Green Goddess | The Herbal School
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden


Ontdek de magie van kruiden


2000+
Gelijk gestemde vrouwen in The Community
1000+
Vrouwen zoals jij gecoacht
10
Jaar ervaring
300+
Lessen staan voor je klaar

WIL JIJ

🌿 Altijd al meer over planten en hun geneeskrachtige werking willen weten?

🌿 Weten waar je welk kruid voor kan inzetten?

🌿 Wat de geneeskrachtige werking is van die ene plant?

🌿 Weten hoe je jezelf kan helen met de kracht van de natuur?

Aanhalingstekens

Super fijn dat ik je kennis mag ontvangen en kijk ook altijd uit naar je podcasts omdat alles ook zo herkenbaar is.

Lenneke

THE HERBAL SCHOOL

THS maand

29,00
per maand i.p.v. €33,00
 • Elke maand een masterclass over kruiden.
 • Elke maand een verdiepende masterclass op een thema in de kruidengeneeskunde
 • Toegang tot de actieve community
 • Elke week een inspiratiefilmpje in de community om in te checken in de week
 1. BONUS : Toegang tot alle Programma's en masterclasses in de Green Goddess Members' club, met onderandere programma's over o.a. YoniSteam, Voeding als Medicijn, KruidenMagie, Kruiden als medicijn, Heilige seksualiteit, Kruiden & Zwangerschap, Soul Whisperings, Meditaties, Liefdevolle Verbinding met Jezelft.w.v. €1898,00
 2. 1x per kwartaal is er een KruidenCeremonie. Live, fysiek 😀. Als het weer het toelaat gaan we naar buiten, anders is het in Soest in mijn praktijk. We gaan samen een kruidenreis maken, zodat je hier ook weer verder thuis mee aan de slag kan gaan.
  *Dit is alleen voor de kwartaal- en jaarmembers die het volledige pakket hebben aangeschaft van THS. t.w.v. €49,00


Vul de code cadeau in en ontvang 22% korting.Je betaald dan €29,00 per maand in plaats van €33,00

In The Herbal School deel ik álle stappen die ik zelf heb gezet om naar een holistische leefwijze, waarbij ik in gezondheid en vrijheid leef, volledig in verbinding met mijn ziel. De komende weken gaan we focussen op creëren & manifesteren.

Dit is de inhoud van THE HERBAL SCHOOL

 • Elke maand staat in het teken van 3 kruiden.

 • Per maand zijn er 2 online masterclasses. Ik wissel per dag en tijd, zodat ik hoop dat iedereen wel ergens een moment kan vinden om er live bij te zijn. Er komt altijd een replay, dus je kan de masterclass ook altijd terugkijken.

 • 1x per kwartaal is er een KruidenCeremonie. Live, fysiek 😀. Als het weer het toelaat gaan we naar buiten, anders is het in Soest in mijn praktijk. We gaan samen een kruidenreis maken, zodat je hier ook weer verder thuis mee aan de slag kan gaan.
  *Dit is alleen voor de kwartaal- en jaarmembers.

 • Aan het begin van elke maand is er een masterclass over kruiden. In deze masterclass neem ik je mee in de werking van de 3 kruiden die we die maand gaan behandelen. Wat ze doen, waar je ze voor kan inzetten en hoe je er mee kan werken.

 • Halverwege de maand is er een 2e masterclass waarin we dieper ingaan op een thema binnen de kruidengeneeskunde. Dus denk aan een inhoudsstof die we gaan behandelen, verschillende soorten kruiden, orgaansystemen, elementen etc.

 • Daarnaast heb je toegang tot alle programma's die in de Green Goddess Members' club staan.  Je mag alles lekker op je eigen tempo volgen.


 • Er is een actieve community waar de members, maar ook ikzelf veel aanwezig ben en je altijd je vragen kan stellen. 


Ik wil hier meer van weten

Kruiden die we in 2022 behandelen

Kruiden Januari

Grote engelwortel, Duizendblad & Rozemarijn

Kruiden Februari

Grote Klit, Sarsaparilla & Goudsbloem

Kruiden Maart

Paardenbloem, Mariadistel & Berk

Kruiden April

Zouthout, Kaneel & Siberische ginseng

Kruiden Mei

IJzerhard, Salie & Hartgespan

Kruiden Juni

Wijnruit, Meidoorn & Roos

Kruiden Juli

Pepermunt, Kamille & Echte guldenroede

Kruiden Augustus

Lavendel, Hondsdraf & Brandnetel

Kruiden September

Vrouwenmantel, Framboos & Citroenmelisse

Kruiden Oktober

Sint Janskruid, Stinkende gouwe & Driekleurig viooltje

Kruiden November

Smalle weegbree, Passiebloem & Bittere sinaasappelboom

Kruiden December

Den, Tijm & Longkruid
Aanhalingstekens

Door info te ontvangen over oa de cycli van de maan, seizoenen, menstruatie ervaar ik in deze korte periode al dat er meer bewustzijn komt op mijn natuurlijke ritme, wanneer naar binnen gericht te zijn ipv naar buiten of andersom.

Ancella

Ik ken de weg...

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Het werken met kruiden

♡ Geeft je diepe verbinding met jezelf

♡ Geeft je je eigen ritme weer terug

♡ Laat je ontdekken waar je van oplaadt, zodat je meer rust in jezelf ervaart

♡ Laat zien dat kiezen voor jezelf heel magisch is

♡ is heel makkelijk en toepasbaar is in je dagelijkse leven

Aanhalingstekens

Waaw, dank je wel!!

Ik ben sinds een weekje aangesloten op De School en ik kan niet stoppen met snuisteren. 

Soms ontroert de plek mij omdat ik niet snel een veilige haven vind voor vrouwelijkeheid & kennis van vrouwelijkheid :-)

Dank je wel daarvoor, het is hier heerlijk!

Astrid

Neem een inkijkje in The Herbal School

Ik wil gelijk starten
Aanhalingstekens

Ik was al onder de indruk van alle wijsheden die me ter ore kwamen in de soul journeys en podcasts maar het Green Goddess membership heeft voor mij echt groots uitgepakt. 

Charlotte

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?
Wat ik met al mijn programma's wil uitdragen is dat je op een hele simpele en toegankelijke manier makkelijk voor jezelf kan zorgen. Tijd voor jezelf vrijmaken is wel een beetje essentieel…

Dus mijn wedervraag is altijd: Hoeveel tijd wil je in jezelf investeren?

Ik zorg altijd dat de oefeningen makkelijk te integreren zijn. Bijvoorbeeld tijdens het tandenpoetsen, boodschappen doen, je werk etc. Het gaat er juist om dat je in de ervaring, dus in het leven zelf de lessen leert en integreert.


Hoe werkt het afsluiten?
Na betaling ontvang je binnen een aantal minuten een e-mail met je inlog gegevens. Daarna heb je direct toegang tot alle content The Herbal School.


Heb ik een opzegtermijn?

Nee, het is geen abonnement. De toegang tot het programma wordt automatisch stop gezet na het door jou gekozen termijn.


Krijg ik persoonlijke coaching van Oona?

Nee, persoonlijke coaching zit niet in het programma. Wel kan je je vragen stellen. Voor mij zit daar een verschil in, want met coaching moet ik meer van jou weten en daar zijn mijn 1:1 sessies voor. Heb je dit als bonus erbij gekregen? Dan zit het er natuurlijk wel in. 

Hoe zit het met mijn privacy.

Ik neem privacy uiterst serieus. Hier zijn groepsregels voor en ook in mijn Algemene Voorwaarden wordt daar uitgebreid aandacht aan besteed. In de De Green Goddess Members' club is een besloten omgeving, waar alleen vrouwen toegang toe hebben dit in hetzelfde programma zitten als jij.


Waar wordt de training geven?

Het lesmateriaal vind je in De Green Goddess Members' club, mijn digitale leeromgeving. Jouw persoonlijke inlogcodes hiervoor ontvang je per e-mail na het aanmelden. In De Green Goddess Members' club is ook een besloten community (dus niet op Facebook of Instagram) waarin je jouw ervaringen kunt delen.


De Kruidenceremonie is bij mij in Soest. Dit is echt een cadeau van mij aan jou als member, ik faciliteer de dag, maar ik vraag wel of je deze kant op wilt komen. Dat is jouw investering :-)


Heb ik na beëindiging van mijn lidmaatschap nog toegang tot de content?
Na het beëindigen van The Herbal School heb je geen toegang meer tot de content.


Moet ik mijn ervaringen in de groep delen?

Nee, hoor. Je bent welkom om de training op je eigen manier te volgen. De een vindt het wel fijn om dingen te delen, de andere niet. Het staat je vrij. Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen en actief mee te doen in de groep, is dat hartstikke gezellig.

Wel maken we er natuurlijk een hele fijne veilige community van. Een sisterhood waarin je met gelijkgestemde vrouwen kan samen komen. Bovendien kan het je eigen ervaring in de training verdiepen om wel dingen te delen, maar je bent nooit iets verplicht.  


Meld je via onderstaande knop aan!

Ik meld me aan