Doe je mee aan de kruidenchallenge?

Kruidenchallenge van 13, 14 & 15 februari

Ga mee op een 3-daagse kruidenreis!

Doe mee!

De helende kracht van kruiden is magisch!

Tijdens mijn studie Natuurgeneeskunde heb ik veel geleerd over kruidengeneeskunde. Na 5 jaar studeren was ik een diploma rijker en zat mijn hoofd vol kennis over o.a. de inhoudsstoffen, toepassing, Latijnse namen en contra-indicaties van kruiden. Allemaal waardevolle, maar wel puur theoretische kennis. Pas in de jaren erna, toen ik écht contact begon te maken met de planten, ben ik de helende werking van kruiden gaan ervaren, voelen en zien.

En ik kan je vertellen: de helende kracht van kruiden is magisch! Het is mijn missie geworden om anderen dit ook te laten ervaren. Dit doe ik via 1:1 sessies met mijn cliënten, the Herbal School en al mijn andere kanalen. Maar hoe geweldig zou het zijn om nog veel meer mensen kennis te laten maken met de wondere werking van kruiden?!

Daarom organiseer ik een kruidenchallenge van 13 t/m 15 februari. Tijdens deze challenge gaan we 3 dagen achter elkaar gezamenlijk een reis aan met een kruid.


 null

Doe je mee aan de kruidenchallenge?

Reis 3 dagen lang met Melisse officinalis - Citroenmelisse en ervaar het effect van het kruid


Hoe werkt de kruidenchallenge?

🌿 Elke dag neem je een moment de tijd (minimaal een kwartier) om bewust de connectie aan te gaan met het kruid. Dit doe je door bewust het kruid tot je te nemen en daarna te ervaren wat het met je doet. Je kunt zelf

🌿 Deel je ervaring met het kruid op Instagram (als je me tagt dan deel ik jouw bericht op mijn Instagram!)

🌿 Je ontvangt elke dag per mail een inspirerende video waarin ik je meeneem door alle aspecten van het kruid (de medicinale werking, de werkzame stoffen, de energie, de constitutie, het gebruik etc.)

🌿 Elke dag zal ik kort live gaan op Instagram, om in te tunen op jullie en een boodschap mee te geven voor de dag.

🌿 We sluiten de challenge af met een live webinar op woensdagochtend 15 februari om 10.00u waarin we ervaringen gaan uitwisselen en je de gelegenheid krijgt om vragen aan me te stellen.


Ga jij de uitdaging aan?

Reis 3 dagen lang met Melisse officinalis en ervaar een diepe verbinding met het kruid

Kruidenchallenge

Direct aanmelden

LIVE mee doen

Geen theorie, maar praktijk! Ik neem je elke dag mee in hele praktische oefeningen, zodat je het ook in je dagelijkse leven kan implementeren.

Inclusief werkboek

Je krijgt 1:1 mijn template hoe ik mijn kruiden onderzoek doe, uitleg over het kruid en hoe je met de verschillende preparaten aan de slag gaat.

Inclusief Q&A

Elke dag is er ruimte voor je vragen. En donderdag 3 november is er een afsluitend webinar.
          Na 3 dagen heb jij dit resultaat           
 null

Je weet hoe je een afgestemd kruid kan uitzoeken

Alles is energie

Alles op de planeet is gemaakt uit energie. Wij, dieren, planten, de tafel, te laptop of telefoon waar je dit nu op aan het lezen bent, bomen, stenen… Je snapt het wel denk ik. Om met planten te werken is het fijn als je hun energie kan begrijpen. Dat je snap wat ze je willen vertellen. Je kan planten prima inzetten als middel om een klacht op te lossen, maar als je dit vanuit een autoriteit doet dat je het als mens beter weet en meer waard bent, dan zal het effect veel minder zijn, dan dat je dat in samenwerking en gelijkwaardigheid met de plant doet.Schrijf je gratis in

Wat houd de kruidenchallenge precies in?

We gaan 3 dagen samen aan de slag met kruiden, 13, 14 en 15 februari Ik ga je meenemen in de energetische werking van kruiden. Hoe je kan ervaren wat ze allemaal in je lichaam doen.

Kies ik zelf een kruid?

We werken met 1 kruid, Melisse officinalis . De insteek is dat iedereen met hetzelfde kruid werkt, omdat we dan het veld versterken en je ervaringen kan uitwisselen, door het meerdere dagen te gebruiken ga je op een dieper niveau ervaren wat een kruid doet.

Zijn er verschillende kruiden?

We werken alleen met Melisse officinalis, door met een kruid te reizen kan je juist de verdieping gaan voelen.

Moet ik er iedere dag live bij zijn?

Nee, je moet niets! Er komen opnames beschikbaar. Natuurlijk hoop ik dat je LIVE aanwezig bent en direct meedoet, maar als je niet kunt, dan kun je de opnames in je eigen tijd terugkijken.

Hoelang duren de live sessies

De check-ins van de kruidenreizen op instagram zijn 15-30 minuten. Het live webinar van woensdag 15 februari zal 60-90 minuten zijn.

Kan ik meedoen als ik nog helemaal niets van kruiden weet?

Ja natuurlijk! Dan ga ik je verleiden om na deze challenge er nog meer in te gaan verdiepen 😉. Je hoeft geen kennis te hebben, ik ga het je laten ervaren.

Ik weet al veel over kruiden, is dit dan ook nog interessant voor mij?

Dat kan ik vanaf hier natuurlijk niet beoordelen, maar kennis is niet hetzelfde als ervaring. Je hebt niets aan kennis als je niet zelf ervaart wat de kruiden met je doen. Daar ga ik je in meenemen.

Kan ik meedoen als ik zwanger ben/borstvoeding geef

Ja, je kan gewoon mee doen. Citroenmelisse kan prima gedronken worden als thee tijdens de zwangerschap net als dat je wellicht ook andere (kruiden)theeën drinkt.

Klaar voor de start?


Kruidenchallenge
Direct aanmelden