Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor de Soul Wispering!

Ik heb er ontzettend veel zin in om er samen een mooie live class van te maken.

Hoe zou je het vinden 6 weken aan de slag te gaan met de Liefdevolle Verbinding met Jezelf en dat ik je daarin ondersteun? Meer verbinding met jezelf geeft balans en een heerlijk gevoel in je lichaam ♡

Ik kan je nu een eenmalige aanbieding geven voor een fractie van de prijs.

Eenmalig aanbod

Je hebt mijn e-boek waarschijnlijk gedownload omdat je graag meer balans in je leven wilt creëren, de verbinding met jezelf wil voelen. Ik weet zeker dat mijn e-boek je hierbij gaat helpen, maar hoe zou je het vinden om hier 6 weken mee aan de slag te gaan.

De verbinding met jezelf voelen
Weten hoe je een fijn leven kan manifesteren
Leren luisteren naar je lichaam en horen wat ze zegt
In beweging komen

Hoe zou het zijn als je nu direct toegang zou krijgen tot het online programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf?

Omdat jij zojuist mijn e-boek hebt gedownload geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om dit programma voor een fractie van de prijs te ontvangen.

Het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf kost jou nu slechts €47,00 in plaats van €197,00

Zodra je deze pagina weg klikt verdwijnt het aanbod….

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Opbouw van het programma

Week 1 | Innerlijke liefde

Je gaat kijken naar de thema’s die in je leven spelen. Wat wil je veranderen en wat wil je graag houden.  We maken een begin met onderzoeken waar je passie ligt.

Week 2 | Inzicht

Loslaten van gedachten en overtuigingen die niet meer voedden. Je gaat op een liefdevolle manier naar processen kijken. Elke gedachte of overtuiging heeft ook een functie (gehad).

Week 3 | Dankbaarheid

Optimisme, positiviteit, dankbaarheid en energie zijn je hulpbronnen. Door dankbaar te zijn kun je je angsten transformeren en stappen gaan zetten naar een liefdevolle verbinding met jezelf.

Week 4 | Magie!

Je leert luisteren naar je lichaam. Je ontdekt je innerlijke stem. De connectie tussen je lichaam en geest wordt versterkt. Wat zijn je verlangens? Waar krijg je energie van en waarvan niet?

Week 5 | Transformatie

Je verlangens en dromen gaan gerealiseerd worden. Het is tijd voor actie! Je ervaart hoe het is om het leven te leiden wat jij wil. Je bent AAN! Door de acties die je uitvoert ervaar je wat het is om zelf je leven te transformeren, je bent niet meer te stoppen!

Week 6 | Liefdevolle verbinding met jezelf

Door alles wat je de afgelopen weken hebt geleerd ook echt te gaan leven, gaan dingen getransformeerd worden

In de online training ‘Liefdevolle verbinding met jezelf’ coach ik vrouwen die meer balans in hun leven willen ervaren, voor zichzelf willen kiezen en hun droomleven willen realiseren. Vaak wordt je nu nog tegengehouden door verleden, heden en vooral door jezelf. Kan ik dat wel?, ben ik wel goed genoeg?, zijn vast overtuigingen die je herkend. Maar he, laten we eerlijk zijn; jij weet net zoals ik dat jijzelf de kracht hebt om je leven in eigen hand te gaan nemen!

Je voelt al een tijdje dat je stappen mag gaan zetten. Je kunt het gevoel van ‘is dit het nou?’ niet van je af schudden en wil er achter komen waar je passie ligt in het leven.

Ik help je middels dit programma om de transformatie te maken van de gedachte ‘het leven overkomt me’ naar ‘ik creëer mijn eigen leven’. Je leert er achter komen waar je verlangens liggen en welke stappen er nodig zijn om deze ook te gaan leven. Want diep van binnen weet je waar je verlangen ligt. Je leert hoe je je eigen energie weer kan laten stromen, waardoor alles in een flow komt en je moeiteloos je leven kunt manifesteren en je dromen gaat realiseren.

We gaan kijken naar je innerlijke criticus, wat houdt je tegen? Moeite met nee zeggen, perfectionisme, faalangst of onzekerheid? Je gaat onderzoeken waar je talenten liggen en daar je leven naar inrichten, zodat je een leven kan leiden met een liefdevolle verbinding met jezelf.

Het programma kun je geheel op je eigen tempo volgen, thuis in je veilige omgeving. Je krijgt bij deelname levenslange toegang tot de online academie.

 

Be your

beautiful self