Ontdek het geheim van je innerlijke zelf

The Herbal School

2000+
Gelijk gestemde vrouwen in The Community
1000+
Vrouwen zoals jij gecoacht
10
Jaar ervaring
300+
Lessen staan voor je klaar

Maan

Maak gebruik van de cyclus van de maan

Menstruatie

Leer je eigen cyclus kennen en mee co-creëren

Kruiden

Kruiden zijn magie! Meer hoef ik niet te zeggen

Voeding

Voel de energie weer door je lichaam stromen!

Lichaam

Je weet welke organen aandacht mogen krijgen en wat ze je te vertellen hebben.

Praktische oefeningen

Het is allemaal niet zo ingewikkeld, alleen moet je de weg weten.

Cyclus

Jouw lichaam heeft de wijsheid in zich

Bewustzijn

Het belangrijkste ingrediënt. Hoe blijf je liefdevol naar jezelf.

Verbinding

Uiteindelijk het doel: verbinding met jezelf
Aanhalingstekens

Super fijn dat ik je kennis mag ontvangen en kijk ook altijd uit naar je podcasts omdat alles ook zo herkenbaar is.

Lenneke

WIL JIJ

♡ Diepe verbinding met jezelf ervaren

♡ Je eigen ritme ontdekken

♡ Tools die heel makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven

♡ Ontdekken waar je van oplaadt, zodat je meer rust in jezelf ervaart

♡ Tools die praktisch en toegankelijk zijn

♡ Ontdekken dat kiezen voor jezelf heel magisch is

In de School deel ik álle stappen die ik zelf heb gezet om naar een holistische leefwijze, waarbij ik in gezondheid en vrijheid leef, volledig in verbinding met mijn ziel. De komende weken gaan we focussen op creëren & manifesteren.

Dit is de inhoud van THE HERBAL SCHOOL van 2 januari t/m 31 januari


Kruiden: Grote Engelwortel, Duizendblad & Rozemarijn


 • Elke maand staan er kruiden centraal om je bij dit proces te ondersteunen. Ik neem je mee in de magische wereld van de planten en leer je hoe je met hun kan samenwerken. De kruiden zullen de basis zijn van het mentorship.  Grote Engelwortel, Duizendblad en Rozemarijn zijn kruiden die het proces van intenties zetten ondersteunen. Ze helpen je te samen om de verbinding met jezelf, met je verlangen te maken en dit naar buiten te brengen. 

 • Januari staat in THE SCHOOL in het teken van Intenties zetten. Want nadat we in december vanuit het donker naar het licht zijn bewogen is het ook fijn om intenties te zetten. Wat wil je dit jaar. Waar word je blij van. Hoe wil je graag dat je leven eruitziet. De masterclass is dinsdag 11 januari om 10.00u. We willen altijd heel veel, maar wat ik vaak tegenkom in mijn praktijk is dat wat we wensen en hoe het leven er daadwerkelijk uit ziet niet met elkaar matcht. Daar gaan we dus iets aan doen. Want jij bepaalt hoe je leven eruitziet. Ook als dat op dit moment niet is wat je graag wilt... In deze masterclass gaan we heel praktisch aan de slag. Ik neem je mee en kan je coachen. Zodat het niet bij praten over blijft, maar dat het ook daadwerkelijk gemanifesteerd wordt in je leven. Ik heb natuurlijk zo mijn eigen (natuurgeneeskundige) visie en daar neem ik je graag in mee, zodat je voor jezelf kan gaan onderzoeken wat jouw waarheid is! Er komt een replay beschikbaar voor als je er niet live bij kan zijn.

 • Je wordt lid van de besloten community is heel actief met 2000+ leden en daar word je direct in toegelaten. Elke maandag ochtend staat er een inspirerend filmpje voor je klaar, of ik ga live. Dit is een mini masterclass om je inspiratie voor die week te geven. Ik stem dit altijd af op de stand van de maan voor die week. De video blijft gewoon online staan, dus je kan het altijd later terugkijken.

 • Elke maand is er een Online MaanCirkel waarin we een volle of donkere maan meditatie doen (het ligt eraan wanneer de cirkel is) en er is een Q&A met mij waarin ik al je vragen beantwoord. Deze vragen stuur je van tevoren in via een formulier dus als je er niet bij kunt zijn, beantwoord ik nog steeds je vragen. Deze maand is de Maancirkel met Q&A op woensdag 19 januari van 19.30u tot 20.30u.

 • Elke maand krijg je een challenge. Wil je verandering in je leven, dan vraagt dat actie. Ik geloof in tools die makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven, maar die voor een heel groot resultaat zorgen. 

 • Dagelijks worden er vragen en tips gedeeld en wordt er 'geconnect' met elkaar. De discussies zijn inhoudelijk sterk en ik deel zelf ook elke week tips en inzichten. Op dit moment zijn er 2000 leden. 

 • Elke maand geef ik een tip voor een boek dat je ondersteunend kan lezen. Ik ga geen boekbespreking houden, en het is zeker niet verplicht om te lezen. Maar ik weet dat er veel vrouwen zijn die op zoek zijn naar inspirerende boeken. Mijn kast staat er vol mee, dus ik kies elke maand een boek uit die bij het thema past. Deze maand is dat Verhoog je trillingsfrequentie van Penny Pierce. Dit boek is een mooie aanvulling op het thema van deze maand. 

 • BONUS 1: Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot al mijn onlinetrainingen op het gebied van kruiden, voeding, menstruatiecyclus en de verbinding met je lichaam. Dit zijn zo'n 13 programma's ter waarde van €1999,00

 • BONUS 2: Als je je aanmeldt krijg je ook direct toegang tot mijn besloten podcast over de maan en haar energie. Elke donkere en volle maan neem ik een podcast + meditatie op en je krijgt hier gelijk toegang tot.


De investering voor de School is €29,95 inclusief BTW per maand, €88,00 per kwartaal of €299 per jaar.


Aanhalingstekens

Door info te ontvangen over oa de cycli van de maan, seizoenen, menstruatie ervaar ik in deze korte periode al dat er meer bewustzijn komt op mijn natuurlijke ritme, wanneer naar binnen gericht te zijn ipv naar buiten of andersom.

Ancella

Ik ken de weg...

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Hoe kan ik gezonder worden met kruiden

Herbal Medicine

Altijd al meer over planten en hun geneeskrachtige werking willen weten?

Waar je welk kruid voor kan inzetten?

Wat de geneeskrachtige werking is van die ene plant?

Elke maand licht ik aan de hand van het thema verschillende kruiden uit. Ik vertel je hoe je ze kan inzetten in je dagelijkse leven. Wat de diepere betekenis is van de plant en hoe je hiermee in verbinding kan komen.

Je kan er zelf op een laagdrempelige manier mee aan de slag gaan en zo nog meer de verbinding met jezelf versterken.

De Online Mysterieschool, Waar vind ik een online vrouwen community

Tribe

Een sisterhood is denk ik een van de meest heilzame dingen in ons leven. En dan bedoel ik een hood waarin je als vrouw volledig mag zijn wie je bent. Je authentieke zelf. Zonder oordelen van anderen, zonder angst dat wat je zegt gek is of dat je er op afgestraft wordt.


We weten denk ik allemaal wel hoe het voelt om alleen te staan in iets, om bang te zijn wat anderen van je vinden. Hier hoef je daar niet bang voor te zijn. 


Zo'n sisterhood is De Green Goddess Members' club. Een tribe voor gelijkgestemde vrouwen. Waar je kan inspireren en geïnspireerd kan worden. 

Geheel in een veilige omgeving, los van welk social media platform dan ook. 

Aanhalingstekens

Waaw, dank je wel!!

Ik ben sinds een weekje aangesloten op De School en ik kan niet stoppen met snuisteren. 

Soms ontroert de plek mij omdat ik niet snel een veilige haven vind voor vrouwelijkeheid & kennis van vrouwelijkheid :-)

Dank je wel daarvoor, het is hier heerlijk!

Astrid
Hoe kan ik meer in contact komen met mijn lichaam

Je lichaam is je tempel

Ons lichaam is het meest waardevolle wat we bezitten. Waarom gaan we er vaak dan zo slecht mee om? We eten niet altijd wat gezond is voor ons lichaam, hebben gedachten die niet altijd even helpend zijn (en dan druk ik me nog zacht uit...) en we voeden ons dagelijks met heel veel afleiding die over het algemeen niet bijdraagt aan een gezonde verstandhouding met onszelf. 


Om je lichaam als tempel te gaan ervaren is het noodzakelijk om met haar in contact te komen. Te weten en ervaren hoe je orgaansystemen werken. Te weten hoe je deze kan gaan ondersteunen, zodat ook de achterliggende systemen in je lichaam, denk aan je hormonale systeem, lymfesysteem en zenuwstelsel hier profijt van hebben.


In alle programma's staat het lichaam centraal. Ik neem je mee op reis door je lichaam. Elk programma heeft zo haar eigen kwaliteiten. Je menstruatie, voeding, bewustzijn, kruiden, de maancyclus, alle facetten van ons vrouw-zijn komt naar voren. Elke maand komt er weer een nieuw thema met bijpassende kruiden (IN THE HERBAL SCHOOL) bij waarmee jij je kan verdiepen in jezelf.


The Herbal School

We leven in een bijzondere tijd en vele van ons ervaren een innerlijk weten dat er meer is dan het leven wat we op dit moment leven. In De School wil ik je weer laten ervaren hoe het is om in contact te komen met de oeroude innerlijke wijsheid die je in je hebt. De wijsheid die jij en ik in ons hebben, maar die naar een diepe bodem is gezonken. Door het wakker te schudden komen deze wijsheden weer naar boven en ze laten ons ons leven leven waarvoor we hier op Aarde zijn.

Binnen De Green Goddess Members' club ga ik je laten ervaren hoe je je eigen innerlijke wijsheid, je innerlijke kracht, (weer opnieuw) kan aanspreken. Binnen de school biedt ik verschillende programma's aan die aansluiten op onze vrouwelijke kracht. Denk aan je menstruatie, gezondheid, je lichaam, sensualiteit, de liefdevolle verbinding met jezelf. 

Daarnaast is er ook een community om met gelijkgestemde vrouwen samen te komen. Waar online ontmoetingen offline ontmoetingen kunnen worden. 

Mijn eigen jarenlange zoektocht heb ik verbonden met mijn kennis over kruiden, het vrouwelijke lichaam en creatiekracht. Waardoor Green Goddess is ontstaan en ik dit prachtige werk in mag doorgeven.

Neem een inkijkje in de Green Goddess Members' Club

Aanhalingstekens

Ik was al onder de indruk van alle wijsheden die me ter ore kwamen in de soul journeys en podcasts maar het Green Goddess membership heeft voor mij echt groots uitgepakt. 

Charlotte
€ 35,-
€ 29,95

THE HERBAL SCHOOL

 • Elke maand een masterclass over kruiden, voeding, bewustzijn, natuurgeneeskunde, sjamanisme
 • Elke maand een online Maancirkel met de members van The School
 • Toegang tot de actieve community
 • Elke maandag een inspiratiefilmpje
 • BONUS 1: Toegang tot alle Programma's en masterclasses in de Green Goddess Members' club 
 • BONUS 2: Toegang tot de immense bibliotheek met podcasts, Soul Journey en Maancirkels over het leven met de maan wat een goudmijn is aan waardevolle informatie voor je eigen reis 
 • Je kan per maand lid zijn, het membership is per maand opzegbaar.

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?
Wat ik met al mijn programma's wil uitdragen is dat je op een hele simpele en toegankelijke manier makkelijk voor jezelf kan zorgen. Tijd voor jezelf vrijmaken is wel een beetje essentieel…

Dus mijn wedervraag is altijd: Hoeveel tijd wil je in jezelf investeren?

Ik zorg altijd dat de oefeningen makkelijk te integreren zijn. Bijvoorbeeld tijdens het tandenpoetsen, boodschappen doen, je werk etc. Het gaat er juist om dat je in de ervaring, dus in het leven zelf de lessen leert en integreert.


Wat is de investering?

De investering is slechts €29,95 inclusief BTW per maand.

Ik weet dat dit een lage prijs is, maar ik geloof erin dat het belangrijk is om aan je gezondheid te werken en ik wil dat voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. 

Er zit geen addertje onder het gras. Je kan per maand lid worden en ook weer opzeggen als het toch niets voor je is.


Hoe werkt het afsluiten?
Na betaling ontvang je binnen een aantal minuten een e-mail met je inlog gegevens. Daarna heb je direct toegang tot alle content The School.


Heb ik een opzegtermijn?

Nee, het maandabonnement kan per maand (gerekend van de dag van afsluiten van je abonnement) opgezegd worden. Hierbij hoef je geen rekening te houden met een kalendermaand.


Stel je hebt op 4-10-2020 het membership afgesloten en je zegt het 15-3-2021 het membership op, dan zal je abonnement 4-4-2021 eindigen. Je hebt tot die tijd ook gewoon toegang tot de content.


Let op!

Houd wel rekening met een verwerkingsperiode van je opzegging van maximaal 72uur. Dus zeg maximaal 72uur op voor de volgende factureringsdatum als je niet wilt dat er opnieuw geïncasseerd wordt. Als je abonnement elke 4e van de maand afgeschreven wordt, moet je dat voor de 1e van de maand opzeggen.


Krijg ik persoonlijke coaching van Nicolien?

Er is elke maand een Online MaanCirkel waarbij er ook ruimte is voor je vragen. Dit is geen persoonlijke coaching.
Wil je persoonlijk coaching dan verwijs ik je door naar mijn 1:1 sessies.

Hoe zit het met mijn privacy.

Ik neem privacy uiterst serieus. Hier zijn groepsregels voor en ook in mijn Algemene Voorwaarden wordt daar uitgebreid aandacht aan besteed. In de De Green Goddess Members' clubl is een besloten omgeving, waar alleen vrouwen toegang toe hebben dit in hetzelfde programma zitten als jij. Als het programma na 6 maanden verloopt heb je ook geen toegang meer.


Waar wordt de training geven?

Het lesmateriaal vind je in De Green Goddess Members' club, mijn digitale leeromgeving. Jouw persoonlijke inlogcodes hiervoor ontvang je per e-mail na het aanmelden. In De Green Goddess Members' club is ook een besloten community (dus niet op Facebook of Instagram) waarin je jouw ervaringen kunt delen.


Heb ik na beëindiging van mijn lidmaatschap nog toegang tot de content?
Na het beëindigen van het membership heb je geen toegang meer tot de content.


Moet ik mijn ervaringen in de groep delen?

Nee, hoor. Je bent welkom om de training op je eigen manier te volgen. De een vindt het wel fijn om dingen te delen, de andere niet. Het staat je vrij. Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen en actief mee te doen in de groep, is dat hartstikke gezellig.

Wel maken we er natuurlijk een hele fijne veilige community van. Een sisterhood waarin je met gelijkgestemde vrouwen kan samen komen. Bovendien kan het je eigen ervaring in de training verdiepen om wel dingen te delen, maar je bent nooit iets verplicht.  


Meld je via onderstaande knop aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down