Kruidenadvies & ondersteuning
Kruiden - detox - liefdevol - mild

Kruidenadvies & ondersteuning

Wil je graag wat veranderen, maar je weet niet waar te beginnen?

10 jaar
Ervaring
1000+
Vrouwen zoals jij weer in verbinding met zichzelf gebracht
1500+
Online programma's verkocht

Wil jij weten welk kruid past bij jou op dit moment

Wil jij meer balans in je dagelijkse leven

Heb je behoefte aan even een klein zetje in de goede richting?

We leven in een gekke, drukke, veranderlijke tijd en dat vraagt veel van ons. Je kan het gevoel hebben dat je leven op zijn kop staat en dat je graag iets wilt veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

In deze sessie gaan we samen kijken naar het thema waar je aan wilt werken. We spreken online (via Zoom) of bij mij in de praktijk af. Tijdens de sessie kan jij vertellen wat je verlangen is en waar je tegenaan loopt. Ik zal vragen stellen om erachter te komen welk orgaansysteem uit balans is en aan welk element aandacht besteed mag worden.

Op basis van ons gesprek maak ik een kort persoonlijk plan (een korte beschrijving van mijn bevindingen en tot welke kruid(en) ik ben gekomen.

Daarnaast ontvang je kruiden, in tinctuur of als thee net wat bij je past. Die passen bij je hulpvraag en de ondersteuning die je nodig hebt.

Rosmarinus officinalis, rozemarijn, green goddess, natuurgeneeskunde, nicolien nijland, amersfoort, kruidengeneeskunde, fytotherapeut

In deze eenmalige sessie gaan we samen kijken wat je op dit moment nodig hebt. Het is een zetje in de goede richting met ondersteuning van kruiden.

Of je nu veel stress ervaart op dit moment.

Je weerstand wel een handje geholpen kan worden.

Afstemming op jezelf verlangt.

Even een andere blik op je situatie wilt hebben.

Alles is mogelijk.

€ 99,-

Kruidenadvies & ondersteuning

  • Het gesprek is 30 minuten
  • Online of in mijn praktijk
  • Binnen 2 weken na ons gesprek ontvang je de uitwerking & kruiden.
  • Na ontvangst van de betaling krijg je toegang tot mijn agenda en kun je een afspraak inplannen. De afspraak kan tussen nu en 3 weken zijn, afhankelijk van de drukte van mijn agenda.
  • Je ontvangt los een factuur voor de kruiden, want wat iemand krijgt is altijd afhankelijk van je hulpvraag. Iedereen krijgt een op maat gemaakt advies. Een flesje kruidentinctuur is € 18,50 incl btw.

 

Voor wie niet geschikt

  1. Als je de diepte in wilt gaan, echt wilt gaan onderzoeken waar je klachten vandaan komen.
  2. Als je chronische klachten hebt, die minstens elke maand terugkomen.
  3. Als je kruiden voor een langere periode wilt gebruiken om je systeem te ondersteunen.


Dan is mijn 1:1 traject beter geschikt, klik hier voor meer informatie

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik van mijn klachten af zijn?

Natuurgeneeskunde is niet een quick fix. Klachten ontstaan nooit van de ene op de andere dag. Vaak gaan er jaren overheen voordat we door hebben dat dingen niet stromen in ons leven. Als je klachten ervaart is de eerste stap de huisarts en vaak loop je we eerst nog een traject in binnen de reguliere zorg voordat je bij mij of een collega van mij komt.

We leven in een maatschappij waarin we alles nu opgelost willen hebben. Met heel veel dingen kan dat, maar met je lichaam niet. De oorsprong van veel klachten zit al in onze jeugd, pubertijd. En om te zorgen dat je lichaam helemaal geheeld wordt is tijd nodig.

Dus als je snel van je klachten af wilt zijn, dan is mijn behandeling niet geschikt voor je :-). Als je tijd en aandacht aan je lichaam wilt besteden, wilt onderzoeken waarom je hier last van hebt, wat je lichaam je wilt vertellen en het oplossen. Dan kan ik je helpen en ga ik graag met je aan de slag!


Kan ik in termijnen betalen?

Nee, deze eenmalige sessie dient in 1x betaald te worden.


Kan ik gelijk bij je terecht?

Dat hangt een beetje af van mijn agenda, maar ik zorg dat je binnen 3 weken terecht kan. Als dat niet kan, dan is het tijdelijk niet mogelijk om deze losse sessie aan te schaffen.


Kan ik 5 dagen per week bij je terecht en werk je ook in de avonden of weekenden?

De dagen dat ik 1:1 sessies doe zijn dinsdag, woensdag en vrijdag. De sessies zijn altijd overdag. Afspreken in de avond of in het weekend is niet mogelijk.


Worden de sessies vergoed door de zorgverzekering?

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging CAT en mijn consulten worden onder de alternatieve zorgverzekering vergoed. Is dit belangrijk voor je; check het dan vooraf goed bij je zorgverzekering. Vaak zitten er wat addertjes onder het gras... De prestatiecode 24005 is voor mijn vak (natuurgeneeskundig therapeut), deze moet op de lijst van vergoedingen staan.


Ik woon niet echt in de buurt van Amersfoort, werk je ook online?

Ja, we kunnen elkaar ook online zien. Mijn voorkeur gaat wel altijd uit naar face-to-face, omdat we dan veel dieper in de sessie kunnen duiken. Als er letterlijk een afstand tussen ons zit, ben ik niet zo even bij je in de buurt als er wat gebeurd. Ik laat de keuze geheel aan jou. Vaak maken we een combi van elkaar 2x zien en 3x online o.i.d.


Heb ik met deze losse sessie hetzelfde resultaat als met het traject wat je aanbiedt?

Nee. deze losse sessie is echt bedoelt om je even een zetje in de goede richting te geven. Het vervangt geen traject. We zullen ook echt bij je concrete hulpvraag blijven en niet verder uitwijken. Heb je vragen hierover kun je natuurlijk altijd even contact opnemen.


Wil je liever eerst kijken of ik wat voor je kan betekenen? Dan kan je altijd mijn online programma THE HERBAL SCHOOL doen. Dit is een voorbereiding op de 1:1 trajecten. Alle aspecten van uit de natuurgeneeskunde komen in dit programma aan bod. 

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op