Green Goddess
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Replay Webinar Herbal Healing 14 oktober 2022

The school is een echte openbaring : een overvloed van kennis over het leven, kruiden, zelfprocessen en dit allemaal op een ongedwongen manier. Is ook niet gelinkt aan een bepaald product dus ook totaal niet commercieel wat je wel heel vaak tegenkomt op andere websites. Heel aangename persoon. Kortom er is een wereld opengegaan voor mij die super interessant is.

Aanhalingstekens
Vienna

De online omgeving alleen al is super fijn! Er is zoveel kennis te vinden dat ik eerst niet wist waar ik moest beginnen. Laat dat enthousiasme in alles willen en kunnen en dan het liefst ook nog NU nou net ook hetgeen zijn waar Nicolien me bij geholpen heeft. Daarnaast leer je ontzettend veel over jezelf als vrouw en hoe je met je cyclus kunt leven ipv er klachten van te ondervinden. Want oh jawel een leven zonder pms bestaat gewoon en pms is helemaal niet 'normaal' en 'hoort er nu eenmaal bij'. Als je op welk vlak dan ook hinder ondervind met je cyclus gun jezelf het abonnement op The school dan. Het zal veel voor je veranderen.

Aanhalingstekens
Astrid

`Je leert altijd ontzettend veel van haar. En ze neemt de tijd voor je, dat is ook fijn. Ook heeft ze hele fijne online cursussen waarmee je voor x bedrag zelf aan de slag kunt met haar ondersteuning. Ik kijk er altijd weer naar uit om haar Podcast te luisteren, ze komt altijd zo zacht en liefdevol over op mij!

Aanhalingstekens
Charlotte

Super fijn dat ik je kennis mag ontvangen en kijk ook altijd uit naar je podcasts omdat alles ook zo herkenbaar is.

Aanhalingstekens
Lenneke

Door info te ontvangen over oa de cycli van de maan, seizoenen, menstruatie ervaar ik in deze korte periode al dat er meer bewustzijn komt op mijn natuurlijke ritme, wanneer naar binnen gericht te zijn ipv naar buiten of andersom.

Aanhalingstekens
Ancella

Ik was al onder de indruk van alle wijsheden die me ter ore kwamen in de soul journeys en podcasts maar het Green Goddess membership heeft voor mij echt groots uitgepakt. 

Aanhalingstekens
Charlotte