Green Goddess | webinar
Salie Salvia officinalis  green goddess natuurgeneeskunde overgang


De 5 stappen om op een holistische manier met kruiden te werken

20-09-2023
Starts at 14:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Holistisch vs. Symthomatisch werken met kruiden

Je kan op verschillende manieren met kruiden werken. Wellicht herken je het dat je al voor verschillende doeleinden kruiden inzet, maar dat je voelt dat er meer uit te halen is. Dat er een gelaagdheid in zit, maar dat het niet lukt om op die diepere lagen te komen of je er mee te verbinden.

Voor mij zijn kruiden wezens. Elk kruid heeft zo zijn of haar eigen energie en wijsheid. 

Door alleen sympthomatisch met kruiden te werken. Dus voor een klacht een kruid in te zetten, is het lastig om de diepte met kruiden in te gaan en het vanuit een holistisch spectrum te benaderen. Wat hiervoor nodig is is verbinding. 

In dit webinar ga ik je meenemen in de 5 stappen die er nodig zijn om meer in de verbinding te komen om op een holistische manier met kruiden te werken.

Reacties van deelnemers

Onwijs bedankt, dit was enorm inspirerend! - Simone 

Alles waar ik in geïnteresseerd bent komt hierin samen dus ik ben heel enthousiast. dankjewel  - Maxime

Zooooooveel vragen nog haha! Super bedankt voor deze leer. In alle wijsheid die je gedeeld hebt! - Laura

Dankjewel voor de echtheid en openheid. Ik vond het heel leerzaam! - Fabienne

Echt heel leuk dank je wel voor alle informatie ik ga er zeker over nadenken. Heel erg interessant geeft me een andere kijk op mijn menstruatie :) - Nirvana

Oona Nijland

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Datum & Tijd

Dinsdag
20-09-'23
14:00