Holistisch Leven videoreeks

Holistisch Leven videoreeks

Kom in verbinding met je eigen ritme

Doe mee!

Leven op het ritme van je eigen natuur

Kruiden, planten zijn voor mij de brug naar het leven in mijn natuurlijke ritme. Zij kunnen dit als geen ander. Ze hebben geen menselijke invloed nodig om elk jaar weer opnieuw ‘tot leven’ te komen, in de zomer tot bloei, in de herfst hun energie naar binnen te gaan keren en los te laten en in de winter in rust te zijn. Planten doen dit. Punt. Zij denken er niet over na hoe ze dat zouden moeten doen (wat wij als mens wel doen), maar doen.


Als mens zijn we van nature ook met dit ritme verbonden, maar gaandeweg in onze evolutie zijn we dit vergeten. Daar lopen we nu tegen aan en voel je waarschijnlijk een diep verlangen dat je het anders wil… maar hoe?! Dat is vaak de vraag.


Met de Holistisch Leven videoreeks wil ik je inspiratie geven. Hoe je je eigen ritme kan gaan ontdekken, jezelf kan helen en je trillingsfrequentie verhogen. Planten zijn voor mij grote heelmeesters, maar er is nog een ander aspect wat ontzettend belangrijk is om in de verbinding met planten (of de aarde) te komen. Daar neem ik je in mee in deze videoreeks.


Jezelf weer leren kennen via de planten

 null

Hoe werkt het?

🌿 Schrijf je hierboven in. 

🌿Daarna krijg je gelijk toegang tot de eerste video, je ontvangt 'm ook in je mailbox zodat je het ook later kan bekijken.

🌿Je kan gelijk alle 3 de video's bekijken, maar ook wanneer jij dat wil.


Klaar voor de start?


Holistisch leven online programma
Direct aanmelden