The Moon

Embrace your Mooncycle

Ben jij er klaar voor om in afstemming met jezelf te leven?

8

Jaar ervaring
150+
Deelneemsters
9,4
Gemiddelde klant beoordeling

Ik ken de weg...

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Voor vrouwen die een liefdevolle verbinding met zichzelf nastreven.
Meer informatie


Podcasts

Elke maan is anders en heeft haar eigen lessen, uitdagingen, liefde en zorgzaamheid. Ik zal je helpen om de lessen te gaan leren lezen, ze te omarmen en te integreren in je leven zodat je een diepe connectie met je vrouwelijkheid en de cyclus van het leven kan gaan ervaren.

Meditaties

Om iets in je leven te integreren is manifestatie nodig. De manifestatiekracht zit in onze baarmoeder. Daarom krijg je ook elke maand een oefening om deze kracht te leren omarmen, om er mee te leren spelen en het in te zetten voor magie. Om jouw mooiste leven te creëren.

Online MaanCirkel

Elke maan komen we bij elkaar. Ik wissel met de data af tussen de volle en donkere maan omdat elke energie anders is. In deze MaanCirkels gaan we dieper in op het thema van de maan, maken de connectie met onze vrouwelijke kracht, de magische sisterhood en verbinding met de aarde.

Werkboek

Integratie vind ik een van de belangrijkste dingen. Daarom krijg je elke maand een werkboekje met een bijbehorende oefening om zelf aan de slag te gaan.

Kaartspread

Bij elke maan trek ik zelf kaarten (orakel of tarot) en maak voor jou ook een kaartspread. Deze kun je zelf leggen, voor een diepere verbinding met het thema. Kaarten laten vaak zien wat er nog in de schaduw zit, je blinde vlek. Daarmee helpen ze je stapjes te zetten, dingen te transformeren die niet meer dienen.

Thema

Elke maand staat in het teken staan van een thema.Een thema wat ook bij de cyclus van de natuur, van ons leven hoort. Je kan denken aan archetype, kruiden, menstruatie, ovulatie, een orgaansysteem, een element, animal spirits etc. In het kader van dit thema zal er ook een oefening zijn om je hiermee te verbinden.

Community

Je krijgt met het membership automatisch toegang tot de Green Goddess Community. Dit is een besloten omgeving, waarvoor je niet op social media hoeft te zijn, maar die wel via je telefoon en/of de computer te bereiken is.

Herbal Medicine

Elke maand kies ik kruiden uit die bij het thema van de maand passen. Ik ligt ze toe in een podcast. 

Zo kun je de reis met je zelf en de maan nog meer diepgang geven

Menstruatiecuclus

Je menstruatiecyclus is een leidraad. Zo kun je je eigen ritme gaan ontdekken en hier steeds meer mee gaan samenleven. 

Je ontvangt elke maand tools

WIL JIJ

♡ Diepe verbinding met jezelf ervaren

♡ Je eigen ritme ontdekken

♡ Tools die heel makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven

♡ Ontdekken waar je van oplaadt, zodat je meer rust in jezelf ervaart

♡ Tools die praktisch en toegankelijk zijn

♡ Ontdekken dat kiezen voor jezelf heel magisch is

Meer informatie

Podcast bij Donkere & Volle Maan

Een belangrijke factor in het membership is de 2 maandelijkse podcast over de energie van de donkere of de volle maan. Elke maan is anders en heeft haar eigen lessen, uitdagingen, liefde en zorgzaamheid. Ik zal je helpen om de lessen te gaan leren lezen, ze te omarmen en te integreren in je leven zodat je een diepe connectie met je vrouwelijkheid en de cyclus van het leven kan gaan ervaren.

Deze podcasts kun je gewoon luisteren, via een besloten kanaal, op je favoriete podcast app, maar natuurlijk ook in mijn eigen online omgeving.

Tribe

Een sisterhood is denk ik een van de meest heilzame dingen in ons leven. En dan bedoel ik een hood waarin je als vrouw volledig mag zijn wie je bent. Je authentieke zelf. Zonder oordelen van anderen, zonder angst dat wat je zegt gek is of dat je er op afgestraft wordt.

We weten denk ik allemaal wel hoe het voelt om alleen te staan in iets, om bang te zijn wat anderen van je vinden. Hier hoef je daar niet bang voor te zijn. 

Zo'n sisterhood is de Green Goddess Community. Een tribe voor gelijkgestemde vrouwen. Waar je kan inspireren en geïnspireerd kan worden. 
Geheel in een veilige omgeving, los van welk social media platform dan ook. 

Herbal Medicine

Altijd al meer over planten en hun geneeskrachtige werking willen weten?

Waar je welk kruid voor kan inzetten?

Wat de geneeskrachtige werking is van die ene plant?

Elke maand licht ik aan de hand van het thema verschillende kruiden uit. Ik vertel je hoe je ze kan inzetten in je dagelijkse leven. Wat de diepere betekenis is van de plant en hoe je hiermee in verbinding kan komen.

Je kan er zelf op een laagdrempelige manier mee aan de slag gaan en zo nog meer de verbinding met jezelf versterken.

Wat de members zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik ervaar meer bewustzijn

Ik ben recent lid geworden van het membership en ben er erg blij mee. Ik heb de behoefte om nog dichter bij mijzelf te komen en om in verbinding te zijn met alles om mij heen. Door info te ontvangen over oa de cycli van de maan, seizoenen, menstruatie ervaar ik in deze korte periode al dat er meer bewustzijn komt op mijn natuurlijke ritme, wanneer naar binnen gericht te zijn ipv naar buiten of andersom. Het voelt meer natuurlijk. Ook het contact met andere vrouwen voelt erg fijn, ervaringen delen. Dus heb je behoeftes die hier bij aansluiten dan is het membership zeker een aanrader🦋 - Ancella
Ms. Nameless
Add Your Stars
Nicolien laat me zien hoe ik meer in mijn eigen ritme kan leven
Vanaf het begin heb ik een abonnement op het membership unleash your green goddess. Mijn lichaam gaf aan dat het niet meer ging, zoals ik leefde (meerder burn-outs door oa perfectionisme en faalangst). Ik ben me er nu bewust van dat dit een wake- up call is geweest en het heeft mij gedwongen te onderzoeken hoe en waar ik wil staan in dit leven. Ik wil graag leven in het tempo dat bij mij past. Nicolien laat zien door dmv podcasts, meditaties en opdrachten hoe je je eigen ritme kan leven. Het heeft mij tot nu toe inzichten gegeven in onbewuste patronen, die een belemmering vormen en hoe ik kan loslaten. De meerwaarde van dit programma zit hem in dat je je ervaringen en vragen kan bespreken met andere vrouwen in een besloten community. Zo kan je ook nog van elkaar leren. Ik ben superblij dat ik Green Goddess heb ontdekt🙏- Maryam
Ms. Nameless
Add Your Stars
Even fijn tijd voor mezelf
Wat vind ik het toch fijn om elke keer als ik het gevoel krijg dat ik begin te wankelen of uit balans dreig te raken een fijn berichtje van Nicolien krijg met de boodschap dat er weer een nieuwe podcast klaar staat! Lekker met een theetje nestel ik mijzelf neer om even fijn tijd mezelf te nemen en lekker te luisteren. Net of ik met mijn vriendin op de bank zit, das het sfeertje dat ik voel. Samen met de meditatie kan ik mezelf weer beter begrijpen en alle energieën die ik voel. - Christel
Ms. Nameless
Add Your Stars

The Moon

Je ontvangt

Bij donkere en volle maan een podcast

Elke maand kruiden uitgelicht

Meditaties

Verbinding met jezelf

Verbinding met je menstruatiecyclus

Verbinding met de cyclus van de natuur

Verbinding met de maan

Per maand opzegbaar

Community

Samenkomen in een online community met gelijkgestemde vrouwen

Extra bonussen in de community live sessies en Q&A's

Een besloten platform waar alle veiligheid geborgen is


€ 13,00

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?
Er komt 2x per maand rondom de volle en donkere maan een podcast vrij en bij elke podcast hoort een oefening. De lengte van de podcast variëren van 30-60 minuten.


Meditaties zijn rond de 10-15 minuten. Voor de oefeningen kun je 20-30 minuten reserveren. Het is volledig aan jou hoeveel tijd je investeert. Wil je alleen de podcasts luisteren? Dan ben je natuurlijk minder tijd kwijt. Wat ik met The Moon wil uitdragen is dat je op een hele simpele en toegankelijke manier makkelijk voor jezelf kan zorgen. Tijd voor jezelf vrijmaken is wel een beetje essentieel…


Hoe werkt het afsluiten?
Na betaling ontvang je binnen een aantal minuten een e-mail met je inlog gegevens. Daarna heb je direct toegang tot alle content The Moon.

Heb ik een opzegtermijn?

Nee, het maandabonnement kan per maand (gerekend van de dag van afsluiten van je abonnement) opgezegd worden. Hierbij hoef je geen rekening te houden met een kalendermaand.


Stel je hebt op 4-10-2020 het membership afgesloten en je zegt het 15-3-2021 het membership op, dan zal je abonnement 4-4-2021 eindigen. Je hebt tot die tijd ook gewoon toegang tot de content.


Let op!

Houd wel rekening met een verwerkingsperiode van je opzegging van maximaal 72uur. Dus zeg maximaal 72uur op voor de volgende factureringsdatum als je niet wilt dat er opnieuw geïncasseerd wordt. Als je abonnement elke 4e van de maand afgeschreven wordt, moet je dat voor de 1e van de maand opzeggen.


Heb ik na beëindiging van The Moon nog toegang tot de content?
Na het beëindigen heb je geen toegang meer tot de content van het The Moon en de eventuele bonus programma's die je erbij hebt gekregen.