Green Goddess
volle-maan-green-goddess-natuurgeneeskunde

Wat leuk dat je het e-boek Menstruatiecyclus & Kruiden hebt gedownload 🎉

Je hebt je waarschijnlijk aangemeld voor het e-boek Menstruatiecyclus & Kruiden omdat je graag meer in verbinding wilt komen met jezelf, benieuwd bent naar welke kruiden geschikt zijn voor de klachten die je ervaart en jezelf op een natuurlijk manier ondersteunen

.
Misschien wat meer balans in je leven wilt creëren of de verbinding met jezelf wil voelen.

Ik weet zeker dat het e-boekje daar al een zetje in de goede richting gaan geven, maar hoe zou je het vinden om hier dieper op in te gaan?


Ik geef je bij deze een eenmalig aanbod op het programma leven met je cyclus voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra je deze pagina weg klikt verdwijnt het aanbod. Lees hieronder meer 😉

10
Jaar ervaring
1000+
Vrouwen zijn je voor gegaan
6
Lessen over je vrouwelijke cyclus

Liefde voor je cyclus

Klachten rondom je menstruatie komt heel veel voor. Ik ken eigenlijk geen enkele vrouw die hier niet over kan mee praten. Ik zie in mijn praktijk veelal vrouwen die heftige klachten hebben en echt last hiervan onder vinden. Maar er is een hele grote groep vrouwen die in mindere mate klachten hebben, maar wel zeker elke maand last van hun menstruatie ervaren.

We zijn deze klachten zo als normaal gaan beschouwen dat het niet eens meer opvalt. We zijn het heel normaal gaan vinden dat we elke maand krom liggen van de pijn, dat we een aantal dagen tijdens, voor of na de menstruatie een feeks zijn *want dat hoort er nou eenmaal bij*⁠

Weetje... HET HOORT ER NIET BIJ!

Door mijn jaren lange ervaring weet ik welke kruiden je kan inzetten bij klachten, dit zijn ook kruiden die je in verbinding met jezelf brengen. Welke rituelen je jezelf eigen kan maken, en hoe je op een natuurlijke en holistische wijze voor jezelf kan zorgen. 

Ik wil in contact komen met mijn cyclus
Ik wil je eerst bedanken voor je fijne lessen tot nu toe! Vind ze erg fijn en ze helpen me om ook even goed stil te staan bij mezelf
Anouk
Allereerst wil ik aangeven erg blij te zijn dat ik een tijdje geleden je website gevonden heb. Inmiddels de ''Liefdevolle verbinding met jezelf'' doorlopen en nu doe ik mee met de ''Magic mooncycle jaartraining''. Het heeft mij al meerdere inzichten gegeven en heel fijn om hiermee een soort extra wekelijks me-time momentje in te plannen ;-). Altijd weer leuk om op vrijdag het mailtje te ontvangen dat er een nieuwe week klaar staat! Bedankt daarvoor!
Karen
Ha Nicolien, ik denk te herkennen dat jij op het moment van het filmpje zelf sterk verbonden was met Lilith. Voor ik het hele filmpje had gezien dacht ik in je blik al iets anders te zien dan in de eerdere filmpjes. Ik was erg verrast door de uitleg van de rode maan cyclus. Een half jaar geleden menstrueerde ik met lege maan en ik was bijna teleurgesteld dat het nu anders om is. Nu menstrueert ik namelijk met volle maan. De uitleg over de Lilith energie raakt me en laat me eigenlijk juist beseffen dat dit heel natuurlijk is. De lente is aangekomen en de zomer komt eraan. Ook ik ben aan het ontluiken en laat mijzelf zien!
Anouck

Wat komt er allemaal aan bod in de training

Maancyclus

De invloed van je maan op jouw

Medicijnwiel

Welk type ben je

Kruiden

Heel veel verschillende kruiden komen aan bod je je lichaam kunnen ondersteunen.

Klachten

Denk aan pms, pijnlijke borsten, pijnlijke menstruatie, PCOS, endometriose. Wat kun je doen om jezelf te ondersteunen.

Ovulatie

Hoe kun je deze herkennen, wat is het en als je klachten hebt hoe kun je deze ondersteunen

Voeding

Wat is de invloed van voeding op je cyclus.

Anticonceptie

Hoe ga je hier mee om

Magie

Onze menstruatie is magisch, dus magie komt veel aan bod!

Meditaties

In het programma zitten verschillende oefeningen en meditaties om je te verbinden met je lichaam.
€ 111,-
€ 27,-

Leven met je cyclus

In deze training neem ik je mee langs de 4 fases van je menstruatiecyclus. Hoe kan je haar lezen? Wat hebben de verschillende fases je te vertellen? Hoe kan je je lichaam ondersteunen?
Als je je cyclus leert begrijpen, lezen en met haar kan communiceren kan de magie in je leven stromen.