Aflevering #272 Ode aan Ledum Palustre - Moerasrozemarijn, het kruid bij tekenbeten

Aflevering #272 Ode aan Ledum Palustre - Moerasrozemarijn, het kruid bij tekenbeten

02 juli 2024Ledum palustre oftewel Moerasrozemarijn is wellicht niet zo'n bekend kruid, maar als je weet waar je het voor kan inzetten wil je niet meer zonder. Dit kruid werkt namelijk fantastisch bij insekten en tekenbeten. Het haalt het gif uit de beet en zorgt dat je lichaam hersteld. Ik leg je er alles over uit in deze podcast.

Kruiden Magie & Online Workshop Hoe praktisch te werken en je EHBO kit samen te stellen.
Je kan je voor €27,00 aanmelden
Dit is een databank waarin ik je laat zien hoe je met kruiden je lichaam kan ondersteunen. Je kunt zoeken op klachten en op kruiden. Veel kruiden zijn voor meerdere symptomen inzetbaar en door met verschillende basis kruiden en andere natuurlijke geneesmiddelen te werken creëer je je eigen huis-apotheek.
  • Kruiden
  • Symptomen
  • Do it Yourself - zelf aan de slag met het werken met kruiden
△ Heb je vragen? Je kan me mailen op: hello@green-goddess.nl
△ Je helpt mij enorm om een review op iTunes achter te laten, als je daar de podcast luistert.
△ Luister je via een ander kanaal? Dan help je mij enorm om een review op Facebook of Google te zetten. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren.

Let op: De kruiden podcasts zijn alleen voor educatieve doeleinden. De verstrekte informatie is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen of genezen. Raadpleeg een gekwalificeerde fytotherapeut/kruidengeneeskundige voor (medisch) advies. Als je zelf op eigen initiatief een kruid gaat innemen, dan is dit op eigen verantwoording.