren. Een onderwerp waar zoals gezegd veel over te doen is.

 

Toen ik jaren geleden The Secret las gingen er deuren voor me open. Ik las ineens wat ik altijd al deed van nature. Wat voor mij de normaalste zaak van de wereld was. Voorstellen hoe ik het wilde hebben en dan gebeurde het ook. Als kind deed ik dit al, met hele simpele dingen.

 

De afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen HOE het werkt. In de universele wetten. Want wellicht ken je de wet van aantrekking, wat een universele wet is. Er zijn er nog veel meer. En de wet van aantrekking is een klein onderdeel van alle universele wetten. Het is ook niet zo dat als je graag iets wilt, dat je het ook gelijk krijgt. Het de-creëren of mis-creëren ken ik ook als geen ander. Met vallen en opstaan heb ik hier mijn eigen pad in ontwikkeld.

 

Waarom ik een beetje haper met het schrijven van de mail, is omdat er al zoveel over geschreven wordt. En dat je ‘gewoon’ je mindset moet veranderen, in een hogere trilling brengen, in een positieve flow en dan kun je alles maar creëren of manifesteren wat je wilt.

 

Maar wellicht ben je er zelf al achter gekomen dat het in de praktijk niet zo makkelijk gaat als dat het klinkt.

 

Universele wetten

Zoals ik al zei, er gaan andere universele wetten bij gemoeid om hier mee te kunnen werken. En een van de belangrijkste zijn: De wet van energie, de wet van trilling en de wet van oorzaak en gevolg. Deze wetten gaan voor de wet van resonantie (aantrekking). Want wat je uitzend krijg je terug.

 

Het is belangrijk om heel goed te weten wat je uitzend. En dan met name in de onderstroom. Dus je kan wel iets heel moois voor jezelf willen manifesteren, maar als je niet geloofd dat je het niet waard bent, dat je het niet verdient of dat je er keihard voor moet werken (dat zijn mijn overtuigingen lang geweest) dan is dat wat je manifesteert. Ik heb heel veel gecreëerd. Met succes, maar ik moest er altijd keihard voor werken…. Niet handig…

 

Voor mij is de sleutel geweest dat ik verantwoordelijkheid heb genomen voor mijn eigen leven. Want dat is de eerste stap. Voor de volle 100% verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er in je leven gebeurt.

 

Ja echt, voor echt alles! Goed en slecht. Mooi en minder mooi.

Daar begint de reis. En alleen dat al omarmen kost tijd. Want met elke laag die ik inging kwam ik bij minder mooie facetten van mezelf uit en het is makkelijker om iemand anders (of dat nou een persoon is, de overheid, de belastingdienst, mijn kat of wie dan ook) de schuld te geven dan dat ik mezelf in de ogen kijk en zie waar ik iets niet zo handig heb aangepakt. En dan is het gevaar dat ik ook nog eens eerst mezelf de schuld van van alles geef, zodat ik daar ook nog doorheen moet worstelen.

 

Je begrijpt misschien, het is een hele reis.

 

In mijn praktijk kom ik dit dagelijks tegen. Want wellicht denk je met manifesteren aan materie, maar wat denk je hoe je je gezondheid manifesteert. Wat zeg je elke dag tegen jezelf?

 

Dat je mooi bent?

Dat je gezond bent?

Dat je gelukkig bent?

 

Of is daar toch een stemmetje dat zegt:

Je buik is te dik

Je hebt een pukkel in je gezicht

Ik maak me zorgen om dit of dat

 

Ben je je überhaupt bewust van wat je elke dag tegen jezelf zegt (in gedachte)?

 

Bij alles wat ik in mijn sessies doe speelt manifesteren een hele grote rol. In elke sessie komt dit naar voren.

 

Manifesteren gaat over de verbinding met jezelf, met je eigen natuur, met je verlangen en je behoeftes.

 

Waar word je echt gelukkig van?!


 

Green Goddess de School

Vanaf vandaag zijn de deuren open van de Green Goddess de School. De aankomende maand die start onder de donkere maan van 7 september gaat over manifesteren. Hoe kun je hier zelf mee aan de slag gaan, en vooral: Hoe neem je je lichaam hierin mee. Want je lichaam is de sleutel tot alles!

 

Woensdag ochtend 8 september geef ik een masterclass hier over. Je krijgt praktische oefeningen, zoals je van me gewend bent, om hier mee in je dagelijkse leven aan de slag te gaan.

 

Met donkere maan & volle maan ontvang je een podcast hoe je de maan hierin kan gebruiken. En wat de relatie is tot onze (menstruatie)cyclus.

 

Ik ga je laten zien hoe je met kruiden kan werken. Planten zijn meester manifesteerders en willen heel graag helpen om weer wat meer magie in onze levens te brengen. Vanuit mijn natuurgeneeskundige achtergrond verbind ik planten aan ons lichaam, onze organen en om te kijken welke organen ondersteuning kunnen gebruiken of juist krachtig zijn, heel je jezelf en ga je samenwerken met je lichaam.

 

We gaan met z’n allen (voor degene die dat wil uiteraard) een prachtig boek lezen, waar heel veel tips en lessen in verborgen zitten.

 

Je krijgt toegang tot een besloten groep binnen mijn community waar ik zelf elke dag aanwezig ben. Waar je je vragen kan stellen en waarin we samen kunnen komen en kunnen delen.

 

Ook is er een Maancirkel dit keer rond de volle maan van 21 september om samen af te stemmen op deze maan en ik heb ruimte voor een Q&A.

 

Oh en je krijgt ook toegang tot alle lessen binnen de Green Goddess Members’ club, dat zijn er zo’n 300+.

 

Wil je deze maand mee doen? Dat kan voor €29,95. Green Goddess Members’ club is per maand opzegbaar.

 

Ik hoop je te zien!

Maandag 6 september sluiten de deuren.
 

 

Over de schrijver
Green Goddess wil vrouwen zoals jij inspireren om te gaan leven vanuit je Natuurlijke ritme, in Liefdevolle Verbinding met jezelf. Dat doen we door onze beste tips te delen via onze blogs, video’s, podcast en Masterclasses. En door de Green Goddess Members' club: het platform voor gelijkgestemde vrouwen om samen te komen. Waar verschillende programma's worden aangeboden die je helpen je innerlijke wijsheid te ontdekken om zo je eigen heelmeester te worden.