arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

De magie van Kruiden

Workshop 4 juni 2021

8 jaar

Jaar ervaring

600+

Vrouwen weer in verbinding met zichzelf gebracht

1000+

(online) Programma's verkocht

1800+

Gelijkgestemde vrouwen in de Community

Deze dag staat in het teken van de baarmoederkruiden kun je gebruiken voor het helen en reinigen van dit orgaan. Wat is de fysieke, emotionele, mentale, sociale en energetische aspecten van de spijsvertering.


Je lichaam is de sleutel voor deze dag. Hoe kan je de signalen van je lichaam herkennen. En als je ze dan herkend, hoe kan je er naar luisteren.

Planten, kruiden, zijn prachtige heelmeesters. Ze helpen je om inzichten te krijgen, de onverteerde delen in je systeem op te ruimen en ruimte te creëren voor nieuwe dingen.


Het zijn onze teachers.


Deze dag ga ik je meenemen in een energetische reis met kruiden. Hoe je ze naast fysiek in te zetten, ook op andere manieren met ze kan werken.

Kruiden

Leer te werken met de geneeskracht van de natuur

Klachten

Weet voor welke klacht je een natuurlijk alternatief kan gebruiken

Lichaam

Werk met het zelfgenezend vermogen van je lichaam

Nicolien Nijland Praktijk

Ik ken de weg...

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Nicolien is een hele fijne en betrokken therapeute die zeer zorgvuldig te werk gaat op een holistische wijze. Wanneer je bij haar bent voel je je gezien en gehoord en word je geholpen en in je kracht gezet, zonder dat zij daarbij ook teveel helpt. Daardoor kan je echt voelen dat je het zelf doet en zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je leven.

Aanhalingstekens
Marileen

Nicolien kan goed luisteren en op de juiste moment de juiste vragen stellen welke de verdieping bevorderen. Ze is niet bang om eigen ervaringen te delen waardoor ze authentiek is. Ze ook betrokken en heeft veel kennis en ervaring waaruit ze put (natuurkunde, vrouwen cyclus etc).

Aanhalingstekens
Klara

Wat ik vooral prettig vind bij Nicolien is dat er veel ruimte is voor eigen inbreng - er is veel ruimte voor overleg en dat voelt fijn! Daarnaast spiegelt ze je mooi in haar sessies en weet ze met haar enthousiasme over de kruiden ook zeker mijn interesse hierin aan te wakkeren!

Aanhalingstekens
Laura

🌱Wil je weten hoe je je lichaam kunt ondersteunen bij lichamelijke ongemakken? 

🌱 Of dit nu op vakantie is of in het dagelijkse leven?

🌱 En wil je weten hoe je jezelf hierin kunt ondersteunen op een natuurlijke manier?

Kruiden - detox - liefdevol - mild
€ 199,-
€ 111,-

De magie van kruiden

Deze dag zal in het teken staan van een aantal kruiden. Je gaat ze proeven, voelen, contact mee maken. Voelen wat jouw lijf te zeggen heeft. Wat het kruid jou te vertellen heeft.


We gaan een eigen tinctuur of thee maken (net wat er bij je op dat moment past) zodat je thuis de reis verder kan voortzetten. 


  • Datum: vrijdag 4 juni
  • Tijd: van 10.00u tot 16.00u
  • Locatie: Mijn praktijk in Amersfoort
  • Investering: €111,00. Inclusief thee, koffie wat lekkers en natuurlijk de kruiden.

Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?

De workshop is 1 dag van 10.00u tot ongeveer 16.00u


Krijg ik persoonlijke coaching van Nicolien?

Nee, we zijn met een groep van 5 vrouwen. Er is uiteraard ruimte voor persoonlijke vragen, maar gerichte coaching doe ik alleen in 1:1 gesprekken. 


Kan ik met deze workshop zelf mijn klachten oplossen?

Dat ligt er helemaal aan wat voor een hulpvraag, klacht of verlangen je hebt. Soms is een klein zetje voldoende en dan zal het helpen, maar vaak is er veel meer werk voor nodig. en als je heel eerlijk naar jezelf bent, weet je zelf het antwoord op deze vraag wel 😉. Ik kan je wel zeggen dat je inzichten krijgt en je echt een stap verder komt.

Als ik ergens niet uit kom, waar kan ik dan terecht met mijn vraag?
Je kan altijd je vraag sturen naar hello@green-goddess.nl, dan kijken we met je mee. 


Ik kan niet op de dag dat je de workshop geeft, is het ook op een andere dag?

Voorlopig is dit de enige dag dat ik gepland heb. Hou mijn site in de gaten voor volgende data.


Kan ik in termijnen betalen.

Nee, dat is voor deze workshop niet mogelijk

Enthousiast?

Schrijf je in