Free Trail The Herbal School | 7 dagen gratis toegang

Probeer The Herbal School 7 dagen gratis

The Herbal School is mijn online leeromgeving waar ik je elke dag mee neem in de wereld van kruiden. 

Krijg toegang tot

  • Masterclasses over de werking van kruiden
  • Masterclasses over allerlei verdiepende thema's binnen de kruidengeneeskunde. Denk aan de verschillende inhoudsstoffen, elementenleer, etc.
  • Uitgebreide omschrijving wat de werkingsgebieden per kruid zijn
  • Toegang tot de community met 2200+ members
  • Makkelijke toepasbare tips om meer in contact met jezelf te komen door middel van kruiden
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik haar naartoe sturen?
Ik doe mee!

Sinds dat ik je tips hebt toegepast heb ik geen pijn meer tijdens mijn menstruatie.

Saskia

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

null

10

 jaar  ervaring

800

Vrouwen zoals jij gecoacht

2100+

Gelijkgestemde vrouwen in de community

Ben jij er klaar voor om de regie over je leven in eigen handen te nemen?

Probeer The Herbal School 7 dagen gratis

Ik doe mee