Green Goddess | De Online Mysterieschool

The School - kwartaal

kwartaalabonnement

€77,00
 • Elke maand een online masterclass
 • Toegang tot de community met 2000+ leden
 • Elke maand en Online Maancirkel met Q&A voor al je vragen
 • Elke maand een challenga, om ook daadwerkelijk echt aan de slag te gaan 😉.
 • Dagelijks worden er vragen en tips gedeeld en wordt er 'geconnect' met elkaar.
 • Elke maand geef ik een tip voor een boek die je ondersteunend kan lezen. 
 • Voor extra verdieping op het thema waar we mee bezig zijn ben ik elke maandag live in de community.


 • BONUS 1: Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot al mijn online trainingen op het gebied van kruiden, voeding, menstruatiecyclus en de verbinding met je lichaam. Dit zijn zo'n 13 programma's ter waarde van €1999,00
 • BONUS 2: Als je je aanmeldt krijg je ook direct toegang tot mijn besloten podcast over de maan en haar energie. Elke donkere en volle maan neem ik een podcast + meditatie op en je krijgt hier gelijk toegang tot.
 • Je krijgt ook altijd toegang tot de replay's van de  voorgaande masterclasses.

The School - Jaar

Jaarabonnement

€ 222,-
  • Elke maand een online masterclass
  • Toegang tot de community met 2000+ leden
  • Elke maand en Online Maancirkel met Q&A voor al je vragen
  • Elke maand een challenga, om ook daadwerkelijk echt aan de slag te gaan 😉.
  • Dagelijks worden er vragen en tips gedeeld en wordt er 'geconnect' met elkaar.
  • Elke maand geef ik een tip voor een boek die je ondersteunend kan lezen.
  • Voor extra verdieping op het thema waar we mee bezig zijn ben ik elke maandag live in de community.


  • BONUS 1: Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot al mijn online trainingen op het gebied van kruiden, voeding, menstruatiecyclus en de verbinding met je lichaam. Dit zijn zo'n 13 programma's ter waarde van €1999,00
  • BONUS 2: Als je je aanmeldt krijg je ook direct toegang tot mijn besloten podcast over de maan en haar energie. Elke donkere en volle maan neem ik een podcast + meditatie op en je krijgt hier gelijk toegang tot.
  • BONUS 3: je krijgt toegang tot de LiefdevolleDetox
  • Je krijgt ook altijd toegang tot de replay's van de  voorgaande masterclasses.

In de School deel ik álle stappen die ik zelf heb gezet om naar een holistische leefwijze, waarbij ik in gezondheid en vrijheid leef, volledig in verbinding met mijn ziel. De komende weken gaan we focussen op creëren & manifesteren.

Dit is de inhoud van de School


 • Aan het begin van elke maand is er een online masterclass afgestemd op het thema met een werkboek en oefeningen zodat je de maand zelf aan de slag kan gaan hiermee. De onderwerpen zijn altijd afgestemd op de tijd van het jaar. Zoals manifestatie, de Donkere maan, Volle Maan, Versterken van je immuunsysteem, van donker naar licht bewegen, wedergeboorte, je lever, thuiskomen bij jezelf, je spijsvertering. Alles is natuurgeneeskundig onderbouwd, zodat je zelf aan de slag kan met de thema'.s


 • Je wordt lid van de besloten community is heel actief met 2000+ leden en daar word je direct in toegelaten. Elke maandag ochtend staat er een inspirerend filmpje voor je klaar, of ik ga live. Dit is een soort mini masterclass om je inspiratie voor die week te geven. Ik stem dit altijd af op de stand van de maan voor die week. De video blijft gewoon online staan, dus je kan het altijd later terugkijken.

 • Elke maand staat er een of meerdere kruid(en) centraal om je bij dit proces te ondersteunen. Ik neem je mee in de magische wereld van de planten en leer je hoe je met hen kan samenwerken.


 • Elke maand is er een MaanCirkel waarin we een volle of donkere maan meditatie doen (het ligt eraan wanneer de cirkel is) en er is een Q&A met mij waarin ik al je vragen beantwoord. Deze vragen stuur je van tevoren in via een formulier dus als je er niet bij kunt zijn, beantwoord ik nog steeds je vragen.


 •  Elke maand krijg je een challenge. Wil je verandering in je leven, dan vraagt dat actie. Ik geloof in tools die makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven, maar die voor een heel groot resultaat zorgen. 


 • Dagelijks worden er vragen en tips gedeeld en wordt er 'geconnect' met elkaar. De discussies zijn inhoudelijk sterk en ik deel zelf ook elke week tips en inzichten. Op dit moment zijn er 2000 leden. 


 • Elke maand geef ik een tip voor een boek dat je ondersteunend kan lezen. Ik ga geen boekbespreking houden, en het is zeker niet verplicht om te lezen. Maar ik weet dat er veel vrouwen zijn die op zoek zijn naar inspirerende boeken. Mijn kast staat er vol mee, dus ik kies elke maand een boek uit die bij het thema past.


 • BONUS 1: Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot al mijn online trainingen op het gebied van kruiden, voeding, menstruatiecyclus en de verbinding met je lichaam. Dit zijn zo'n 13 programma's ter waarde van €1999,00.


 • BONUS 2: Als je je aanmeldt krijg je ook direct toegang tot mijn besloten podcast over de maan en haar energie. Elke donkere en volle maan neem ik een podcast + meditatie op en je krijgt hier gelijk toegang tot.


  Dit alles heeft een waarde van €2997,00 maar ik bied het nu aan voor €222,00 per jaar of €77,00 per kwartaal.
Start direct
Aanhalingstekens

The school is een echte openbaring : een overvloed van kennis over het leven, kruiden, zelfprocessen en dit allemaal op een ongedwongen manier. Is ook niet gelinkt aan een bepaald product dus ook totaal niet commercieel wat je wel heel vaak tegenkomt op andere websites. Heel aangename persoon. Kortom er is een wereld opengegaan voor mij die super interessant is.

Vienna

Maan

Maak gebruik van de cyclus van de maan

Menstruatie

Leer je eigen cyclus kennen en mee co-creëren

Kruiden

Kruiden zijn magie! Meer hoef ik niet te zeggen

Voeding

Voel de energie weer door je lichaam stromen!

Lichaam

Je weet welke organen aandacht mogen krijgen en wat ze je te vertellen hebben.

Praktische oefeningen

Het is allemaal niet zo ingewikkeld, alleen moet je de weg weten.

Cyclus

Jouw lichaam heeft de wijsheid in zich

Bewustzijn

Het belangrijkste ingrediënt. Hoe blijf je liefdevol naar jezelf.

Verbinding

Uiteindelijk het doel: verbinding met jezelf
Aanhalingstekens

Super fijn dat ik je kennis mag ontvangen en kijk ook altijd uit naar je podcasts omdat alles ook zo herkenbaar is.

Lenneke
Nicolien Nijland Praktijk

Ik ken de weg...

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

WIL JIJ

♡ Diepe verbinding met jezelf ervaren

♡ Je eigen ritme ontdekken

♡ Tools die heel makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven

♡ Ontdekken waar je van oplaadt, zodat je meer rust in jezelf ervaart

♡ Tools die praktisch en toegankelijk zijn

♡ Ontdekken dat kiezen voor jezelf heel magisch is

Meer informatie
Aanhalingstekens

Door info te ontvangen over oa de cycli van de maan, seizoenen, menstruatie ervaar ik in deze korte periode al dat er meer bewustzijn komt op mijn natuurlijke ritme, wanneer naar binnen gericht te zijn ipv naar buiten of andersom.

Ancella
Hoe kan ik meer in contact komen met mijn lichaam

Je lichaam is je tempel

Ons lichaam is het meest waardevolle wat we bezitten. Waarom gaan we er vaak dan zo slecht mee om? We eten niet altijd wat gezond is voor ons lichaam, hebben gedachten die niet altijd even helpend zijn (en dan druk ik me nog zacht uit...) en we voeden ons dagelijks met heel veel afleiding die over het algemeen niet bijdraagt aan een gezonde verstandhouding met onszelf. 


Om je lichaam als tempel te gaan ervaren is het noodzakelijk om met haar in contact te komen. Te weten en ervaren hoe je orgaansystemen werken. Te weten hoe je deze kan gaan ondersteunen, zodat ook de achterliggende systemen in je lichaam, denk aan je hormonale systeem, lymfesysteem en zenuwstelsel hier profijt van hebben.


In alle programma's staat het lichaam centraal. Ik neem je mee op reis door je lichaam. Elk programma heeft zo haar eigen kwaliteiten. Je menstruatie, voeding, bewustzijn, kruiden, de maancyclus, alle facetten van ons vrouw-zijn komt naar voren. Elke maand komt er weer een nieuw programma (IN THE SCHOOL) bij waarmee jij je kan verdiepen in jezelf.


Wie is Nicolien oona Nijland

De School

Een mysterieschool is voor mij een oeroude school voor innerlijke wijsheid. De wijsheid die jij en ik al in ons hebben, maar die naar een diepe bodem is gezonken. Door het wakker te schudden komen deze wijsheden weer naar boven en ze laten ons ons leven leven waarvoor we hier op Aarde zijn.

Binnen De Online Mysterieschool ga ik je leren hoe je je eigen innerlijke wijsheid, je innerlijke kracht, (weer opnieuw) kan aanspreken. Binnen de school biedt ik verschillende programma's aan die aansluiten op onze vrouwelijke kracht. Denk aan je menstruatie, gezondheid, je lichaam, sensualiteit, de liefdevolle verbinding met jezelf. 

De Online Mysterieschool is een platform voor gelijkgestemde vrouwen om samen te komen. Waar online ontmoetingen offline ontmoetingen kunnen worden. 

Mijn eigen jarenlange zoektocht heb ik verbonden met mijn kennis over kruiden, het vrouwelijke lichaam en creatiekracht. Waardoor De Online Mysterieschool is ontstaat en ik dit prachtige werk in mag doorgeven.

Aanhalingstekens

Ik was al onder de indruk van alle wijsheden die me ter ore kwamen in de soul journeys en podcasts maar het Green Goddess membership heeft voor mij echt groots uitgepakt. 

Charlotte

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?
Wat ik met al mijn programma's wil uitdragen is dat je op een hele simpele en toegankelijke manier makkelijk voor jezelf kan zorgen. Tijd voor jezelf vrijmaken is wel een beetje essentieel…

Dus mijn weder vraag is altijd: Hoeveel tijd wil je in jezelf investeren?


Is het een abonnement?

Nee, je meld je aan voor een half jaar. Je kan in 1x betalen of in termijnen. Na dit half jaar stopt het automatisch. Je kan het natuurlijk wel verlengen, dan doe je de betaling weer opnieuw, maar het wordt niet automatisch verlengt.


Krijg ik persoonlijke coaching van Nicolien?

In THE MOON is elke maand een Online MaanCirkel waarbij er ook ruimte is voor je vragen. Dit is geen persoonlijke coaching.

In THE SCHOOL krijg je 3x een half uur persoonlijke coaching van mij. Dat betekend dat je je vragen kan stellen. Het is geen natuurgeneeskundig consult. 


Moet ik mijn ervaringen in de groep delen?

Nee, hoor. Je bent welkom om de training op je eigen manier te volgen. De een vindt het wel fijn om dingen te delen, de andere niet. Het staat je vrij. Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen en actief mee te doen in de groep, is dat hartstikke gezellig.

Wel maken we er natuurlijk een hele fijne veilige community van. Een sisterhood waarin je met gelijkgestemde vrouwen kan samen komen. Bovendien kan het je eigen ervaring in de training verdiepen om wel dingen te delen, maar je bent nooit iets verplicht.  Hoe zit het met mijn privacy.

Ik neem privacy uiterst serieus. Hier zijn groepsregels voor en ook in mijn Algemene Voorwaarden wordt daar uitgebreid aandacht aan besteed. In de De Online Mysterieschool is een besloten omgeving, waar alleen vrouwen toegang toe hebben dit in hetzelfde programma zitten als jij. Als het programma na 6 maanden verloopt heb je ook geen toegang meer.


Waar wordt de training geven?

Het lesmateriaal vind je in De Online Mysterieschool, mijn digitale leeromgeving. Jouw persoonlijke inlogcodes hiervoor ontvang je per e-mail na het aanmelden. In De Online Mysterieschool is ook een besloten community (dus niet op Facebook of Instagram) waarin je jouw ervaringen kunt delen.


Heb ik na beëindiging van mijn lidmaatschap nog toegang tot de content?
Na het beëindigen van het half jaar heb je geen toegang meer tot de content.


Wat nou als het me tegenvalt?

Je kan binnen 2 weken schriftelijk (per mail op hello@green-goddess.nl) kenbaar maken dat je niet tevreden bent. Als je kan laten zien dat je aan een programma hebt deelgenomen, kan laten zien dat je er echt mee bezig bent geweest (dus ingevulde werkboeken opstuurt) en het tegen valt zullen we het geld terug storten. Ook kan ik zien in de online omgeving of je actief hebt deelgenomen of niet.


Meld je via onderstaande knop aan!

Krijg gelijk toegang