Green Goddess

Zo ziet GREEN GODDESS MEMBERS' CLUB  er uit

Ben je enthousiast? Via onderstaande button krijg je gelijk toegang tot THE MEMBERS' CLUB

Ik wil graag leven in het tempo dat bij mij past. Nicolien laat zien door dmv podcasts, meditaties en opdrachten hoe je je eigen ritme kan leven. Het heeft mij tot nu toe inzichten gegeven in onbewuste patronen, die een belemmering vormen en hoe ik kan loslaten. De meerwaarde van dit programma zit hem in dat je je ervaringen en vragen kan bespreken met andere vrouwen in een besloten community. Zo kan je ook nog van elkaar leren. Ik ben superblij dat ik Green Goddess heb ontdekt🙏

Aanhalingstekens
Maryam

Wat vind ik het toch fijn om elke keer als ik het gevoel krijg dat ik begin te wankelen of uit balans dreig te raken een fijn berichtje van Nicolien krijg met de boodschap dat er weer een nieuwe podcast klaar staat! Lekker met een theetje nestel ik mijzelf neer om even fijn tijd mezelf te nemen en lekker te luisteren. Net of ik met mijn vriendin op de bank zit, das het sfeertje dat ik voel. Samen met de meditatie kan ik mezelf weer beter begrijpen en alle energieën die ik voel.

Aanhalingstekens
Christel

Ik ben recent lid geworden van het membership en ben er erg blij mee. Ik heb de behoefte om nog dichter bij mijzelf te komen en om in verbinding te zijn met alles om mij heen. Door info te ontvangen over oa de cycli van de maan, seizoenen, menstruatie ervaar ik in deze korte periode al dat er meer bewustzijn komt op mijn natuurlijke ritme, wanneer naar binnen gericht te zijn ipv naar buiten of andersom. Het voelt meer natuurlijk. Ook het contact met andere vrouwen voelt erg fijn, ervaringen delen. Dus heb je behoeftes die hier bij aansluiten dan is het membership zeker een aanrader🦋

Aanhalingstekens
Ancella