LiefdevolleDetox | Green Goddess

LiefdevolleDetox

Start gelijk

10 jaar

Ervaring

683

Vrouwen gingen je voor

7
dagen detox

Als kind praatte ik al tegen eten. Als ik met mijn moeder in de supermarkt was dan hoorde ik al het groente en fruit tegen me praten... Ik had al snel door dat dat niet echt 'normaal' was, dus ben dat gaan vergeten...

Tot ik in 2012 mijn burn-out kreeg. Voeding was mijn redding! Ik hield altijd al van koken, maar door nu heel bewust weer met voeding bezig te zijn kon ik mezelf op heel veel verschillende vlakken voedden. En het magische gevoel wat het mij geeft om met natuurlijke producten te werken en hun stem kwam weer terug ♡.

Ik wist toen: hier wil ik iets mee!

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 


Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Deze LiefdevolleDetox is meer dan een detox. Het is een way of life wat je je hele leven kan blijven volgen. Mijn insteek is ook dat je weet hoe je gezond kan eten, wat voor jou gezond is!

Behalve dat ik heb geleerd om meer tijd voor mezelf vrij te maken, heb ik ook geen last meer van eczeem op mijn handen en nog nauwelijks acne in mijn gezicht - een bijkomend voordeel! Ik slaap beter en kan meer voor mezelf staan.

Aanhalingstekens
Natascha

Liefdevolle verbinding met mezelf. Meer zachtheid.
Erkentenis dat ik al gezond eet, dat ik nu liefdevoller met mezelf ben, mezelf echt veel meer koester, en dat ik minder van mezelf moet. Juist in dingen weg laten bv sociale media ontstaat zoveel meer ruimte en mogelijkheden. 

Aanhalingstekens
Britta

Ik heb de LiefdevolleDetox als zeer positief ervaren ook al ging het in het begin niet van een leien dakje.  

Maar na die drie dagen begon ik me beter te voelen, energieker, minder pijn in mijn voeten en begon helderder te denken. Oude patronen kwamen voorbij, maar was nu in staat om ze met een andere blik te bekijken.

Aanhalingstekens
Angela
LiefdevolleDetox - Detox - voeding - liefdevol

Een gewoonte veranderen

Dit kost tijd. Dat doe je niet in een paar dagen en het gaat met vallen en opstaan. Wat je wel kan doen is de tijd nemen en iets nieuws leren, inzichten krijgen en stap voor stap dingen veranderen in je (voedings-)patroon.


Gewoontes kan je zien als paden die ingesleten zijn. Om een nieuwe gewoonte aan te leren mag je een nieuw pad gaan lopen. Doordat het oude pad er nog wel ligt en wat dieper uitgesleten is, is het heel makkelijk om in dat spoor weer terecht te komen. Daarom is het belangrijk om eerst goed het nieuwe pad in te slijten! Daarom neem ik je hier mee aan de hand en leer ik je stap voor stap hoe je patronen kan veranderen.


Het hoeft niet in 1x, want hoe zachter (maar niet soft :-) je voor jezelf bent, hoe beter je het gaat volhouden.


Meer informatie

Gezond lichaam

In 7 dagen zet je stappen naar een gezonder lichaam

Balans

Je weet hoe je balans kan houden in je voedingspatroon

Liefde

Het belangrijkste ingrediënt. Hoe blijf je liefdevol naar jezelf

Wat is gezond voor jou

Ieder lichaam is anders, na deze 21 dagen weet je wat gezond eten voor jouw lichaam is!

Opschonen

De overtollige ballast wordt uit je systeem gehaald

Loslaten

Loslaat processen gaan je makkelijker af. 

Genot

Het lichaam heeft een genotsprincipe. Je leert wat jouw lichaam nodig heeft om genot te ervaren.

Organen

Je weet welke organen aandacht mogen krijgen en wat ze je te vertellen hebben.

Energie

Voel de energie weer door je lichaam stromen!

Oona bedankt, ik vond het te gek je te volgen. Het zag er allemaal prachtig uit en inhoudelijk goed te volgen, niet te veel toeters en bellen, met een rode draad door de detox, orgaansystemen behandeld en mooie linken gelegd tussen natuur, de invloed van de maan, ons brein en het lichaam.

Aanhalingstekens
Gemma

De Liefdevolle Detox heeft me dichterbij mijn lichaam gebracht…een nieuw contact met mijn buikgebied…een bewuste ruimte waarin ik mezelf leer kennen vanuit diepere lagen…het heeft me geïnspireerd om nieuwe recepten uit te proberen en om hierin zelf verder te gaan…en in lastige momenten voel ik nu dat ik altijd kan terugvallen…kan vertrouwen op mijn eigen lichaam hier van binnen…ik voel mij 10 kilo lichter…dank Oona…

Aanhalingstekens
Anouk

Heel hartelijk bedankt voor je steun en informatie. De tips hebben mij geholpen om mijn voedingspatroon weer aan te passen en mij weer energiek te voelen. Bedankt daarvoor. 

Aanhalingstekens
Desiree
Kruiden - detox - liefdevol - mild

Mild en liefdevol

We kunnen zo hard voor onszelf zijn. Vaak gaat het in een detox programma wat je allemaal niet mag. In de LiefdevolleDetox ligt de nadruk op wat je wel mag! Want je mag gewoon 'normaal' eten. Natuurlijk binnen een bepaald kader, maar ik ga je laten zien dat gezond eten juist heel lekker, vullend en voedzaam is!


Hoe liefdevoller je voor jezelf bent, hoe makkelijker het is om dit in de rest van je leven te implementeren, zodat je een super gezond voedingspatroon hebt.

Meer informatie

Je lichaam is je tempel

Ons lichaam is het meest waardevolle wat we bezitten.


Waarom gaan we er vaak dan zo slecht mee om? We eten niet altijd wat gezond is voor ons lichaam, hebben gedachten die niet altijd even helpend zijn (en dan druk ik me nog zacht uit...) en we voeden ons dagelijks met heel veel afleiding die over het algemeen niet bijdraagt aan een gezonde verstandhouding met onszelf. 


Om je lichaam als tempel te gaan ervaren is het noodzakelijk om met haar in contact te komen. Te weten en ervaren hoe je orgaansystemen werken. Te weten hoe je deze kan gaan ondersteunen, zodat ook de achterliggende systemen in je lichaam, denk aan je hormonale systeem, lymfesysteem en zenuwstelsel hier profijt van hebben.


Ons lichaam heeft een genotsprincipe. Het gaat aan op genot. Dat is de echte voeding die voedend is! Het is dus heel belangrijk om te weten waar jouw lichaam van aan gaat! Waar ze blij van wordt, wat je voed en wat niet.


7 dagen lang ga ik je mee op reis nemen langs en door je orgaansystemen, zodat je kennis hebt hoe je goed voor je lichaam kan zorgen, ook na de LiefdevolleDetox.


Meer informatie

Vol verwachting uitgekeken naar de eerste echte mail.


En dan komen de vragen, je zegt er zo mooi bij zonder oordeel, maar mens wat een wake up call is dit voor mij.

Aanhalingstekens
Marja

 Ik heb geen pijn en druk meer had in mijn linkerzij en buik. Tot op de dag van vandaag is dat nog steeds zo.


Ik voel me echt superlekker, veel meer energie en vrolijker.

Aanhalingstekens
Annette

Het zelf zoeken en dat bewust mee bezig zijn in mijn eigen tempo en manier waardeerde ik heel erg van het programma. En het niet te streng zijn voor mezelf was daarbij iets goeds in in mijn oren te knopen.


Dank je wel Oona voor het ervaren van  deze mooie manier om bewuster met je voeding om te gaan.

Aanhalingstekens
Eva
LiefdevolleDetox - Detox - voeding - liefdevol
€ 67,-

LiefdevolleDetox

  ✔️ 7 dagen online programma

  ✔️ Dagelijkse informatie over orgaansystemen

  ✔️ Dagelijkse oefeningen

  ✔️ Gezonde en makkelijke recepten

  ✔️ Tips over detoxkruiden en hoe deze te gebruiken

  ✔️ Oefeningen voor bewustzijn en om meer in verbinding te komen met je natuurlijke cyclus


Meest gestelde vragen

Bij het woord detox krijg ik al beelden van sappen enzo, is dat hier ook zo?

Nee, het is juist de bedoeling dat je liefdevol met jezelf omgaat. Je mag gewoon 'normaal' eten. 3 maaltijden per dag en tussendoortjes. Het gaat er meer om dat je alle 'ongezonde', niet natuurlijke voedingsmiddelen uit je voedingspatroon haalt.


Er is een bonus bij waarin ik je uitleg hoe je een stap verder kan gaan met sapvasten of een kleikuur, maar die hoef je niet te doen.


Ik heb al vaker een detox gedaan en het hielp nooit, wat maakt deze detox anders?

Dan stel ik je de vraag terug, waarom werkte het niet?

Misschien ging je lichaam er niet aan van? Werd ze er niet blij van? Ging je weer te snel over naar je oude voedingspatroon en merkte je daarom geen verschil.


De LiefdevolleDetox is niet een detox die je eventjes doet en daarna weer overgaat naar je oude voedingspatroon. Het is een weg om je leefstijl aan te passen. Een basis, waar je altijd weer naar terug kan keren.


Ik eet niet vegan, of ik eet juist vegan, is het dan voor mij geschikt?

Ja, want dit programma is er juist voor gemaakt om je EIGEN voedingspatroon te leren kennen. Niet die van mij of van wie dan ook. Je leert wat jouw lichaam fijn vindt om te eten en ik geef voor iedereen tips en/of alternatieven.

Ik eet al heel gezond, is het dan voor mij ook geschikt?
Deze vraag krijg ik heel vaak! En mijn antwoord is eigenlijk altijd JA.

De LiefdevolleDetox is namelijk veel meer dan alleen maar je voedingspatroon aanpassen. Het gaat over alle voeding die we in ons leven tot ons nemen. Dus ook emotioneel, mentaal, sociaal en energetisch. Als je deze patronen aanpakt, veranderd, kan je ook weer anders op voeding gaan reageren. 


Ik heb allerlei allergieën en/of intoleranties. Kan ik dan wel mee doen?

Ook hier is het antwoord ja op, want dan kijken we wat er voor jou mogelijk is. 


Ik heb lichamelijke klachten, is de LiefdevolleDetox dan geschikt voor mij?

Over het algemeen wel. Juist met gezond eten gaan veel lichamelijke klachten over of worden op zijn minst minder.

Heb je specifieke vragen? Dan kun je me altijd even je persoonlijke vraag mailen op hello@green-goddess.nl. Dan kijk ik even met je mee.


Hoelang heb ik toegang tot het programma.

Je hebt na aanschaf 3 maanden toegang tot het programma.


Overtuigd? Meld je vandaag nog aan!