Aflevering #278 Alles over de lever en overprikkeling

Aflevering #278 Alles over de lever en overprikkeling

14 augustus 2024

Na de podcast over de spijsvertering en overprikkeling vandaag een podcast over de lever en overprikkeling.
Ik neem je mee in de werking van de lever op natuurgeneeskundig vlak, waar de lever voor staat en hoe je hier met prikkels mee om kan gaan.



The Herbal School is een online community & leeromgeving waarin je alles leert om op een holistische wijze om met kruiden te werken. Het is vernieuwend, diepgaand en je ontdekt hoe je je eigen weg binnen de planten wereld kan gaan vinden. Aanmelden kan per maand, via deze link. Je kan nu de eerste 7 dagen een kijkje nemen voor €1,00

Jaartraining Natuurgeneeskunde
18 oktober start ik samen met mijn collega en vriendin Melanie een Jaartraining Natuurgeneeskunde. We nemen je een jaar lang mee op reis door de orgaansystemen en geven je les in een natuurgeneeskundige visie. Hoe kun je je lichaam op een andere manier ondersteunen? De lessen zullen bestaan uit een stuk theorie, praktische toepasbare oefeningen en we duiken in de psychosomatische kant van klachten, voeding, kruidengeneeskunde en lichaamsgerichte therapieen. Meer informatie vindt je hier. Ook kan je hier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Holistic Herbalism
Je kan je nu al inschrijven voor de interesselijst van het Holistic Herbalism jaartraject. Je ontvangt dan als eerste bericht als de deuren weer open gaan. Je kan via deze link inschrijven. Gratis en vrijblijvend.

Meer informatie over mijn 1:1 trajecten vindt je hier https://green-goddess.nl/consulten/

Heb je vragen? Je kan me mailen op: hello@green-goddess.nl

Let op: De (kruiden)podcasts zijn alleen voor educatieve doeleinden. De verstrekte informatie is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen of genezen. Raadpleeg een gekwalificeerde fytotherapeut/kruidengeneeskundige/arts voor (medisch) advies. Als je zelf op eigen initiatief een kruid gaat innemen is dit op eigen verantwoording.