E-book | Kruiden & Menstruatie

9 kruiden om je lichaam te ondersteunen in je menstruatiecyclus

In dit e-boek neem ik je mee in de magische wereld van onze vrouwelijke cyclus & kruiden. Een gouden combinatie voor mij. In mijn reis van de afgelopen jaren naar meer verbinding met mezelf zijn dit 2 pijlers geweest waar ik op heb leren vertrouwen.

Kruiden werken ontzettend helend met welke klacht dan ook. In dit e-boek laat ik je zien hoe je kruiden kan inzetten voor je gehele menstruatiecyclus, dus niet alleen je menstruatie zelf, maar ook de andere 3 fases.


  • Een complete uitwerking van 9 verschillende kruiden
  • Leer te begrijpen waar je (menstruatie) klachten vandaan komen
  • Uitgebreide omschrijving wat de werkingsgebieden per kruid zijn
  • Uitleg van het belang je eigen (menstruatie) cyclus te leren kennen
  • Makkelijke toepasbare tips om meer in contact met je eigen cyclus te komen
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik haar naartoe sturen?
Gratis Download

Sinds dat ik je tips hebt toegepast heb ik geen pijn meer tijdens mijn menstruatie.

Saskia

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

null

10

 jaar  ervaring

800

Vrouwen zoals jij gecoacht

2100+

Gelijkgestemde vrouwen in de community

Ik voel me weer energiek
Heel hartelijk bedankt voor je steun en informatie. De tips hebben mij geholpen om mijn voedingspatroon weer aan te passen en mij weer energiek te voelen. Bedankt daarvoor. 
Claire
Zonder oordeel

Vol verwachting uitgekeken naar de eerste echte mail.

En dan komen de vragen, je zegt er zo mooi bij zonder oordeel, maar mens wat een wake up call is dit voor mij.

Nathalie
Verfrissend
Beste Nicolien, dank voor het boek. Verfrissend om bewustzijn te creëeren op het woord ongesteld... dank je wel daarvoor ook andere tips waren nuttig!
Mandy

Ben jij er klaar voor om de regie over je leven in eigen handen te nemen?

Download gratis dit e-boek met mijn 10 dierbaarste kruiden. Als je ze allemaal toepast in je leven weet ik zeker dat je meer contact met jezelf gaat ervaren.

Download
Kruidenboek Kruiden Menstruatie online cursus