Green Goddess | webinar

[Webinar] Kruiden & Elementen(leer)

29-05-2024
Starts at 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat hebben kruiden en Aarde, Water, Lucht & Vuur met elkaar te maken?


Heel veel!!


De 4 elementen geven leven op onze planeet. Wij als mens zijn verbonden met deze elementen en zo ook alles in de natuur. Elk kruid is verbonden met een element en een energetische beweging van een element.


Wij als mens zijn verbonden met de elementen en in onze basis voelen we ons vaak prettig bij een van de elementen. Sommige kunnen een uitnodiging zijn om naar toe te bewegen, andere een uitdaging. Uiteindelijk is het ‘t meest helend om alle 4 de elementen te leven en te integreren in jezelf.


Ik hoor je al denken… ja, leuk, maar waar begin ik?


Dat ga ik je dinsdagavond 14 mei om 19.30u vertellen in het gratis webinar Kruiden & Elementen. Ik neem je mee in de elementenleer, wat de relatie is met kruiden, hoe je dit in de natuur kan ontdekken, hoe je dit kan proeven, wat de relatie is met ons lichaam vanuit een holistisch perspectief en hoe je de eerste stappen kan maken om het voor jezelf te gaan herkennen.


Reacties van deelnemers

Onwijs bedankt, dit was enorm inspirerend! - Simone 

Alles waar ik in geïnteresseerd bent komt hierin samen dus ik ben heel enthousiast. dankjewel  - Maxime

Zooooooveel vragen nog haha! Super bedankt voor deze leer. In alle wijsheid die je gedeeld hebt! - Laura

Dankjewel voor de echtheid en openheid. Ik vond het heel leerzaam! - Fabienne

Echt heel leuk dank je wel voor alle informatie ik ga er zeker over nadenken. Heel erg interessant geeft me een andere kijk op mijn menstruatie :) - Nirvana

Oona Nijland

Thuiskomen bij jezelf.

Ontdekken wie ik werkelijk ben, wat de werkelijke betekenis van het leven is, dat heeft mij altijd bezig gehouden. Als kind voelde ik al dat er meer was dan het leven wat ik in de buitenwereld zag. Het ontsluiten van de magie in van het leven, dat is altijd een groot verlangen geweest.


Mijn werkende leven is begonnen als vormgever, zowel interieur als grafisch werk. In 2013 voelde ik een roep van binnen om meer te gaan werken met de natuur en ben ik een opleiding Natuurgeneeskunde gaan doen. Tijdens deze opleiding heb ik ontzettend veel geleerd over een hele andere manier helen en kwam ik steeds meer in contact met dat gevoel wat ik als kind had, de magie van het leven. 


Naast mijn studie Natuurgeneeskunde heb ik ook altijd jaartrainingen bij Ananta gevolgd, het Pad van Isis, de Tempel van het Lichaam en Alchemie. Dit was een gouden combinatie, want de kennis wat ik allemaal leerde kon ik gaan verbinden met mijn eigen wijsheid. 


Sinds 2016 heh ik mijn eigen praktijk Green Goddess. Ik begeleid mannen en vrouwen met verschillende hulpvragen en verlangens. Ik werk voornamelijk met kruiden en bloesemremedies. Planten zijn zulke prachtige heelmeesters. Liefdevol, geduldig, geven je een schop onder je kont als dat nodig is, maar altijd in liefde. Zodat je weer de verbinding met het grotere geheel kan voelen. En kan thuiskomen.


Naast mijn praktijk geef ik ook les in kruidengeneeskunde bij Ananta opleidingen.

Datum & Tijd

Woensdag
22-04-'24
19:30