Green Goddess | De Online Mysterieschool
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

The Herbal School

1898,-
€399,00
 • 12x een online masterclass over kruiden + de uitwerking hiervan
 • 12x een online masterclass over verdieping binnen de  kruidengeneeskunde
 • Elke maand een Q&A met een online kruidenreis om de verdieping met het kruid waarmee we die maand werken nog meer te versterken.
 • 1x per kwartaal een KruidenCeremonie, een verdiepende kruidenreis die we met elkaar onder begeleiding van Oona gaan maken.
 • Toegang tot de community met 2700+ leden
 • Voor extra verdieping op het thema waar we mee bezig zijn ben ik elke maandag live in de community.


 • BONUS 1: Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot al mijn verdiepende trainingen op het gebied van kruiden, voeding, menstruatiecyclus en de verbinding met je lichaam.
  • BONUS 2: Je ontvangt een pakket met kruiden om gelijk de eerste maand te starten

   Betaal in 1x €399 of in 6 termijnen van €69,00
Ik garandeer je dat als je alles toepast wat ik je leer in The Herbal School dat je meer de verbinding met jezelf gaat voelen en ervaren. 
Aanhalingstekens

THS is iets waar ik al jaren naar op zoek was en eindelijk heb gevonden! Het is echt onderdeel van mn dagelijks leven geworden en een prachtige manier om verdieping te geven aan mn kennis. Met toegang tot alle masterclasses en de nieuwe sessies iedere maand, geeft t een schat aan informatie om mee aan de slag te gaan. Beste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven.

Anoniem

Dit is de inhoud van The Herbal School

 • 1x per kwartaal is er een KruidenCeremonie. Live, fysiek 😀. Als het weer het toelaat gaan we naar buiten, anders is het in Soest in mijn praktijk. We gaan samen een kruidenreis maken, zodat je hier ook weer verder thuis mee aan de slag kan gaan.
  *Dit is alleen voor de kwartaal- en jaarmembers.


  • Aan het begin van elke maand is er een masterclass over kruiden. In deze masterclass neem ik je mee in de werking van de 3 kruiden die we die maand gaan behandelen. Wat ze doen, waar je ze voor kan inzetten en hoe je er mee kan werken.

  • In de gaan 2e masterclass we dieper in op een thema binnen de kruidengeneeskunde. Dus denk aan een inhoudsstof die we gaan behandelen, verschillende soorten kruiden, orgaansystemen, elementen etc.

  • Q&A + Online Kruidenreis. Aan het einde van elke maand is er een live Q&A en gaan we met elkaar een kruidenreis doen met het kruid van de maand. Om nog meer de verdieping van het kruid te ervaren. Dit is ook gelijk de plek om je vragen aan me te stellen.

  • Daarnaast heb je toegang tot alle programma's die in de Green Goddess Members' club staan.  Je mag alles lekker op je eigen tempo volgen.


  • Er is een actieve community waar de members, maar ook ikzelf veel aanwezig ben en je altijd je vragen kan stellen. 


Start direct
Aanhalingstekens

Ik vind het heerlijk om te leren over kruiden. Om de vergeten kennis weer op te doen. Niet alleen via het hoofd, maar ook via het hart. En het is fantastisch om te merken dat de kruiden mooie effecten hebben. Ik word er heel blij van!

Anoniem
Aanhalingstekens

The school is een echte openbaring : een overvloed van kennis over het leven, kruiden, zelfprocessen en dit allemaal op een ongedwongen manier. Is ook niet gelinkt aan een bepaald product dus ook totaal niet commercieel wat je wel heel vaak tegenkomt op andere websites. Heel aangename persoon. Kortom er is een wereld opengegaan voor mij die super interessant is.

Vienna
Aanhalingstekens
Ancella

Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?
Wat ik met al mijn programma's wil uitdragen is dat je op een hele simpele en toegankelijke manier makkelijk voor jezelf kan zorgen. Tijd voor jezelf vrijmaken is wel een beetje essentieel…

Dus mijn wedervraag is altijd: Hoeveel tijd wil je in jezelf investeren?

Ik zorg altijd dat de oefeningen makkelijk te integreren zijn. Bijvoorbeeld tijdens het tandenpoetsen, boodschappen doen, je werk etc. Het gaat er juist om dat je in de ervaring, dus in het leven zelf de lessen leert en integreert.


Heb ik een opzegtermijn?

Nee, na het jaar verloopt je toegang. Je kan het natuurlijk altijd weer verlengen.


Krijg ik persoonlijke coaching van Oona?

Alleen in The Herbal School+ zit de persoonlijke coaching van mij.

Waar wordt de training geven?

Het lesmateriaal vind je in De Green Goddess Members' club, mijn digitale leeromgeving. Jouw persoonlijke inlogcodes hiervoor ontvang je per e-mail na het aanmelden. In De Green Goddess Members' club is ook een besloten community (dus niet op Facebook of Instagram) waarin je jouw ervaringen kunt delen.


De Kruidenceremonie is in Soest. Dit is echt een cadeau van mij aan jou als member (kwartaal- of jaarmembers), ik faciliteer de dag, maar ik vraag wel of je deze kant op wilt komen. Dat is jouw investering :-)


Heb ik na beëindiging van mijn lidmaatschap nog toegang tot de content?
Na het beëindigen van het membership heb je geen toegang meer tot de content.


Meld je via onderstaande knop aan!

Krijg gelijk toegang