Green Goddess | Kruidenreis
Salie Salvia officinalis  green goddess natuurgeneeskunde overgang

Online Kruidenreis

24 mei 2023 om 10.00u

Schrijf je gratis in
Je gegevens zijn veilig bij ons

Online KruidenReis

In deze Online KruidenReis neem ik je mee op een innerlijke reis met een kruid.

Je gaat ervaren wat een kruid voor je kan doen in je lichaam.

Waar het voor ingezet kan worden en wat je lichaam je allemaal te vertellen heeft.

Planten zijn prachtige heelmeesters en kunnen als geen ander pijn helen en vreugde ervoor in de plaats laten komen. Planten assimileren licht in leven ✨, ooit hebben wij als mens dat ook gekund en planten kunnen je dat weer leren te belichamen. Mijn verlangen is om mensen weer de verbinding met de natuur en met hun eigen natuur te laten ervaren. Zodat we weer in een eenheid met elkaar kunnen leven.


In deze gratis online KruidenReis neem ik je mee op een innerlijke reis met een kruid. Je hoeft van te voren niets voor te bereiden, ik neem je er helemaal in mee. Het enigste wat jij mag doen is zorgen dat je op een fijne, veilige plek zit waar je voor 1,5 uur niet gestoord wordt. Zodat je helemaal met de reis kan mee gaan.


Reacties van deelnemers

Onwijs bedankt, dit was enorm inspirerend! - Simone 

Alles waar ik in geïnteresseerd bent komt hierin samen dus ik ben heel enthousiast. dankjewel  - Maxime

Zooooooveel vragen nog haha! Super bedankt voor deze leer. In alle wijsheid die je gedeeld hebt! - Laura

Dankjewel voor de echtheid en openheid. Ik vond het heel leerzaam! - Fabienne

Echt heel leuk dank je wel voor alle informatie ik ga er zeker over nadenken. Heel erg interessant geeft me een andere kijk op mijn menstruatie :) - Nirvana

Oona Nijland

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Datum & Tijd

woensdag
24-05-'23
10:00