Leer werken met kruiden
Video Aspect Ratio: 4:1

Whoehoeeeee  🎉🥳🎉🥳🎉🥳🎉🥳

Als ik helemaal opnieuw zou moeten beginnen zou ik dit doen....

Werken met kruiden zit in mijn bloed. De hele dag door doe ik eigenlijk niets anders. Ik drink altijd kruidenthee, ik ondersteun mezelf daar waar ik kan, ik praat met mijn planten in huis en de natuur buiten. Het is een vanzelfsprekendheid voor me geworden.


Ik heb me jarenlang in kennis over kruiden verdiept. Een 5-jarige studie gedaan, tientallen bijscholingen, ik weet niet eens hoeveel kruidenboeken ik heb (het zijn er veel 🙂), maar er is een ding wat me dichter bij de natuur heeft gebracht. En als ik weer overnieuw zou moeten beginnen zou ik hier mee beginnen.

 null

De verbinding versterken tussen mij en de kruiden


Als ik een ding geleerd heb, dan is het dat ik het instrument ben. Mijn lichaam, mijn gevoel zegt me alles. Welk kruid ik inzet voor mijn clienten. Natuurlijk gebruik ik ook de kennis die ik heb, maar dat is secundair. Jarenlang heb ik me verdiept in kennis, maar voelde ik het niet. Sinds dat ik écht het wezenlijke contact met de planten ben aangegaan ben ik echt gaan helen met planten.


Dus als ik weer overnieuw zou moeten beginnen, dan zou ik hier mee beginnen. De planten naar mij toe laten komen, inplaats van de kennis te stampen uit boeken.

Ga jij de uitdaging aan?

Ik ben in april 4 dagen live geweest om 4 masterclasses te geven hoe je de helende kracht van kruiden voor jezelf in kan zetten, deze masterclasses kun je nog steeds terug kijken.Doe mee voor slechts 10 euro!

LIVE mee doen

Geen theorie, maar praktijk! Ik neem je elke dag mee in hele praktische oefeningen, zodat je het ook in je dagelijkse leven kan implementeren.

Inclusief template

Je krijgt 1:1 mijn template hoe ik mijn kruiden onderzoek doe.

Inclusief Q7A

Elke dag is er ruimte voor je vragen.
          Na 4 dagen heb jij dit resultaat           
 null

Je weet hoe je een afgestemd kruid kan uitzoeken

Alles op de planeet is gemaakt uit energie. Wij, dieren, planten, de tafel, te laptop of telefoon waar je dit nu op aan het lezen bent, bomen, stenen… Je snapt het wel denk ik. Om met planten te werken is het fijn als je hun energie kan begrijpen. Dat je snap wat ze je willen vertellen. Je kan planten prima inzetten als middel om een klacht op te lossen, maar als je dit vanuit een autoriteit doet dat je het als mens beter weet en meer waard bent, dan zal het effect veel minder zijn, dan dat je dat in samenwerking en gelijkwaardigheid met de plant doet.

null Weet je niet zeker of je er elke dag LIVE bij kunt zijn? Bestel dan ook de opnames!

Ga jij de uitdaging aan?

Ik ga namelijk in 4 dagen laten zien hoe je de helende kracht van kruiden voor jezelf in kan gaan zetten.Doe mee voor slechts 10 euro!

Direct aanmelden
Niet tevreden? Geld terug!
                   

Wat houdt de challenge precies in?

We gaan 4 dagen samen aan de slag met kruiden. Vanaf 18 april komen er 3 lessen vrij die je op je eigen tempo kan volgen en daarnaast ben ik maandag 18 april om 10.00u, dinsdag 19 april om 10.00u, woensdag 20 april om 10.00u en donderdag 21 april om 19.30u live.

Moet ik er iedere dag LIVE bij zijn?

Nee, er zijn opnames beschikbaar. Natuurlijk hoop ik dat je LIVE aanwezig bent en direct meedoet, maar als je niet kunt, dan kun je de opnames bijbestellen en deze in je eigen tijd terugkijken. De opnames blijven ook na de challenge gewoon beschikbaar.

Hoelang duren de sessies?

De live sessies zijn ongeveer een uur.

Ik heb het op dit moment te druk om hiermee bezig te gaan...

Ik kan niet voor jou bepalen hoe je je dag indeelt, maar als je je graag in iets wilt verdiepen vraagt dat vaak een investering van tijd 😊. Je kan ook de opnames erbij aanschaffen, dan krijg je lifetime toegang en kan je alles op je gemakje doen.

Ik heb de Challenge niet voor niets over 4 dagen verdeeld. Ik breek het op in kleine stukjes zodat je het makkelijk kan gaan integreren in je leven.

Wat als ik er niet elke dag live bij zijn?

Geen probleem als je iets meer tijd nodig hebt. Je houdt 60 dagen toegang maar je kunt de opnames ook met lifetime toegang kopen!

Kan ik meedoen als ik nog helemaal niets van kruiden weet?

Ja natuurlijk! Dan ga ik je verleiden om na deze challenge er nog meer in te gaan verdiepen 😉. Je hoeft geen kennis te hebben, ik ga het je laten ervaren.

Ik weet al heel veel over kruiden, is dit dan interessant voor mij?

Dat kan ik vanaf hier natuurlijk niet beoordelen, maar kennis is niet hetzelfde als ervaring. Je hebt niets aan kennis als je niet zelf ervaart wat de kruiden met je doen. Daar ga ik je in meenemen.

Wanneer begint de challenge?

De challenge begint a.s. maandag 18 april om 10 uur. Vanaf dat moment ga ik elke dag (4 dagen lang) live om 10 uur en donderdag om 19.30u met een specifieke training voor één klein concreet actiepunt. Kan je er niet elke dag bij zijn? Dan kun je op de bestelpagina de opnames erbij nemen. Je houdt onbeperkt toegang tot de opnames.

                 

Klaar voor de start?