arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

LiefdevolleDetox

Beweeg mee op de cyclus van jouwleven

8 jaar

Ervaring

210

Vrouwen gingen je voor

21 dagen

me-time

Gezond lichaam

In 21 dagen heb je een gezond lichaam

Balans

Je weet hoe je balans kan houden in je voedingspatroon

Liefde

Het belangrijkste ingrediënt. Hoe blijf je liefdevol naar jezelf

Wat is gezond voor jou

Ieder lichaam is anders, na deze 21 dagen weet je wat gezond eten voor jouw lichaam is!

Opschonen

De overtollige ballast wordt uit je systeem gehaald

Loslaten

Loslaat processen gaan je makkelijker af. 

Adem

Krijg weer ademruimte

Organen

Je weet welke organen aandacht mogen krijgen en wat ze je te vertellen hebben.

Energie

Voel de energie weer door je lichaam stromen!

Nicolien Nijland Praktijk

Als kind praatte ik al tegen eten. Als ik met mijn moeder in de supermarkt was dan hoorde ik al het groente en fruit tegen me praten... Ik had al snel door dat dat niet echt 'normaal' was, dus ben dat gaan vergeten... Tot ik in 2012 mijn burn-out kreeg. Voeding was mijn redding! Ik hield altijd al van koken, maar door nu heel bewust weer met voeding bezig te zijn kon ik mezelf op heel veel verschillende vlakken voedden. En het magische gevoel wat het mij geeft om met natuurlijke producten te werken en hun stem kwam weer terug ♡.

Ik wist toen: hier wil ik iets mee!

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Deze LiefdevolleDetox is meer dan een detox. Het is een way of life wat je je hele leven kan blijven volgen. Mijn insteek is ook dat je weet hoe je gezond kan eten, wat voor jou gezond is!
Nicolien bedankt, ik vond het te gek je te volgen. Het zag er allemaal prachtig uit en inhoudelijk goed te volgen, niet te veel toeters en bellen, met een rode draad door de detox, orgaansystemen behandeld en mooie linken gelegd tussen natuur, de invloed van de maan, ons brein en het lichaam.

Aanhalingstekens
Gemma

De Liefdevolle Detox heeft me dichterbij mijn lichaam gebracht…een nieuw contact met mijn buikgebied…een bewuste ruimte waarin ik mezelf leer kennen vanuit diepere lagen…het heeft me geïnspireerd om nieuwe recepten uit te proberen en om hierin zelf verder te gaan…en in lastige momenten voel ik nu dat ik altijd kan terugvallen…kan vertrouwen op mijn eigen lichaam hier van binnen…ik voel mij 10 kilo lichter…dank Nicolien…

Aanhalingstekens
Anouk

Heel hartelijk bedankt voor je steun en informatie. De tips hebben mij geholpen om mijn voedingspatroon weer aan te passen en mij weer energiek te voelen. Bedankt daarvoor. 

Aanhalingstekens
Desiree

Deel je aanbod op in enkele speerpunten

LiefdevolleDetox - Detox - voeding - liefdevol

Een gewoonte veranderen

21 Dagen, dat heb je minimaal nodig om een gewoonte te veranderen in je systeem. Je lichaam heeft deze tijd nodig om aan een andere 'gewoonte' te wennen. 

Gewoontes kan je zien als paden die ingesleten zijn. Om een nieuwe gewoonte aan te leren mag je een nieuw pad gaan lopen. Doordat het oude pad er nog wel ligt en wat dieper uitgesleten is, is het heel makkelijk om in dat spoor weer terecht te komen. Daarom is het belangrijk om eerst goed het nieuwe pad in te slijten! Daarom neem ik je hier mee aan de hand en leer ik je stap voor stap hoe je patronen kan veranderen.

Het hoeft niet in 1x, want hoe zachter (maar niet soft :-) je voor jezelf bent, hoe beter je het gaat volhouden.

Meer informatie

Kruiden - detox - liefdevol - mild

Mild en liefdevol

We kunnen zo hard voor onszelf zijn. Vaak gaat het in een detox programma wat je allemaal niet mag. In de LiefdevolleDetox ligt de nadruk op wat je wel mag! Want je mag gewoon 'normaal' eten. Natuurlijk binnen een bepaald kader, maar ik ga je laten zien dat gezond eten juist heel lekker, vullend en voedzaam is!

Hoe liefdevoller je voor jezelf bent, hoe makkelijker het is om dit in de rest van je leven te implementeren, zodat je een super gezond voedingspatroon hebt.

Meer informatie

Je lichaam is je tempel

Ons lichaam is het meest waardevolle wat we bezitten. Waarom gaan we er vaak dan zo slecht mee om? We eten niet altijd wat gezond is voor ons lichaam, hebben gedachten die niet altijd even helpend zijn (en dan druk ik me nog zacht uit...) en we voeden ons dagelijks met heel veel afleiding die over het algemeen niet bijdraagt aan een gezonde verstandhouding met onszelf. 

Om je lichaam als tempel te gaan ervaren is het noodzakelijk om met haar in contact te komen. Te weten en ervaren hoe je orgaansystemen werken. Te weten hoe je deze kan gaan ondersteunen, zodat ook de achterliggende systemen in je lichaam, denk aan je hormonale systeem, lymfesysteem en zenuwstelsel hier profijt van hebben.

21 dagen lang ga ik je mee op reis nemen langs en door je orgaansystemen, zodat je kennis hebt hoe je goed voor je lichaam kan zorgen, ook na de LiefdevolleDetox.


Meer informatie

Liefdevolle Verbinding

Als je bewustzijn krijgt op wat je oude patronen zijn, kan je deze gaan veranderen. Om iets te kunnen veranderen is wel eerst bewustwording nodig. Inzicht krijgen in je patronen en tools om deze patronen te veranderen. Dit heeft lang niet alleen met het veranderen van een voedingspatroon te maken, maar juist ook met je mindset hier omheen. 

Als je de patronen kan gaan zien, hier liefdevol naar kan kijken, het kan veranderen en jezelf vergeven dan heb je magie in handen. 


Meer informatie

Vol verwachting uitgekeken naar de eerste echte mail.


En dan komen de vragen, je zegt er zo mooi bij zonder oordeel, maar mens wat een wake up call is dit voor mij.

Aanhalingstekens
Marja

 Ik heb geen pijn en druk meer had in mijn linkerzij en buik. Tot op de dag van vandaag is dat nog steeds zo.


Ik voel me echt superlekker, veel meer energie en vrolijker.

Aanhalingstekens
Annette

Het zelf zoeken en dat bewust mee bezig zijn in mijn eigen tempo en manier waardeerde ik heel erg van het programma. En het niet te streng zijn voor mezelf was daarbij iets goeds in in mijn oren te knopen.


Dank je wel Nicolien voor het ervaren van  deze mooie manier om bewuster met je voeding om te gaan.

Aanhalingstekens
Eva
LiefdevolleDetox - Detox - voeding - liefdevol
€ 99,-

LiefdevolleDetox

 • 21 dagen online programma
 • Elke dag een werkboek met achtergrond informatie over de holistische werking van het te behandelen orgaansysteem en oefeningen.
 • Een besloten app groep voor de vrouwen die dat willen, waarin je elkaar kan steunen. En direct aan mij of de andere vrouwen een vraag kan stellen.
 • Elke dag staat er een orgaansysteem centraal.
 • Je krijgt achtergrond informatie over de natuurgeneeskundige werking van dit orgaansysteem
 • Recepten, passend bij het orgaansysteem van de dag
 • Tips welke kruiden hier het beste bij passen en geschikt zijn om de reiniging van het orgaan te ondersteunen.
 • Oefeningen voor bewustzijn en om meer in verbinding te komen met je eigen innerlijk ritme, je eigen cyclus.
 • Verbinding met je lichaam ♡
 • Bij de aanmelding ontvang je gelijk het werkboek De Voorbereiding, een meditatie en een boodschappenlijst. Zodat je alvast jezelf kunt voorbereiden.
 • Bonus: Toegang tot de Green Goddess Community. Een besloten community (waarvoor je geen Facebook of Instagram nodig hebt), met gelijk gestemde vrouwen. Daarnaast is er een speciale groep voor de LiefdevolleDetox deelneemsters om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Overtuigd? Start vandaag nog!