Green Goddess

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven! 🎉

Je hebt je waarschijnlijk aangemeld voor dit mini online programma omdat je graag meer in verbinding wilt komen met je eigen ritme.
Misschien wat meer balans in je leven wilt creëren of de verbinding met jezelf wil voelen.

Ik weet zeker dat het online mini programma je daar al een zetje in de goede richting gaan geven, maar hoe zou je het vinden om hier 1 jaar lang mee aan de slag te gaan?


Omdat jij zojuist mijn gratis online mini programma hebt gedownload geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om dit programma voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra je deze pagina weg klikt verdwijnt het aanbod. Lees hieronder meer 😉

8
Jaar ervaring
350+
Vrouwen zijn je voor gegaan
52
Lessen over je vrouwelijke cyclus

Liefde voor je cyclus

Klachten rondom je menstruatie komt heel veel voor. Ik ken eigenlijk geen enkele vrouw die hier niet over kan mee praten. Ik zie in mijn praktijk veelal vrouwen die heftige klachten hebben en echt last hiervan onder vinden. Maar er is een hele grote groep vrouwen die in mindere mate klachten hebben, maar wel zeker elke maand last van hun menstruatie ervaren.

We zijn deze klachten zo als normaal gaan beschouwen dat het niet eens meer opvalt. We zijn het heel normaal gaan vinden dat we elke maand krom liggen van de pijn, dat we een aantal dagen tijdens, voor of na de menstruatie een feeks zijn *want dat hoort er nou eenmaal bij*⁠

Weetje... HET HOORT ER NIET BIJ!

Door mijn jaren lange ervaring weet ik welke kruiden je kan inzetten bij klachten, dit zijn ook kruiden die je in verbinding met jezelf brengen. Welke rituelen je jezelf eigen kan maken, en hoe je op een natuurlijke en holistische wijze voor jezelf kan zorgen. 

Ik wil in contact komen met mijn cyclus
Ik wil je eerst bedanken voor je fijne lessen tot nu toe! Vind ze erg fijn en ze helpen me om ook even goed stil te staan bij mezelf
Anouk
Allereerst wil ik aangeven erg blij te zijn dat ik een tijdje geleden je website gevonden heb. Inmiddels de ''Liefdevolle verbinding met jezelf'' doorlopen en nu doe ik mee met de ''Magic mooncycle jaartraining''. Het heeft mij al meerdere inzichten gegeven en heel fijn om hiermee een soort extra wekelijks me-time momentje in te plannen ;-). Altijd weer leuk om op vrijdag het mailtje te ontvangen dat er een nieuwe week klaar staat! Bedankt daarvoor!
Karen
Ha Nicolien, ik denk te herkennen dat jij op het moment van het filmpje zelf sterk verbonden was met Lilith. Voor ik het hele filmpje had gezien dacht ik in je blik al iets anders te zien dan in de eerdere filmpjes. Ik was erg verrast door de uitleg van de rode maan cyclus. Een half jaar geleden menstrueerde ik met lege maan en ik was bijna teleurgesteld dat het nu anders om is. Nu menstrueert ik namelijk met volle maan. De uitleg over de Lilith energie raakt me en laat me eigenlijk juist beseffen dat dit heel natuurlijk is. De lente is aangekomen en de zomer komt eraan. Ook ik ben aan het ontluiken en laat mijzelf zien!
Anouck

Wat komt er allemaal aan bod in de jaartraining

Maancyclus

De invloed van je maan op jouw

Medicijnwiel

Welk type ben je

Kruiden

Heel veel verschillende kruiden komen aan bod je je lichaam kunnen ondersteunen.

Klachten

Denk aan pms, pijnlijke borsten, pijnlijke menstruatie, PCOS, endometriose. Wat kun je doen om jezelf te ondersteunen.

Ovulatie

Hoe kun je deze herkennen, wat is het en als je klachten hebt hoe kun je deze ondersteunen

Voeding

Wat is de invloed van voeding op je cyclus.

Anticonceptie

Hoe ga je hier mee om

Magie

Onze menstruatie is magisch, dus magie komt veel aan bod!

Meditaties

In het programma zitten verschillende oefeningen en meditaties om je te verbinden met je lichaam.
€ 111,-
€ 27,-

Magic Mooncycle jaartraining

 • 52 weken lang elke week een mail
 • 4 seizoenen
 • 4 fases van menstruatie
 • 4 fases van vrouw zijn
 • 4 maanfases
 • 13 volle manen
 • 13 nieuwe manen
 • Intenties leren zetten door middel van de verbinding met je menstruatiecyclus en de maan
 • Creëren in samenwerking met je menstruatiecyclus

 • Elke week krijg je een mail met een tip hoe je goed voor jezelf kan zorgen, welke kruiden je kunt inzetten, welke voedingsmiddelen geschikt zijn, meditaties, visualisaties. Wat ik heel belangrijk vindt is de verbinding met je lichaam te voelen. Misschien wel te herstellen voor sommige. Als je je echt gaat verbinden met je lichaam, je menstruatiecyclus en je zijn, dan gaan er magische dingen gebeuren.
 • Toegang tot de besloten Green Goddess Community
 • Altijd de mogelijkheid om persoonlijk met mij contact op te nemen.