Green Goddess | The Herbal School

Ontdek de magie van kruiden

en leer alles over de geneeskrachtige werking van deze wonderlijke wezens

Start direct >>>

3500+

Gelijk gestemde vrouwen in The Community

10

jaar ervaring

50+

Kruiden staan voor je klaar

125+

Kruiden lessen 
Aanhalingstekens
Een kruidenceremonie bij Oona is een prachtige ervaring en een groot cadeau aan jezelf! Ze creëert een open en zachte omgeving waarbij ze je helpt om in contact met je diepere zelf te komen. Ze combineert haar brede kennis met gevoel en spiritualiteit op een unieke manier. Inspirerend, mooi en een beetje magisch!
Annika

Wil je...

🌿 Een ervaring met kruiden waarin je leert wat de geneeskrachtige werking van planten is op elk holistisch niveau?

🌿 Meer over planten en hun geneeskrachtige werking weten?

🌿 Weten waar je welk kruid voor kan inzetten?

🌿 Wat de geneeskrachtige werking is van die ene plant?

🌿 Weten hoe je jezelf kan helen met de kracht van de natuur?

🌿  Hoe je ervaren hoe je de verbinding kan maken met de energie van de plant?

Aanhalingstekens

Super fijn dat ik je kennis mag ontvangen en kijk ook altijd uit naar je podcasts omdat alles ook zo herkenbaar is.

Lenneke

In The Herbal School deel ik alle stappen die ik zelf heb gezet naar een holistische leefwijze in verbinding met de plantenwereld. Planten zijn zulke prachtige heelmeesters. Liefdevol, geduldig, geven je een schop onder je kont als dat nodig is, maar altijd in liefde. Zodat je weer de verbinding met het grotere geheel kan voelen en kan thuiskomen bij jezelf.

Dit is de inhoud van THE HERBAL SCHOOL

Elke maand staat in het teken van een kruid.

Aan het begin van elke maand is er een masterclass over kruiden. In deze masterclass neem ik je mee in de werking van het kruid dat we die maand gaan behandelen. Wat de geneeskrachtige werking is, met welk element het verbonden is, de energetische beweging en planeet. Ik leer je praktisch hoe je het kan inzetten in je dagelijkse leven. Je ontvangt een uitgebreide uitwerking op schrift, video en audio

Er is een 2e masterclass waarin we dieper ingaan op een thema binnen de kruidengeneeskunde. Dus denk aan een inhoudsstof die we gaan behandelen, verschillende soorten kruiden, orgaansystemen, elementen etc. De masterclass is in video en audio.

Elke maand een Online KruidenCeremonie waarin ik je les geef in de Kruiden & jaarfeesten, Kruiden & planeten, Kruiden & Elementen, Kruiden & ... Elke KruidenCeremonie is afgestemd op de tijd van het jaar. Er is ook ruimte om je vragen te stellen. Deze zijn live en worden in Zoom gegeven. De opnames komen online te staan.

Er is een actieve community waar de members, maar ook ikzelf veel aanwezig ben en je altijd je vragen kan stellen. 


Ik wil hier meer van weten
Aanhalingstekens

Door info te ontvangen over oa de cycli van de maan, seizoenen, menstruatie ervaar ik in deze korte periode al dat er meer bewustzijn komt op mijn natuurlijke ritme, wanneer naar binnen gericht te zijn ipv naar buiten of andersom.

Ancella

Mijn weg...

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Het werken met kruiden

♡ Geeft je diepe verbinding met jezelf

♡ Geeft je je eigen ritme weer terug

♡ Laat je ontdekken waar je van oplaadt, zodat je meer rust in jezelf ervaart

♡ Laat zien dat kiezen voor jezelf heel magisch is

♡ is heel makkelijk en toepasbaar is in je dagelijkse leven

Aanhalingstekens

Waaw, dank je wel!!

Ik ben sinds een weekje aangesloten op De School en ik kan niet stoppen met snuisteren. 

Soms ontroert de plek mij omdat ik niet snel een veilige haven vind voor vrouwelijkeheid & kennis van vrouwelijkheid :-)

Dank je wel daarvoor, het is hier heerlijk!

Astrid

Neem een inkijkje in The Herbal School

Ik wil gelijk starten
Aanhalingstekens

Ik was al onder de indruk van alle wijsheden die me ter ore kwamen in de soul journeys en podcasts maar het Green Goddess membership heeft voor mij echt groots uitgepakt. 

Charlotte
The Herbal School
€33,00

Je Kruiden Netflix

  • Elke maand een masterclass over kruiden met een uitgebreide uitwerking (+ toegang tot de 50+ uitwerkingen die er al zijn)
  • Elke maand een verdiepende masterclass op een thema in de kruidengeneeskunde (+ toegang tot de 100+ lessen die er al zijn)
  • Toegang tot de actieve community
  • Q&A + Online KruidenCeremonie
  • Kruidenrecepten, hoe aan de slag te gaan en bovenal een hele praktische en toepasbare vertaling van wat er in de meeste kruidenboeken aan vaktaal wordt gecommuniceerd.
  • BONUS: Toegang tot aanvullende programma's als YoniSteam, Kruiden bij Zwangerschap, Natuurlijke EHBO t.w.v. €299,00

    €33,00 per maand, het is per maand opzegbaar, je zit nergens aan vast.

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?
Wat ik met al mijn programma's wil uitdragen is dat je op een hele simpele en toegankelijke manier makkelijk voor jezelf kan zorgen. Tijd voor jezelf vrijmaken is wel een beetje essentieel…

Dus mijn wedervraag is altijd: Hoeveel tijd wil je in jezelf investeren?

Ik zorg altijd dat de oefeningen makkelijk te integreren zijn. Bijvoorbeeld tijdens het tandenpoetsen, boodschappen doen, je werk etc. Het gaat er juist om dat je in de ervaring, dus in het leven zelf de lessen leert en integreert.


Hoe werkt het afsluiten?
Na betaling ontvang je binnen een aantal minuten een e-mail met je inlog gegevens. Daarna heb je direct toegang tot alle content The Herbal School.


Heb ik een opzegtermijn?

Nee, het maandabonnement kan per maand (gerekend van de dag van afsluiten van je abonnement) opgezegd worden. Hierbij hoef je geen rekening te houden met een kalendermaand.


Stel je hebt op 4-10-2020 het membership afgesloten en je zegt het 15-3-2021 het membership op, dan zal je abonnement 4-4-2021 eindigen. Je hebt tot die tijd ook gewoon toegang tot de content.


Let op!

Houd wel rekening met een verwerkingsperiode van je opzegging van maximaal 72uur. Dus zeg maximaal 72uur op voor de volgende factureringsdatum als je niet wilt dat er opnieuw geïncasseerd wordt. Als je abonnement elke 4e van de maand afgeschreven wordt, moet je dat voor de 1e van de maand opzeggen.


Krijg ik persoonlijke coaching van Oona?

Nee, persoonlijke coaching zit niet in het programma. Wel kan je je vragen stellen. Voor mij zit daar een verschil in, want met coaching moet ik meer van jou weten en daar zijn mijn 1:1 sessies voor. Heb je dit als bonus erbij gekregen? Dan zit het er natuurlijk wel in. 

Hoe zit het met mijn privacy.

Ik neem privacy uiterst serieus. Hier zijn groepsregels voor en ook in mijn Algemene Voorwaarden wordt daar uitgebreid aandacht aan besteed. In de De Green Goddess Members' club is een besloten omgeving, waar alleen vrouwen toegang toe hebben dit in hetzelfde programma zitten als jij.


Waar wordt de training geven?

Het lesmateriaal vind je in De Green Goddess Members' club, mijn digitale leeromgeving. Jouw persoonlijke inlogcodes hiervoor ontvang je per e-mail na het aanmelden. In De Green Goddess Members' club is ook een besloten community (dus niet op Facebook of Instagram) waarin je jouw ervaringen kunt delen.


Heb ik na beëindiging van mijn lidmaatschap nog toegang tot de content?
Na het beëindigen van het membership heb je geen toegang meer tot de content.


Moet ik mijn ervaringen in de groep delen?

Nee, hoor. Je bent welkom om de training op je eigen manier te volgen. De een vindt het wel fijn om dingen te delen, de andere niet. Het staat je vrij. Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen en actief mee te doen in de groep, is dat hartstikke gezellig.

Wel maken we er natuurlijk een hele fijne veilige community van. Een sisterhood waarin je met gelijkgestemde vrouwen kan samen komen. Bovendien kan het je eigen ervaring in de training verdiepen om wel dingen te delen, maar je bent nooit iets verplicht.  


Meld je via onderstaande knop aan!

Ik meld me aan