Workshops

Gedurende het hele jaar door geef ik verschillende workshops. Deze hebben allemaal als overkoepelend thema de verbinding met je zelf via de kracht van de natuur.

Workshops

Natuurlijke EHBO

Niets is zo krachtig als moeder natuur!

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met natuurlijke middelen, denk aan kruiden, klei en olie die je kunt inzetten voor de (dagelijkse) kleine klachten in en rondom huis.

Door natuurlijke geneesmiddelen in te zetten wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam aangesproken. En zal het lichaam vanuit zichzelf weer de weg naar gezondheid gaan inzetten.

Sister soul Tribe

In verbinding zijn met vrouwen vind ik het fijnste wat er is. We kunnen zoveel van elkaar leren en onze wijsheid met elkaar delen. In deze maandelijkse workshops gaan we samen in verbinding, maar vooral in verbinding met ons eigen lichaam. Want in de afgelopen eeuwen zijn we vergeten hoe het voelt om vrouw te zijn, om ons intuïtie te volgen en hier dan ook naar te handelen.

Detox & Yoga

In deze workshop gaan we het hebben over de verschillende manieren van detoxen. Voeding is meestal wel bekend, maar je kunt op verschillende manieren je lichaam ondersteunen bij een reinigingsproces. 

Je krijgt tips, we gaan op je vragen in, yogaoefeningen en als afsluiting ontvang we een heerlijke ontspanning met een pakking.

Contact

Stel je vragen via de mail, het contactformulier hieronder of volg me op social media!
Gratis tips, artikelen en aanbiedingen deel ik graag met je via mijn mailings.

Volg Green Goddess op Instagram