Deze roze volle maan laat je luisteren naar je innerlijke stem. Misschien voel je je onrustig, wil je nieuwe plannen maken of juist de plannen die je hebt neer gaan zetten. Deze volle maan helpt je daarbij om de stappen te gaan zetten.

Het is daarbij essentieel om te luisteren naar je innerlijke stem. Dit kan hele intense gevoelens oproepen en het kan soms lastig zijn om ze te begrijpen. Blijf in vertrouwen. Je innerlijk weten weet het. 

De afgelopen week heeft de natuur een reuzesprong gemaakt. Bij mij voor het huis staan alle bomen in licht groene blaadjes. 2 weken geleden waren ze nog in knop. Het ziet er zo mooi en fris uit. Dat de natuur in sneltreinvaart naar buiten is gekomen kun je ook van binnen voelen. Je kunt je onrustig voelen, als of je niet helemaal in balans bent. 

Zorg ervoor dat je aandacht geeft aan deze gevoelens. Voel wat je nodig hebt en doe dat dan ook. Dat kan lekker op tijd naar bed gaan zijn, wandelen, een afspraak afzeggen. Om dichter bij je innerlijke stem te komen is het goed om aan deze kleine impulsen gehoor te geven. Luisteren en ontwaken zijn voor mij thema’s van deze maancyclus.

Je kunt een ritueel met de volle maan doen. Ik doe dit zelf zondag avond, want in de nacht is de maan vol.