Soul Whispering 

Een soul whispering is een fluistering van je ziel, van je innerlijke godin. Ze wil iets tegen je vertellen en doet dat via je lichaam. Wij vangen veel signalen niet op, we zijn verleerd hoe we naar deze vorm van communicatie kunnen luisteren. Je ziel probeert steeds maar weer contact te maken en vaak worden deze signalen steeds groter, ze gaan letterlijk pijn doen.

Vanuit mijn natuurgeneeskundige visie belicht ik verschillende klachten in deze reeks live classes. Elke keer weer een ander thema. Maar alles gaat over de communicatie tussen onze innerlijke godin en onszelf.

De eerst volgende Soul Whispering zal plaatsvinden op dinsdag 4 februariom 20.00u.

De kosten zijn €5,00, via onderstaande knop kun je je aanmelden. Na ontvangst van je betaling krijg je de link voor de online workshop.

Dinsdag 4 februari om 20.00u
Thema: Onze Borsten.

Na ontvangst van je betaling ontvang je de mail met de link voor de online workshop.

Kun je niet op deze dag, maar wil je wel graag de workshop zien? Dan ontvang je een replay na de workshop.

Voorgaande soul Whisperings

Alles over de vagina

In deze Soul Whispering ga ik in op de energie van onze vagina. Waarom kan je pijn hebben tijdens het vrijen, wat hebben je orgaansystemen hier mee te maken, hoe werkt eigenlijk ons geslachtsorgaan.

Als je kijkt naar seksuele voorlichting op scholen wordt er vooral over de daad gepraat. Het gaat helemaal niet over hoe ons vrouwelijke geslachtsorgaan werkt. Want buiten het krijgen van kinderen kan het nog zoveel meer.

In deze Soul Whispering ga ik hier op in. De live uitzending is al geweest, maar je kan de replay nog steeds aanschaffen via onderstaande link. Dan kun je gelijk beginnen met kijken.

Wie ben ik?

Nicolien

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.