Soul Whispering 

Alles over de vagina

In deze Soul Whispering ga ik in op de energie van onze vagina. Waarom kan je pijn hebben tijdens het vrijen, wat hebben je orgaansystemen hier mee te maken, hoe werkt eigenlijk ons geslachtsorgaan.

Als je kijkt naar seksuele voorlichting op scholen wordt er vooral over de daad gepraat. Het gaat helemaal niet over hoe ons vrouwelijke geslachtsorgaan werkt. Want buiten het krijgen van kinderen kan het nog zoveel meer.

In deze Soul Whispering ga ik hier op in. De live uitzending is al geweest, maar je kan de replay nog steeds aanschaffen via onderstaande link. Dan kun je gelijk beginnen met kijken.

Alles over de borsten

In deze Soul Whispering ga ik in op de energie van onze Borsten.

Borsten… daar vinden we vaak wat van. Wat vind je eigenlijk van je eigen borsten?⁠

Wat is de relatie tot je baarmoeder, je vrouwelijkheid, het taboe wat hier op zit, de verleiding, maar ook heel aards wat is de betekenis van je borsten.⁠

In deze Soul Whispering ga ik hier op in. De live uitzending is al geweest, maar je kan de replay nog steeds aanschaffen via onderstaande link. Dan kun je gelijk beginnen met kijken.

Wie ben ik?

Nicolien

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.