Gratis E-boek

Rituelen voor een liefdevolle verbinding met je lichaam

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Hoe zou het zijn als je je volledig in balans voelt en alles kan doen waar je maar van droomt?

De online mysterieschool

Een mysterieschool is voor mij een oeroude school voor innerlijke wijsheid. De wijsheid die jij en ik al in ons hebben, maar die naar een diepe bodem is gezonken. Door het wakker te schudden komen deze wijsheden weer naar boven en ze laten ons ons leven leven waarvoor we hier op Aarde zijn.

Binnen De online Mysterieschool ga ik je leren hoe je je eigen innerlijke wijsheid, je innerlijke kracht, (weer opnieuw) kan aanspreken. Dit gaan we doen door middel van visualisaties, meditaties, bewustzijnsoefeningen, gebruik van kruiden, rituelen, onze vrouwelijke kracht aanspreken. Ik neem je mee op deze onvergetelijke reis om weer in een liefdevolle verbinding te komen met jezelf. 

Je kunt kiezen uit verschillende programma’s en een sistercircle waarin we maandelijks (online) bij elkaar komen om samen te verbinden en diepe transformaties door te maken.

Magic Mooncycle jaartraining

Heb je elke maand last van menstruatieklachten?
PMS klachten?
Lig je krom van de buikpijn?
Verlies je zoveel bloed dat je er wappie van wordt?

In de Magic Mooncycle jaartraining geef ik je wekelijks tips hoe je jezelf kunt ondersteunen in je maancyclus. Hoe je in verbinding met je lichaam kan komen en wat de signalen die je krijgt nou eigenlijk betekenen. 

Enjoy the ride!

€111,00

Liefdevolle Verbinding met Jezelf

Het leven is magisch
Er gebeuren magische dingen, al je je er maar voor open stelt.

Kijk achter de dingen die je ziet.
Overal zijn tekens in verstopt wat kleine cadeautjes van het universum zijn.

Soms is de verpakking niet zo mooi,
Maar overal zit iets waardevols in.

Het leven is ritmisch
Op de golven van de zee
Op de zuchten van de wind

Geen moment is hetzelfde
Elk moment is uniek
Sta hier eens bij stil
Sta je wel eens stil om te luisteren?
Te luisteren naar de kleine knisperingen van het leven, de magische momenten

Alles is energie
Alles is een illusie
Morgen bestaat niet
Gisteren bestaat niet
Er is Alleen NU; hier en nu

Wees stil, luister en ontvang
Hier zit de magie van het leven ♡

Ga je mee op reis?

Naar de stilte in jezelf.
Naar de cadeautjes van het universum
Om voor jezelf een magische mindset te creëren.

€197,00

Inner Peace Journey

Rustig aan doen en vooral met jezelf bezig zijn, doet een mens goed. Soms is het lastig om een balans te vinden tussen werk, sociaal leven, gezin en je eigen tijd.

Eigen tijd is zo belangrijk om tot jezelf te komen en uiteindelijk in balans te komen. Innerlijke Rust!

De journey gaat over innerlijke balans, hoe je dat kunt doen en nog belangrijker hoe je zelf in elkaar zit.

5 dagen lang gaan we aan de hand van het medicijnwiel de windrichtingen langs.

Het medicijnwiel staat symbool voor de cycli van het leven. Alles komt er in terug. De seizoenen of de stand van de maan zijn hier mooie voorbeelden van. Wij mensen hebben dezelfde cycli, maar we zijn hier in de loop van de eeuwen steeds verder van afgeraakt.

In deze Journey gaan we onderzoeken wat de invloed van de windrichtingen is op het wiel, waar je je fijn voelt, waar je liever niet bent en wat dat met je doet. Het is leuk, toegankelijk en verbindend!

€24,50

Het Pad naar je ware zelf

OnlineHoe fijn is het om elke maand met een groep vrouwen bij elkaar te komen. Met elkaar dingen te delen, te helen en te groeien.

In het september 2019 ga ik weer een online vrouwencirkel beginnen bij De Online Mysterieschool.

Je kunt je nu alvast als eerste inschrijven!
De groep zal uit maximaal 8 vrouwen bestaan.

Start datum:
Online: 4 september 2019
In Amersfoort 24 september 2019

10 lesavonden
Een online programma
Persoonlijke begeleiding
Werken aan jezelf
Samen met je zusters

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Gratis Masterclass Creëer je eigen rituelen

Regelmatig organiseer ik gratis masterclasses over diverse onderwerpen. Klik op de link hiernaast voor de eerst volgende datum

1 op 1 consulten

Uiteraard kun je ook voor consulten bij mij terecht. Ik help je graag verder als je vast loopt in je leven. Klachten hebt, waar je de vinger maar niet op kan leggen. Het idee hebt ‘Is dit het nou in het leven’.

Door een uitgebreide intake kan ik jouw leven in kaart brengen en kijken waar dingen niet stroken met elkaar. Hier maak ik mijn behandelplan op. Je krijgt kruidentinctuur, voedingsadvies, Bachbloesems en/of leefstijladviezen. Net wat voor jou geschikt is en vooral wat er bij je past.

Je kunt los consulten bij me boeken, maar ik heb ook 3 verschillende pakketten. De pakketten zijn uiteraard voordeliger dan de losse consulten.

Iris Reading

Wat is een iris Reading

Of misschien ken je het als irisdiagnose of iriscopie. Alle 3 zijn dezelfde benamingen voor wat ik doe.

Ik gebruik iriscopie als een diagnosemethode waarbij ik de structuur, kleuren, vezels en bloedvaten in iris en oogwit bestudeer met het doel om meer te weten te komen over de aard en aanleg van de jou als persoon. Er is veel af te lezen hoe het is met je fysieke gestel, maar ook hoe je in de wereld staat, wat je kracht is en waar er uitdagingen liggen.

Alles wat je in de ogen ziet vertelt een verhaal. Ze laten zien met welke potentie je geboren bent, wat je nodig hebt, waar je uitdagingen liggen.

Ze laten zien wat je spijsvertering kan verwerken, waar die stijve spieren mee te maken hebben, waarom je niet goed stil kan zitten achter je bureau en waarom je overprikkeld kan reageren in bepaalde situaties. Waarom opruimen zo’n lastige klus is voor je of waarom je in drukke ruimtes het lastig vindt om bij jezelf te blijven. Bijna ongelooflijk dat je dat allemaal uit de ogen kan afleiden.

Be your beautiful self