Herbal Healing Session
Vrouwenmantel

Herbal Healing Sessions

Elke maand een nieuw onderwerp

Ongeveer 1x per maand geef ik een online masterclass die ik Herbal Healing Sessions heb genoemd over een specifiek onderwerp. Elke maand anders. Deze Sessies zijn kruidengeneeskundige sessies, waarin ik je een andere weg wijs in je hulpvraag. 


Je kan vooraf je vraag insturen en dan zal ik daar in de Masterclass antwoord op geven. Je ontvangt altijd een hand-out waarin ik achtergrond infromatie geef, kruiden, recepten en natuurgeneeskundige adviezen met betrekking tot het onderwerp van de Herbal Healing session. 


Er komt altijd een opname beschikbaar en deze is lifetime terug te kijken. Hieronder kan je alle voorgaande Herbal Healing Sessions aanvragen. Je krijgt direct toegang.

De voorgaande Herbal Healing Sessions

PMS & Kruiden

Waar gaat jouw aandacht naar toe in je cyclus?
Welke fase krijgt het meeste aandacht.
Zowel positief als negatief (allebei is aandacht...)


Ik zie vaak dat de aandacht vooral uitgaat naar de pre-menstruatiefase en menstruatiefase. En dan met name negatief, maar de cyclus bestaat uit meerdere fases, die mogen ook aandacht krijgen.


Wat er nu veelal gebeurd is dat er in de eerste 2 weken van je cyclus (na je menstruatie tot net na je ovualtie) daar alle afspraken in gepropt worden, we gaan knallen met ons werk, thuis of wat dan ook. Omdat we vervolgens er 2 weken afliggen. Ik vind dat niet zo gek...


Hoe zou het zijn als je in de weken dat je je goed voelt OOK gaat luisteren naar je lichaam en niet zoveel van haar vraagt dat je je systeem uitput?


In deze online sessie ga ik je een ander perspectief geven. Hoe zou het zijn als je geen klachten meer zou ervaren? Dat je dit zelf in de hand hebt en als je tools leert om hier mee om te gaan?


In deze Herbal Healing Session geef ik tips, ik leg uit wat er in je lichaam gebeurd als je PMS ervaart en welke kruiden hier een ondersteuning in kunnen geven. 

Overgang & Kruiden

De overgang, ik krijg er steeds meer vragen over. Wellicht komt dat omdat ik zelf in deze fase beweeg. Wat ik zie is dat er zo ontzettend weinig informatie over is. Het is een fase waar vrouwen over het algemeen niet echt naar uit kijken, als we er over praten dan is het alleen over de klachten die er zijn, maar wat nou als ik je vertel dat dit een van de meest krachtige fases is en dat juist doordat we hier geen bewustzijn meer op hebben we pijn/ongemak/klachten ervaren.


Ik neem je mee in deze kracht, wat deze fase voor het leven betekend, hoe je hier op een gezonde manier (voor jou) mee om kan gaan en welke kruiden je in kan zetten om je hierin te ondersteunen in dit proces.


In deze online sessie ga ik je een ander perspectief geven., een natuurgeneeskundig perspectief. Hoe zou het zijn als je geen klachten meer zou ervaren? Dat je dit zelf in de hand hebt en als je tools leert om hier mee om te gaan?


In deze Herbal Healing Session geef ik tips, ik leg uit wat er in je lichaam gebeurd als je klachten ervaart en welke kruiden hier een ondersteuning in kunnen geven. 

Detox & Kruiden

In een van de afgelopen Herbal Healing Sessions kreeg ik een verzoek voor dit onderwerp: Hoe kan je je lichaam helpen opschonen door middel van kruiden.

Als er iets is wat kruiden doen is het opschonen; ook wel reinigen, ontgiften of detoxen genoemd. Voor mij is dit allemaal hetzelfde en in deze Herbal Healing session zal ik je laten ervaren hoe je dit met kruiden kan doen.

We gaan het hebben over waar de belasting op het lichaam vandaan komt en ik bekijk dit altijd vanuit een holistisch perspectief, dus niet alleen fysiek, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel. 

Natuurlijk hoe je je lichaam hierin kan ondersteunen om dit los te laten én wat hiervoor nodig is, want het klinkt heel eenvoudig, maar er zit ook een addertje onder het gras. 

In principe reinigt elk kruid, maar hoe kies je nu het juiste kruid voor jou uit, daar neem ik je in mee en ik zal een aantal kruiden aanreiken die ik zelf het meeste inzet.

In deze online sessie ga ik je een ander perspectief geven., een natuurgeneeskundig perspectief. Hoe zou het zijn als je geen klachten meer zou ervaren? Dat je dit zelf in de hand hebt en als je tools leert om hier mee om te gaan?

In deze Herbal Healing Session geef ik tips, ik leg uit wat er in je lichaam gebeurd als je klachten ervaart en welke kruiden hier een ondersteuning in kunnen geven. 

Je houdt toegang tot de replay en je krijgt na afloop een hand-out als naslagwerk, met uitleg, kruiden recepten en aanvullende natuurgeneeskundige adviezen/oefeningen


Wat gaan we doen

    Het is een online webinar, waarin ik alleen zichtbaar ben. Ik begin met een talk van 60-75 minuten waarin ik je vooraf ingestuurde vraag in meeneem.

    Daarna doen we een kruidenreis van 30 minuten. Je hoeft voor de kruidenreis niets voor te bereiden, we werken energetisch. Ik stem de reis af op de ochtend en op wat er aanbod is gekomen. Dus elke reis is uniek.

Oona Nijland

null

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Ontvang de opname

Het is een live uitzending, maar je krijgt ook de opname. 

Inclusief werkboek met kruiden die besproken worden

Zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.