In tune with your Mooncycle

In tune with your mooncycle

Kom in verbinding met je natuurlijke cyclus met deze 4-delige online mini cursus 


  • 4 lessen die een compleet stappenplan zijn om meer in contact met jezelf te komen
  • Leer te begrijpen waar je (menstruatie) klachten vandaan komen
  • Uitgebreide omschrijving welke voedingsmiddelen de verbinding met jezelf kunnen verstoren
  • Uitleg van het belang je eigen (menstruatie) cyclus te leren kennen
  • Makkelijke toepasbare tips om meer in contact met je eigen cyclus te komen
  • Een overzicht van kruiden die je gaan helpen om in contact te komen met jezelf
  • Leer het medicijnwiel kennen en hoe je het kan toepassen in je dagelijkse leven

50%
Meld je gratis aan
Your information is safe with us
Wat geniet ik van het Green Goddes online platform, dankjewel voor alle wijsheden en inspiraties en gezelligheid die je daar deelt. :) Als ik een dagje vrij heb is Green Goddes een heerlijk me-time moment waar ik naar uit kan kijken, ik vind je heel waardevol:)

-Vera

Salie abalone schelp

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.


  • Leer je menstruatiecyclus tracken
  • Wat voor een element ben jij
  • Wat kan je leren van je lichaam
8

Jaar ervaring

600

Vrouwen zoals jij gecoacht

1400+

Vrouwen in mijn community

Ben jij er klaar voor om weer de regie over je cyclus te nemen?

Meld je dan via de knop hieronder gratis aan. 
50%
Meld je hier gratis aan
Your information is safe with us