In Amersfoort

Sistercirkel

we starten 24 september 2019

Verlang je naar in verbinding zijn met andere vrouwen?

Verlang jij ook naar een pure diepere verbinding met jezelf?
Door verbinding met andere vrouwen herken jij jezelf en voel jij je krachtig in je vrouw zijn.

In verbinding zijn met vrouwen vinden wij het fijnste wat er is. We kunnen zoveel van elkaar leren en onze wijsheid met elkaar delen. In deze maandelijkse bijeenkomsten gaan we samen in verbinding, maar vooral in verbinding met ons eigen lichaam. Want in de afgelopen eeuwen zijn we vergeten hoe het voelt om vrouw te zijn, om ons intuïtie te volgen en hier dan ook naar te handelen.

Uit eigen ervaring heb ik mogen meemaken wat een vrouwenverbinding voor je kan betekenen. De heling die wij elkaar kunnen geven is magisch. Iedereen heeft sleutels voor elkaar en door samen te komen kunnen we dit gaan delen en elkaar laten groeien.

Het is tijd dat wij vrouwen de verbinding met elkaar aan gaan i.p.v. jaloezie, wrok en boosheid naar elkaar toe. Iedereen is prachtig en uniek.

Liefde voor jezelf is jezelf koesteren. Jezelf zien in je volledige licht. Jezelf ZIEN, daar gaat het om. Niet hoe anderen jou zien, maar JIJ. De liefde aan jezelf geven, daar gaat dit programma om.

Voel je het ook?

Op dit moment is er zoveel verandering in de energie merkbaar en voelbaar. Veel vrouwen voelen in zichzelf een vlammetje aangaan, een soort wake-up call. We hebben behoefte aan een diepere connectie met onze vrouwelijke essentie, heldere doelen, het leven van je purpose, de creatiekracht laten stromen, vreugde en verdiepende laag in ons zelfbewustzijn.

 

Langzaamaan valt de alles omhullende sluier waarin we eeuwenlang geleefd hebben van ons af en voelen we weer de mogelijkheden die voor ons liggen. We kunnen weer voelen wat ons gelukkig en gezond maakt. Dat is niet de manier waarop we nu ons leven leven, geleefd worden door de maatschappij, verplichtingen die we onszelf hebben opgelegd, gevoel van altijd te kort hebben en doen in plaats van geluk en overvloed.

 

Er wordt een eeuwen oud systeem in ons wakker gemaakt. De schuld, schaamte, angst die we vaak voelen heeft geen doel meer en mag plaats maken voor liefde, creatiekracht en het voelen waarom je hier op Aarde bent en wat je te doen hebt.

 

We zijn hier op Aarde om te groeien. Als je om je heen kijkt groeit alles, elke dag weer een stukje. Maar wij mensen zijn gewend geraakt om op een bepaald moment te stoppen met groeien en het leven wat we op dat moment leven een hele lange tijd vol te houden. Tot dat we merken dat we niet meer groeien en er wrijving in ons systeem ontstaat. We ervaren een innerlijke onrust, lichamelijke of geestelijke klachten, gedachten als ‘is dit het nou?’ poppen op.

 

Door de verbinding met je zelf te helen, door weer te re-connecten met jezelf kun je weer verder groeien. Je kan weer gaan voelen wat je graag in dit leven wil en dat ook daadwerkelijk gaan leven.

Hoe gaat het in zijn werk:

We komen op 10 momenten, om de 4 weken samen. Elke cirkel staat in het teken van een thema en deze zal ik afstemmen waar we als groep zijn. Dus niets staat vast, het is een organisch geheel van waar de behoeftes liggen.

Data voor 2019/2020:

24 september
15 oktober
19 november
17 december
21 januari
18 februari
17 maart
21 april
19 mei
16 juni

Tijd:
Maandag 19.30-22.00u

*er is per groep plek voor 8 vrouwen.

Na elke groepsbijeenkomst komt er een werkboek met de oefeningen voor die weken. Als naslag werk of extra aanvulling op de avond.

Verbinding met jezelf
1
Verbinding met gelijkgestemden
Vertrouwen in je lichaam
+
Meer energie
s
Weten wat je verlangen is
r
Weten hoe je hier naar kan gaan leven
Weten hoe je in contact komt met je innerlijke godin
Weten hoe je samen kan werken met je innerlijke godin

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond ik de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Omarm je vrouwelijke kracht in verbinding met je zusters

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je een aantal veel gestelde vragen. Zit je vraag er niet bij? Je kunt altijd contact met me opnemen. Ik beantwoord je vraag met liefde.

Ik heb het ontzettend druk, ik weet niet of het me elke week lukt om hier mee bezig te zijn

Verandering vraagt investering. Dit is de meest gestelde vraag bij elk programma. 
Mijn wedervraag is altijd: Wat is het je waard om je beter/fijner/gelukkiger te voelen. 

Denk hier over na, voel bij jezelf wat het antwoord is.

Als je graag een verandering in je leven wilt aanbrengen nodig ik je wel uit om tijd vrij te maken voor jezelf. Alleen jij kan zelf de verandering in je leven maken en daar horen bepaalde keuzes bij.

Wat als ik een avond niet kan?

We zijn met 8 vrouwen (9 inclusief ikzelf), als er iemand niet kan probeer ik eerst de datum te verplaatsten, mocht dat problemen geven dan geven we ruimte in de 1:1 consulten aan de avond die je gemist hebt.

Hoeveel tijd ben ik er per week mee kwijt?

De bijeenkomst zelf is 1x per 3 weken ±1,5 uur. En daarnaast krijg je een aanvullende opdracht om alles meer te integreren en te zorgen dat je ook daadwerkelijk verandering in je leven kan aanbrengen.

Het ligt helemaal aan jezelf hoeveel tijd je hier dagelijks/wekelijks kwijt mee wilt zijn.

Ik maak de oefeningen wel zo dat het gemakkelijk te integreren is in je leven. In de persoonlijke gesprekken kunnen we hier ook aandacht aan geven.

Ik vind dat wel erg veel geld voor iets dat helemaal online is.

Online heeft ook voordelen: Je hoeft de deur niet uit, hebt geen reistijd en reiskosten.

Ik durf te zeggen dat je geen risico loopt met jouw investering. Ik heb al mijn kennis en ervaring met dit programma verbonden.

Bovendien blijf je levenslang toegang houden tot de modules:

Bedenk voor jezelf: waar loop ik nu tegen aan, waar heb ik last van. Is het me deze investering waard?

Wat nu als ik niet tevreden ben of erachter kom dat de training niet bij me past?

Het is altijd spannend om aan iets nieuws te beginnen vooral als het zo dicht bij je ziel ligt. Je kan tot 2 weken na inschrijving gebruik maken van de Geld Terug Garantie. Bij het opsturen van al je ingevulde huiswerk, krijg je van mij je geld terug.

Volg Green Goddess op Instagram