Maankalender 2024

Maankalender 2024

Met deze maankalender wordt het ontzettend makkelijk om je menstruatiecyclus te tracken. Je ontvangt tools hoe je dit kan bijhouden en hoe je meer in contact met jezelf kan leven.

10

Jaar ervaring

1500

Vrouwen zoals jij gecoacht

3600+

Vrouwen in de
Green Goddess Members' Club

Wat gaat het je brengen

  • Inzicht in je cyclus
  • 12 kalender maanden
  • Weten hoeveel bloedverlies je hebt
  • Loopt je cyclus gelijk met de maan?
  • Uitgebreid werkboek met waar je nog meer op kan letten

In verbinding met jezelf

Wil je weten hoe je je zelfgenezendvermogen kan aanspreken?
Hoe je samen kan werken met je lichaam?
Hoe je meer in verbinding komt met je lichaam?
Op elk niveau niet alleen fysiek, maar ook emotioneel, mentaal en energetisch?


We leven hier op aarde volgens de universele wetten. Alles in het leven stroomt en heeft zijn getijden, ritmen, cyclische bewegingen van op-en-neer, inademing en uitademing, opgang en ondergang, komen en gaan, eb en vloed, groei en afbraak, leven en dood. Deze processen stoppen nooit.


Wij als mens zijn een onderdeel van deze prachtige natuur. Ons lichaam staat in verbinding met de aarde het is onze tempel, maar waarom zorgen we over het algemeen het minst goed voor haar.


De reis in verbinding met mezelf is gestart bij de maankalender. Hierdoor heb ik zo ontzettend veel inzicht gekregen in mijn processen en wat er in mijn lichaam gebeurd. 

Wat anderen zeggen

Onwijs bedankt, dit was enorm inspirerend! - Simone 

Alles waar ik in geïnteresseerd bent komt hierin samen dus ik ben heel enthousiast. dankjewel  - Maxime

Zooooooveel vragen nog haha! Super bedankt voor deze leer. In alle wijsheid die je gedeeld hebt! - Laura

Dankjewel voor de echtheid en openheid. Ik vond het heel leerzaam! - Fabienne

Echt heel leuk dank je wel voor alle informatie ik ga er zeker over nadenken. Heel erg interessant geeft me een andere kijk op mijn menstruatie :) - Nirvana

Wat geniet ik van het Green Goddes online platform, dankjewel voor alle wijsheden en inspiraties en gezelligheid die je daar deelt. :) Als ik een dagje vrij heb is Green Goddes een heerlijk me-time moment waar ik naar uit kan kijken, ik vind je heel waardevol:)

-Vera

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.


  • Leer je menstruatiecyclus tracken
  • Wat voor een element ben jij
  • Wat kan je leren van je lichaam