Green Goddess

Miracle = shift from fear to love ♡

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.


Nicolien Stoel BIndi

Ik ken de weg...

De afgelopen jaren ben ik het pad op gelopen naar de verbinding met mijzelf. Vragen als Wie ben ik, wat kom ik hier doen, wat is mijn zielenpad, wat is mijn missie. Ze zijn allemaal de revue gepasseerd. Elke keer ben ik een stukje dichter bij mezelf gekomen. Bij elke stap heb ik weer een laagje van mezelf afgepeld. Een laagje wat ik als beschermlaag ooit om mezelf heen heb getrokken. 

Dit pad zie ik ook niet als iets tijdelijks. Iets wat ik een keer geleerd heb en het dan wel weet. Dit is voor mij een manier van leven. Iets wat ik mijn hele leven doorloop. Elke keer op een andere manier, elke keer weer een stapje verder.

In dit online programma deel ik met je welke stappen ik neem. Nog steeds, om bij de verbinding met mezelf te komen.


  • Hoe zou het zijn als je een stapje dichter bij jezelf komt
  • Weet hoe je jezelf kan ondersteunen in transformatieprocessen.
  • Als je keuzes kan maken vanuit je hart zonder dat je je daar schuldig over voelt? 
  • Als je weet wie je diep van binnen bent, wat je wilt en er ook voor durft te gaan?
  • Dat je transmutatie kan toepassen
  • Leert wat de cyclus van het leven, de universele wet van Ritme voor een invloed heeft op jouw leven.
  • Weer volledig in verbinding kan zijn met jezelf.Krijg nu direct toegang tot ... !

Ben je AAN en wil je hiermee verder? Via onderstaande knop krijg je gelijk toegang tot het programma. Je kan gelijk beginnen!


null

Wat kan je verwachten

Innerlijke liefde

We beginnen bij het begin. Eigenliefde. 

Je gaat kijken naar de thema’s die in je leven spelen. Wat wil je veranderen en wat wil je graag houden.  We maken een begin met onderzoeken waar je passie ligt.

Contact maken met je innerlijk gevoel van verlangen.

Inzicht

Inzichten in je gedachtengang, dit is een van de meest belangrijke facetten. 

Loslaten van gedachten en overtuigingen die niet meer voedden. Je gaat op een liefdevolle manier naar processen kijken. Elke gedachte of overtuiging heeft ook een functie (gehad).

Wat naast inzicht nog het meest belangrijke is, is het helen van het inzicht. Want soms zijn dingen niet zo leuk... Kom je minder leuke kanten tegen van jezelf. Een schuldgevoel ligt dan op de loer. Hier gaan we uiteraard ook naar kijken en je leert hoe je dit schuld gevoel kan elimineren uit je systeem. Zodat je kan doorbewegen. 

Dankbaarheid

Optimisme, positiviteit, dankbaarheid en energie zijn je hulpbronnen. Door dankbaar te zijn kun je je angsten transformeren en stappen gaan zetten naar een liefdevolle verbinding met jezelf.

Dankbaarheid wordt naar mijn mening vaak onderschat. Ik hoor heel vaak in mijn praktijk ´Oh, ja dat doe ik al, maar dat werkt niet´. Ik ga je leren hoe je het effectief inzet. Er mist namelijk vaak een cruciaal onderdeel!

Magie!

Mijn favoriete onderwerp! Je leert luisteren naar je lichaam. Je ontdekt je innerlijke stem. De connectie tussen je lichaam en geest wordt versterkt. Wat zijn je verlangens? Waar krijg je energie van en waarvan niet?

Ik ga je in deze module leren hoe je magie kan inzetten in je leven.

Transformatie

Je verlangens en dromen gaan gerealiseerd worden. Het is tijd voor actie! Je ervaart hoe het is om het leven te leiden wat jij wil. Je bent AAN! Door de acties die je uitvoert ervaar je wat het is om zelf je leven te transformeren, je bent niet meer te stoppen!

Liefdevolle verbinding met Jezelf

Door alles wat je de afgelopen weken geleerd hebt ook echt te gaan leven gaan dingen getransformeerd worden.

Hoe ga je nu verder. Integratie waar het in deze module over gaat. Je kan alle kennis uit het programma tot je nemen, maar als je er niets mee doet blijft het gebakken lucht en zal er niets veranderen in je leven. Ik ga je in deze module laten zien hoe je dit makkelijk kan doen. Zonder dat werken aan jezelf een moetje wordt of een hobby die je 1x per week doet.

Wil jij ook aan de slag?