Online

Sistercirkel

we starten woensdag 4 september 2019

Dit is voor jou

Alles hier op aarde heeft een ritme en of we het nu willen of niet, ook wij hebben dat ritme. Gedurende de afgelopen eeuwen en misschien wel duizenden jaren zijn we hier steeds meer van af geraakt. Elke keer een klein stapje, tot het punt waar we nu zijn. Voor vele is dit punt heel ver bij ons eigen ritme vandaan.

We weten vaak niet meer hoe het is om in verbinding te zijn met onszelf. We zijn vaak alleen maar op de buiten wereld gericht. Naar binnen gaan is eng, spannend, donker, maar oh zo fijn als je de weg weet!

 

Het hoeft namelijk helemaal niet eng of spannend te zijn. Alles wat daar aan verborgen krachten zit wil alleen maar gezien worden en naar buiten gaan.

We zijn zo gewend om niet meer te voelen, dat we niet meer kunnen onderscheiden wat die gevoelens nou eigenlijk zijn. Soms zijn gevoelens niet zo fijn, zeker niet als je nare dingen hebt meegemaakt, maar het weg stoppen en er niet meer aan denken is niet de oplossing. Ooit wil iets weer aan het licht komen, om bevrijd te worden en om los gelaten te kunnen worden.

Verbinding met vrouwen

Dit is een heel belangrijk element. Door je te verbinden met andere vrouwen kun je groeien. Je bent een spiegel voor elkaar. We gaan weer oude gevoelens wakker maken dat wij vrouwen geen concurrenten van elkaar zijn, maar zusters.

Verbinding met de natuur

De natuur is groot, de kosmos, de aarde, dieren en plantenrijk. Door hier verbinding mee te maken kun je ook een verbinding met jezelf maken. De liefde die je voor dieren en/of planten voelt voor jezelf gaan voelen en een worden met alles hier op aarde en de kosmos.

Verbinding met jezelf

Jij bent de sleutel. Door alles wat je leert te integreren in je lichaam ga je je steeds meer in balans voelen. Ons lichaam is een afspiegeling van de aarde. Om goed voor de aarde te kunnen zorgen is het ook belangrijk dat je goed voor jezelf kan zorgen.

Unplugd van onze natuur

Heel lang was het de normaalste zaak van de wereld dat je in verbinding leefde met de natuur. Goden, godinnen, priesteressen, magiërs, heksen, vrouwen, mannen, kinderen, iedereen deed dat. Vanaf onze jaartelling is hier langzamerhand een einde aan gekomen. Zeker in de Middeleeuwen werd het leven volgens het ritme van de natuur, met de natuurgoden en kruiden gezien als iets wreeds. De heksenvervolgingen waren hier het gevolg van.

Sinds de laatste jaren is er steeds meer een beweging naar de verbinding met iets groters. Noem het het universum, spirit, de natuur. Het komt voor mij eigenlijk op hetzelfde neer. De verbinding met je eigen innerlijke levenskracht. Het idee dat er meer is tussen hemel en aarde. Het voelt voor mij als iets wat we kwijt zijn geraakt en wat we weer opnieuw aan het herontdekken zijn

Wij zijn als mens een onderdeel van de natuur op Aarde. We staan er niet boven of onder, maar we staan naast elkaar. We zijn net zo belangrijk als de bomen, het gras, de dieren en de oceaan. Wij maken samen de Aarde. De Aarde is onze spiegel. Als we goed met onszelf omgaan, gaan we ook goed met de aarde om. Een bekende slogan die nog altijd in mijn op-popt is: een beter milieu begint bij jezelf. Dit klopt wat mij betreft helemaal!

Hoe ziet het programma eruit

We komen 10x online bij elkaar

Je krijgt na elke les een kleine worksheet, met de oefening uit de cirkel zodat je in de tussenliggende tijd je eigen weg kan volgen.

Ik maak het programma, maar er is zeker ruimte voor jullie aanvullingen en vragen. Dus het is niet een programma wat al volledig vast staat, maar ik hou ervan om mee te bewegen met de groep die ik begeleid.

Na dit jaar kun je jezelf lezen. Je weet wat jouw waarheid is en je zal de stappen gezet hebben om deze te leven. Dit is voor iedereen anders, want de een is al wat verder en daar zal dit programma een laatste zetje voor zijn, de ander begint net aan haar proces en zal daar misschien nog wat meer tijd voor nodig hebben. Weet dat wat er ook gebeurt dat precies goed is voor je. En uiteraard hangt de uitkomst ook af van wat je er zelf aan energie in stopt. Als je de opdrachten doet en je er echt mee verbindt zal de uitkomst vele malen groter zijn dan dat je alleen bij de cirkels aanwezig bent en de opdrachten niet doet.

Maancyclus

Menstruatie cyclus

Dierenrijk

Elementen

Seizoenen

Orgaan systemen

Natuur kwaliteiten

Plantenrijk

Archetypen

Verbinding

Praktische informatie

We komen op 10 momenten, om de 4 weken samen. Elke cirkel staat in het teken van een thema en deze zal ik afstemmen waar we als groep zijn. Dus niets staat vast, het is een organisch geheel van waar de behoeftes liggen.

Data voor 2019/2020:

4 september, 9 oktober, 6 november, 4 december, 8 januari, 29 januari, 26 februari, 25 maart, 22 april, 20 mei
Tijd:
Woensdag 20.00-21.30u

*er is per groep plek voor 8 vrouwen.

Er is meer

Ik heb in de afgelopen 10 jaar geleerd wat het is om me te verbinden met de natuur, met de natuur om mij heen, maar ook mijn innerlijke natuur. Om op mijn eigen ritme te varen en alleen maar mee te dobberen. Mijn innerlijke zelf aan het stuur zetten en vertrouwen te hebben dat mijn schip heen gaat waar het naar toe moet gaan.

Dit is een hele reis geweest om hier te komen. Het liefst wilde ik alles in de hand houden, de controle op dingen zetten. Vasthouden aan ‘iets’, maakt niet uit wat het was als ik me maar kon vasthouden en hel no dat ik me liet meevaren op de stroom.

 

Dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik een burn-out kreeg. Opgebrand van alles maar vast willen houden. Alle ballen maar in de lucht willen houden, totaal niet meer voelen wat ik nou eigenlijk zelf wil. De stroming van het leven tegenhouden.

Door te begrijpen hoe de cyclus van het leven in elkaar zit, te weten wat het ritme van de natuur is en wat mijn eigen ritme hier in is, ben ik langzaamaan gekomen op het punt waar ik nu sta. In verbinding met mezelf en met al het leven om mij heen. Met het dierenrijk, het plantenrijk, het water, aarde, lucht en vuur.

 

Je kunt er een 1:1 traject bij kiezen

Leven volgens de cyclus van het leven

Leven volgens je eigen cyclus

Leven volgens het ritme van de natuur

Leven volgens het ritme van de seizoenen

Een jaar lang gaan we aan de hand van het medicijnwiel de cyclus van het leven langs. Het medicijnwiel staat symbool voor de cycli van het leven. Alles komt er in terug. De seizoenen of de stand van de maan zijn hier mooie voorbeelden van. Wij mensen hebben dezelfde cycli, maar we zijn hier in de loop van de eeuwen steeds verder van afgeraakt.

In dit programma ga ik je helpen om je weer volledig in balans te komen. Je krijgt consulten met mij. In deze consulten ga ik onderzoeken waar de klachten of onrustige gevoel vandaan komen. Je krijgt inzicht in de patronen in je leven. Ik werk op een holistische manier, dus we gaan niet alleen naar je hormoonsysteem kijken, maar naar je gehele lichaam, geest en ziel. Dus ook andere klachten als darmproblemen, longproblemen, nachtelijk plassen, eczeem, onrustige huid etc. komen aanbod en pakken we ook aan.

Ik geloof er niet in dat we een probleem kunnen oplossen, zonder echt de onderliggende oorzaken aan te pakken. Vaak zitten deze in een disbalans in de (natuurgeneeskundige) uitscheidingsorganen. Dit zijn de spijsvertering, luchtwegen, lever, nieren, huid en de yoni. Door dit weer in balans te brengen ervaar je in je leven ook meer balans. In je hormonale systeem, in je energetisch lichaam, in je gevoelslichaam.

Allereerst ontvang je het intake consult. Hierin komen je vraagstukken naar voren, waar je graag hulp bij zou willen ontvangen. Ik breng je levensloop in kaart en samen kijken we waar je oorspronkelijk op het medicijnwiel zit en waar je gedurende je leven naar toe bent bewogen. Je ontvangt foto’s van je irissen.

Daarna gaat het programma echt van start. Je ontvangt je persoonlijke werkboek, de maankalender en de kruiden.

In een jaar heb je de tijd om naar je cyclus te kijken. Hoe deze verloopt, wat er gedurende de maand gebeurd. Is dit elke maand zo, of zijn er verschillen per maand. Dit kun je zelf in kaart brengen, maar dat gaan we ook samen doen.

6 maanden 1:1 begeleiding

 • 6 sessies waaronder een  intake, uitleg behandelplan en vervolgconsulten zodat je met de inzichten en het behandelplan wat ik voor je schrijf aan de slag kan gaan.
 • Irisdiagnose, ik maak foto’s van je ogen
 • Het bepalen van je temperament
 • Inzichten; Wat is een gezonde beweging voor je op het medicijnwiel en wat kost je energie.
 • Tips; Welke voedingsmidden en kruiden zijn goed voor jouw temperament en welke kun je beter laten staan.
 • Persoonlijk behandelplan; Dat bestaat uit voeding, kruiden en/of Bachbloesems
 • Doordat het in totaal 7 consulten zijn zal je verschil merken in hoe je om gaat in situaties die je normaal uit balans zouden brengen.
 • Toegang tot alle programma’s uit De Online Mysterieschool
 • Je doet automatisch mee (als je dat graag wil uiteraard) aan de eerst volgende online sistercirkel ‘het pad naar je ware zelf’
 • Je leert wat de werking is van de orgaansystemen en hoe je deze in balans kan brengen.
 • Ontvangt alle audiotrainingen, werkboeken en video’s
 • Leert tools voor het verhogen van je zelfvertrouwen
 • Hoe je innerlijke rust kan creëren.
 • Je krijgt inzicht in je blokkades die je nu belemmeren, zodat je deze kan gaan doorbreken
 • Je vind diepe innerlijke balans
 • Ontdekt hoe je leeft vanuit een verhoogd bewustzijn
 • Je leert hoe je moet gaan doen, inplaats van het alleen maar te weten.
 • Na het volgen van dit programma ben je in staat zelf te zorgen voor je gezondheid.
 • Als je aanvullend verzekerd bent dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit je zorgverzekering.

12 maanden 1:1 begeleiding

 • 12 sessies waaronder een  intake, uitleg behandelplan en vervolgconsulten zodat je met de inzichten en het behandelplan wat ik voor je schrijf aan de slag kan gaan.
 • Irisdiagnose, ik maak foto’s van je ogen
 • Het bepalen van je temperament
 • Inzichten; Wat is een gezonde beweging voor je op het medicijnwiel en wat kost je energie.
 • Tips; Welke voedingsmidden en kruiden zijn goed voor jouw temperament en welke kun je beter laten staan.
 • Persoonlijk behandelplan; Dat bestaat uit voeding, kruiden en/of Bachbloesems
 • Doordat het in totaal 7 consulten zijn zal je verschil merken in hoe je om gaat in situaties die je normaal uit balans zouden brengen.
 • Toegang tot alle programma’s uit De Online Mysterieschool
 • Je doet automatisch mee (als je dat graag wil uiteraard) aan de eerst volgende online sistercirkel ‘het pad naar je ware zelf’
 • Je leert wat de werking is van de orgaansystemen en hoe je deze in balans kan brengen.
 • Ontvangt alle audiotrainingen, werkboeken en video’s
 • Leert tools voor het verhogen van je zelfvertrouwen
 • Hoe je innerlijke rust kan creëren.
 • Je krijgt inzicht in je blokkades die je nu belemmeren, zodat je deze kan gaan doorbreken
 • Je vind diepe innerlijke balans
 • Ontdekt hoe je leeft vanuit een verhoogd bewustzijn
 • Je leert hoe je moet gaan doen, inplaats van het alleen maar te weten.
 • Na het volgen van dit programma ben je in staat zelf te zorgen voor je gezondheid.
 • Als je aanvullend verzekerd bent dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit je zorgverzekering.

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je een aantal veel gestelde vragen. Zit je vraag er niet bij? Je kunt altijd contact met me opnemen. Ik beantwoord je vraag met liefde.

Ik heb het ontzettend druk, ik weet niet of het me elke week lukt om hier mee bezig te zijn

Verandering vraagt investering. Dit is de meest gestelde vraag bij elk programma.
Mijn wedervraag is altijd: Wat is het je waard om je beter/fijner/gelukkiger te voelen.

Denk hier over na, voel bij jezelf wat het antwoord is.

Als je graag een verandering in je leven wilt aanbrengen nodig ik je wel uit om tijd vrij te maken voor jezelf. Alleen jij kan zelf de verandering in je leven maken en daar horen bepaalde keuzes bij.

Ik wil elkaar liever in het 'echt' ontmoeten

Ik organiseer ook een Sistercirkel in Amersfoort. Via deze link kun je meer hier over vinden https://green-goddess.nl/sistercirkel-amersfoort/.

Wat als ik een avond niet kan?

We zijn met 8 vrouwen (9 inclusief ikzelf), als er iemand niet kan probeer ik eerst de datum te verplaatsten, mocht dat problemen geven dan wordt er een opname gemaakt en krijg je die toegestuurd. Dat is het voordeel van online 🙂

Hoeveel tijd ben ik er per week mee kwijt?

De bijeenkomst zelf is 1x maand ±1,5 uur. En daarnaast krijg je een aanvullende opdracht om alles meer te integreren en te zorgen dat je ook daadwerkelijk verandering in je leven kan aanbrengen.

Het ligt helemaal aan jezelf hoeveel tijd je hier dagelijks/wekelijks kwijt mee wilt zijn.

Ik maak de oefeningen wel zo dat het gemakkelijk te integreren is in je leven. In de persoonlijke gesprekken kunnen we hier ook aandacht aan geven.

Ik vind dat wel erg veel geld voor iets dat helemaal online is.

Online heeft ook voordelen: Je hoeft de deur niet uit, hebt geen reistijd en reiskosten.

Ik durf te zeggen dat je geen risico loopt met jouw investering. Ik heb al mijn kennis en ervaring met dit programma verbonden.

Bovendien blijf je levenslang toegang houden tot de modules:

Bedenk voor jezelf: waar loop ik nu tegen aan, waar heb ik last van. Is het me deze investering waard?

Wat nu als ik niet tevreden ben of erachter kom dat de training niet bij me past?

Het is altijd spannend om aan iets nieuws te beginnen vooral als het zo dicht bij je ziel ligt. Je kan tot 2 weken na inschrijving gebruik maken van de Geld Terug Garantie. Bij het opsturen van al je ingevulde huiswerk, krijg je van mij je geld terug.