Aflevering #274 Alles over de spijsvertering en wat overprikkeling hier mee te maken heeft

Aflevering #274 Alles over de spijsvertering en wat overprikkeling hier mee te maken heeft

02 juli 2024In deze podcast neem ik je mee in de emotionele/mentale laag in de spijsvertering. Dit gaat met name over de prikkel verwerking en de grote hoeveelheid aan prikkels die we dagelijks te verduren hebben. Wat doet dit met je systeem en met de andere lagen in je lichaam?

18 oktober start ik samen met mijn collega en vriendin Melanie een Jaartraining Natuurgeneeskunde. We nemen je een jaar lang mee op reis door de orgaansystemen en geven je les in een natuurgeneeskundige visie. Hoe kun je je lichaam op een andere manier ondersteunen? De lessen zullen bestaan uit een stuk theorie, praktische toepasbare oefeningen en we duiken in de psychosomatische kant van klachten, voeding, kruidengeneeskunde en lichaamsgerichte therapieen. Meer informatie vindt je hier. Ook kan je hier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Jaartraining Natuurgeneeskunde

Heb je vragen? Je kan me mailen op: hello@green-goddess.nl

Let op: De (kruiden)podcasts zijn alleen voor educatieve doeleinden. De verstrekte informatie is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen of genezen. Raadpleeg een gekwalificeerde fytotherapeut/kruidengeneeskundige/arts voor (medisch) advies. Als je zelf op eigen initiatief een kruid gaat innemen is dit op eigen verantwoording.