Green Goddess | The Herbal School
The Herbal School
€ 997,-
€ 399,-

The Herbal School

Elke maand een uitwerking van een kruid (+40 uitwerkingen die er al zijn)

Elke maand een masterclass over het kruid van de maand

Elke maand een verdiepende masterclass op een thema in de kruidengeneeskunde

Toegang tot de actieve community

Elke week een mini-masterclass in de community 

Elke maand een Q&A + Online Kruidenreis, de reis doen we met het kruid van de maand
BONUS: Live Kruidenceremonie 1x per kwartaal t.w.v. €49,00

BONUS: HOLISTISCH LEVEN - 10 weekse programma om de integratie in je dagelijkse leven te maken t.w.v. 399,00


Alle prijzen inclusief 21% btw.

100% Niet goed geld terug

Ik garandeer je dat als je alles toepast wat ik je leer in The Herbal School dat je meer de verbinding met jezelf gaat voelen en ervaren. 
Aanhalingstekens

THS is iets waar ik al jaren naar op zoek was en eindelijk heb gevonden! Het is echt onderdeel van mn dagelijks leven geworden en een prachtige manier om verdieping te geven aan mn kennis. Met toegang tot alle masterclasses en de nieuwe sessies iedere maand, geeft t een schat aan informatie om mee aan de slag te gaan. Beste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven.

Anoniem

In The Herbal School deel ik alle stappen die ik zelf heb gezet naar een holistische leefwijze in verbinding met de plantenwereld. Planten zijn zulke prachtige heelmeesters. Liefdevol, geduldig, geven je een schop onder je kont als dat nodig is, maar altijd in liefde. Zodat je weer de verbinding met het grotere geheel kan voelen en kan thuiskomen bij jezelf.

Dit is de inhoud van The Herbal School

 • 1x per kwartaal is er een KruidenCeremonie. Live, fysiek 😀. Als het weer het toelaat gaan we naar buiten, anders is het in Soest in mijn praktijk. We gaan samen een kruidenreis maken, zodat je hier ook weer verder thuis mee aan de slag kan gaan.
  *Dit is alleen voor de kwartaal- en jaarmembers.


  • Aan het begin van elke maand is er een masterclass over kruiden. In deze masterclass neem ik je mee in de werking van de 3 kruiden die we die maand gaan behandelen. Wat ze doen, waar je ze voor kan inzetten en hoe je er mee kan werken.

  • In de gaan 2e masterclass we dieper in op een thema binnen de kruidengeneeskunde. Dus denk aan een inhoudsstof die we gaan behandelen, verschillende soorten kruiden, orgaansystemen, elementen etc.

  • Q&A + Online Kruidenreis. Aan het einde van elke maand is er een live Q&A en gaan we met elkaar een kruidenreis doen met het kruid van de maand. Om nog meer de verdieping van het kruid te ervaren. Dit is ook gelijk de plek om je vragen aan me te stellen.

  • Daarnaast heb je toegang tot alle programma's die in de Green Goddess Members' club staan.  Je mag alles lekker op je eigen tempo volgen.


  • Er is een actieve community waar de members, maar ook ikzelf veel aanwezig ben en je altijd je vragen kan stellen. 


Start direct
Aanhalingstekens

Ik vind het heerlijk om te leren over kruiden. Om de vergeten kennis weer op te doen. Niet alleen via het hoofd, maar ook via het hart. En het is fantastisch om te merken dat de kruiden mooie effecten hebben. Ik word er heel blij van!

Anoniem
Aanhalingstekens

The school is een echte openbaring : een overvloed van kennis over het leven, kruiden, zelfprocessen en dit allemaal op een ongedwongen manier. Is ook niet gelinkt aan een bepaald product dus ook totaal niet commercieel wat je wel heel vaak tegenkomt op andere websites. Heel aangename persoon. Kortom er is een wereld opengegaan voor mij die super interessant is.

Vienna
Aanhalingstekens

Door info te ontvangen over oa de cycli van de maan, seizoenen, menstruatie ervaar ik in deze korte periode al dat er meer bewustzijn komt op mijn natuurlijke ritme, wanneer naar binnen gericht te zijn ipv naar buiten of andersom.

Ancella

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?
Wat ik met al mijn programma's wil uitdragen is dat je op een hele simpele en toegankelijke manier makkelijk voor jezelf kan zorgen. Tijd voor jezelf vrijmaken is wel een beetje essentieel…

Dus mijn wedervraag is altijd: Hoeveel tijd wil je in jezelf investeren?

Ik zorg altijd dat de oefeningen makkelijk te integreren zijn. Bijvoorbeeld tijdens het tandenpoetsen, boodschappen doen, je werk etc. Het gaat er juist om dat je in de ervaring, dus in het leven zelf de lessen leert en integreert.


Heb ik een opzegtermijn?

Ja, ik hanteer een opzegtermijn van 3 werkdagen. 


Krijg ik persoonlijke coaching van Oona?

Alleen in The Herbal School+ zit de persoonlijke coaching van mij.

Waar wordt de training geven?

Het lesmateriaal vind je in De Green Goddess Members' club, mijn digitale leeromgeving. Jouw persoonlijke inlogcodes hiervoor ontvang je per e-mail na het aanmelden. In De Green Goddess Members' club is ook een besloten community (dus niet op Facebook of Instagram) waarin je jouw ervaringen kunt delen.


De Kruidenceremonie is in Soest. Dit is echt een cadeau van mij aan jou als member (kwartaal- of jaarmembers), ik faciliteer de dag, maar ik vraag wel of je deze kant op wilt komen. Dat is jouw investering :-)


Heb ik na beëindiging van mijn lidmaatschap nog toegang tot de content?
Na het beëindigen van het membership heb je geen toegang meer tot de content.


Ik stop mijn abonnement terwijl het Holistisch Leven traject verloopt, hou ik daar dan wel toegang tot?

Nee, als je je (kwartaal) abonnement stopt, dan heb je ook geen toegang meer tot het Holistisch Leven Traject. 


Meld je via onderstaande knop aan!

Krijg gelijk toegang