Green Goddess

Herbal Healing Session: je lichaam opschonen met kruiden

Hoe kan je je lichaam helpen opschonen door middel van kruiden.

Een twee uur durende masterclass over de overgang en hoe je hier op een natuurgeneeskundige manier, met kruiden, mee kan omgaan.
We doen een online KruidenReis als afsluiting.
Salie Salvia officinalis  green goddess natuurgeneeskunde overgang

Ontdek hoe je jezelf kan genezen.

In een van de afgelopen Herbal Healing Sessions kreeg ik een verzoek voor dit onderwerp: Hoe kan je je lichaam helpen opschonen door middel van kruiden.


Als er iets is wat kruiden doen is het opschonen; ook wel reinigen, ontgiften of detoxen genoemd. Voor mij is dit allemaal hetzelfde en in deze Herbal Healing session zal ik je laten ervaren hoe je dit met kruiden kan doen.


We gaan het hebben over waar de belasting op het lichaam vandaan komt en ik bekijk dit altijd vanuit een holistisch perspectief, dus niet alleen fysiek, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel. 

Natuurlijk hoe je je lichaam hierin kan ondersteunen om dit los te laten én wat hiervoor nodig is, want het klinkt heel eenvoudig, maar er zit ook een addertje onder het gras. 


In principe reinigt elk kruid, maar hoe kies je nu het juiste kruid voor jou uit, daar neem ik je in mee en ik zal een aantal kruiden aanreiken die ik zelf het meeste inzet.


In deze online sessie ga ik je een ander perspectief geven., een natuurgeneeskundig perspectief. Hoe zou het zijn als je geen klachten meer zou ervaren? Dat je dit zelf in de hand hebt en als je tools leert om hier mee om te gaan?


In deze Herbal Healing Session geef ik tips, ik leg uit wat er in je lichaam gebeurd als je klachten ervaart en welke kruiden hier een ondersteuning in kunnen geven. 


Je houdt toegang tot de replay en je krijgt na afloop een hand-out als naslagwerk, met uitleg, kruiden recepten en aanvullende natuurgeneeskundige adviezen/oefeningen

Meld je aan >>>

Wat gaan we doen

    Het is een online webinar, waarin ik alleen zichtbaar ben. Ik begin met een talk van 60-75 minuten waarin ik je vooraf ingestuurde vraag in meeneem.

    Daarna doen we een kruidenreis van 30 minuten. Je hoeft voor de kruidenreis niets voor te bereiden, we werken energetisch. Ik stem de reis af op de ochtend en op wat er aanbod is gekomen. Dus elke reis is uniek.

    Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, je ontvangt de replay (ook als je er wel live bij bent). Je hebt een week lang de tijd om het terug te kijken

Koop je kaartje voor €19,00

Oona Nijland

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik mijn liefde voor kruiden!

Eigenlijk ontdekte ik een diepe liefde voor de natuur, de planten, dieren, bomen en natuurlijk onze aarde.

In 2018 ben ik afgestudeerd als Natuurgeneeskundige en heb ik een praktijk voor Natuurgeneeskunde waar ik voornamelijk met kruiden en voeding werk. 

Mijn liefde voor kruiden is alleen maar groter geworden. En in dit webinar neem ik je mee in mijn reis en wat voor een grote heelmeester het plantenrijk is.

Datum & Tijd

vrijdag
06-12-'23
10:00