Green Goddess

Jaa super tof dat je je hebt aangemeld voor het webinar 🎉

Helaas moet je nog even wachten tot het webinar Kruiden & Elementen(leer) plaatsvindt. Ik wil je graag al direct wat meer begeleiding geven.

Ben je er bekend mee dat je kan samenwerken met kruiden & planten om meer en meer in verbinding met jezelf te komen?


Ik werk op deze manier elke dag met planten. Ik heb hier een Herbal Healing session over gegeven in mijn community en als je het leuk vindt kan je deze voor slechts €19,00 incl. btw aanschaffen.


Als er iets is wat kruiden doen is het opschonen; ook wel reinigen, ontgiften of detoxen genoemd. Voor mij is dit allemaal hetzelfde en in deze Herbal Healing session zal ik je laten ervaren hoe je dit met kruiden kan doen.

In deze masterclass gaan we het hebben over waar de belasting op het lichaam vandaan komt en ik bekijk dit altijd vanuit een holistisch perspectief, dus niet alleen fysiek, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel. Natuurlijk hoe je je lichaam hierin kan ondersteunen om dit los te laten én wat hiervoor nodig is, want het klinkt heel eenvoudig, maar er zit ook een addertje onder het gras. 

In principe reinigt elk kruid, maar hoe kies je nu het juiste kruid voor jou uit, daar neem ik je in mee en ik zal een aantal kruiden aanreiken die ik zelf het meeste inzet.

In deze online sessie ga ik je een ander perspectief geven., een natuurgeneeskundig perspectief. Hoe zou het zijn als je geen klachten meer zou ervaren? Dat je dit zelf in de hand hebt en als je tools leert om hier mee om te gaan?

In deze Herbal Healing Session geef ik tips, ik leg uit wat er in je lichaam gebeurd als je klachten ervaart en welke kruiden hier een ondersteuning in kunnen geven. 


Je ontvangt een hele uitgebreide masterclass van 100 minuten. hand-out als naslagwerk, met uitleg, kruiden recepten en aanvullende natuurgeneeskundige adviezen/oefeningen. Uitwerking van de kruiden die ik benoem en uiteraard uitleg hoe je dit kan inzetten voor jezelf. De masterclass is ook als podcast te beluisteren.