Green Goddess
Herbal Healing webinar

Wat leuk dat je bij het webinar Herbal Healing bent 🎉

Je ontvangt de link naar het webinar enkele ogenblikken in je mail!


Ik denk 🙃 dat je geïnteresseerd bent in kruiden en misschien ook wel opzoek bent naar een andere kijk op gezondheid. 

Ik heb een online KruidenDatabank gemaakt en in deze databank vind je de meest voorkomende huishoudelijke klachten. De databank geeft een eerste hulp en laat je zien hoe je op een simpele manier kruiden kan gebruiken in je dagelijkse leven.


Ik weet zeker dat het webinar je daar al een zetje in de goede richting gaan geven, maar hoe zou je het vinden om gewoon een naslagwerk te ontvangen?

Ik geef je bij deze een eenmalig aanbod om dit programma voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra je deze pagina weg klikt verdwijnt het aanbod. Lees hieronder meer 😉

10
Jaar ervaring
1000+
Vrouwen zijn je voor gegaan

42

Lessen over kruiden

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Heerlijk om een databank te kunnen raadplegen om mijn lichaam te ondersteunen

Aanhalingstekens
Babette

Met simpele tips ervaar ik veel minder klachten

Aanhalingstekens
Esther

Mijn kinderen noemen me altijd een heks als ik met de kruiden in de weer ga.

Aanhalingstekens
Sanne
Gelijk toegang


€ 27,-

KruidenMagie

Kruiden Magie is een databank waarin ik je laat zien hoe je met kruiden je lichaam kan ondersteunen.


Je kunt zoeken op klachten en op kruiden. Veel kruiden zijn voor meerdere symptomen inzetbaar en door met verschillende basis kruiden en andere natuurlijke geneesmiddelen te werken creëer je je eigen huis-apotheek.


  • Kruiden
  • Symptomen
  • Do it Yourself - zelf aan de slag met het werken met kruiden