Green Goddess

Holistisch leven

Super leuk dat je mee doet! Hieronder lees je wat we gaan doen.

Je hebt een verlangen om holistisch te leven,

maar er is zo veel dat je niet weet waar je moet beginnen.

Je hebt een verlangen om

meer in je eigen ritme te leven, maar je weet niet hoe je dit in je dagelijkse leven kan verweven.

Veranderen van leefwijze voelt

 onwennig, je weet dat dit het goede pad is, maar het belichamen is nog lastig

Je mist de integratie

om daadwerkelijk datgene wat je geleerd hebt en aan kennis verzameld hebt in je leven te integreren.

Ken je dat? Je hebt al best wel wat (online) programma’s gevolgd over gezond leven en bewustzijn, boeken gelezen, adviezen opgevolgd, podcasts geluisterd, maar je blijft maar op een punt hangen waarin je niet verder komt.

Heb je last van stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat dit allemaal signalen van je lichaam zijn dat je niet in afstemming bent met jezelf en dat je lichaam aan de bel trekt dat het anders mag (of moet...). Dat je kunt werken aan je concentratie, je mentale helderheid kunt verbeteren én tegelijkertijd kunt werken aan een betere nachtrust en aan je algehele gezondheid?


Dit is namelijk mogelijk en totaal niet ingewikkeld. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Wat ik veelal zie is dat er heel veel kennis verzameld wordt, we weten over het algemeen heel goed hoe we de dingen zouden moeten doen, maar wat vaak ontbreekt is de toepassing. En dan de constructieve toepassing van alle kennis die we hebben.

Daar wil ik je in dit programma Holistisch leven in meenemen. Ik ga je hele praktische tools geven hoe je de kennis en wijsheid die al in je aanwezig is kan inbrengen in je leven.

Wat je hiervoor nodig hebt is je lichaam. Ons lichaam is de sleutel tot alles. Hier zit ook vaak de bottelnek met het integreren van de kennis, want de kennis blijft veelal in ons hoofd zitten. Het daalt niet af in ons lichaam, veelal omdat er pijn is opgeslagen en we (aan)geleerd hebben om uit ons lichaam weg te blijven.

In 10 weken ga ik je meenemen in verschillende thema’s en technieken hoe je eenvoudig en puur je lichaam kan inzetten voor het leven in verbinding met jezelf.

Aanhalingstekens
Oona neemt je op een hele prettige manier mee in allerlei opdrachten om op meerdere manieren jezelf in contact te brengen met je eigen innerlijk. de opdrachten zijn goed duidelijk uitgelegd en het is super leuk om te doen..
Natalie - over de Donkere dagen van yule

Ik ken de weg...

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Duidelijke uitleg

Eenvoudig toepasbaar, verdiepend en integrerend dat is wat ik over het algemeen terug krijg van studenten over de oefeningen.

Toegankelijk

Ik vind het heel belangrijk dat de oefeningen toegankelijk en praktisch zijn. Zodat je het ook echt daadwerkelijk gaat toepassen in je leven.

Geschikt voor iedereen

De cursus is geschikt voor iedereen. Of je nu al jaren op dit pad bent en een verdieping wilt of dat je net begint en heel nieuwsgierig bent.

Jouw reis naar een holistisch leven start met...

1. Een commitment aan jezelf

Wil je meer in contact met jezelf komen is het belangrijk dat je hier ook de tijd voor vrij maakt. Ik beloof je dat je niet uren per dag vrij moet houden, maar dat de oefeningen makkelijk te integreren zijn in een (druk) leven. Het valt of staat met of jij die afspraak met jezelf nakomt! Ik neem je hier natuurlijk in mee hoe je dit kan doen.

2. Elementen

Aarde-Water-Lucht-Vuur-Ether. Dat zijn de elementen waarmee we gaan werken. Tijdens de lessen neem ik je mee in verschillende oefeningen die je helpen om meer in verbinding met jezelf te komen. Zodat je er ook naar gaat verlangen om een moment voor jezelf te creëren op de dag.

3. Ritme en Cyclussen

Alles hier op de planeet heeft een ritme. Wij als mens (man of vrouw) ook. De enige bewoners van deze planeet die uit het universele ritme lopen zijn MENSEN. In dit programma laat ik je weer ervaren wat jouw ritme is. Hoe je je weer kan afstemmen op je eigen ritme en op het ritme van de planeet.

4. Wat is Holisme

Het is een breed uitgedragen term, maar wat betekend het eigenlijk voor jou? Holisme is afgeleid van het Latijnse woord Holos wat geheel betekend. Alle bovenstaande elementen hebben hier invloed op. Door te onderzoeken wat jouw waarheid is, wat jouw ritme is en met welke elementen je verbonden bent (en waar nog een uitdaging in zit) kun je op een diepe holistische manier met jezelf in verbinding komen.

5. Open Mind

Integratie en de verbinding met je lichaam is the key! Als je je over kan geven aan je lichaam en haar verlangens en het hoofd kan laten rusten dan gaan er wonderen gebeuren.

6. Het de tijd geven

Een patroon veranderen/aanpassen kost tijd. Je ritme leren kennen heeft tijd nodig. Dat gaat over het algemeen met vallen en opstaan.  Geef jezelf ook die tijd.
Aanhalingstekens
Heerlijk om in de drukste maand bewust rust te creëren en zo meer te kunnen genieten van de momenten samen met je liefsten. Voor mij was het heel fijn en vooral ook heel leuk door de creatieve opdrachten. Oona is rustig en helder in uitleg en ondanks alle magie niet zweverig.
Evelien- over de Donkere dagen van yule

Na deze 10 weken weet je hoe het voelt om in je lichaam thuis te komen.

✨ Heb je ervaren wat kruiden voor je kunnen doen.

✨ Weet je waar de aandachtspunten in je lichaam zijn en hoe je die kan ondersteunen.

✨ Je hebt een begin gemaakt met het ontdekken van je eigen ritme.

✨ Je hebt leren ervaren wat je lichaam eigenlijk wil (i.p.v. wat je hoofd denkt wat je lichaam wil).  

✨ Voel je je meer verbonden met jezelf.

Na het volgen van de cursus weet je alles over... 

Holistisch leven

Wat dit voor jou is, wat jouw waarheid hierin is. En je hebt geleerd hoe je dit kan integreren in je leven.

Flexibilieit en kracht

Een van de valkuilen is rigiditeit. Na dit programma kan je bij jezelf blijven, zonder rigide te worden. Je weet je grenzen en valkuilen en ook vooal je kracht.

Ontspanningsoefeningen

It's all in balance. 

Je kent veel beter je ritme en weet veel beter hoe je door de dag heen kan ontspannen ipv dat het een agendapuntje voor de week is. 

Cyclus

Je kent je cyclus, of je nu nog menstrueert of niet. Je weet waneer je 'aan' momenten zijn en wanneer het verstandig is om wat meer tijd aan jezelf te besteden.

Elementen

Je kan de verschillende elementen in jezelf herkennen en ziet dit ook terug in de buitenwereld

Verbinding

Je hebt een diepe verbinding met jezelf.