Sister soul Tribe

 

 

Wie zijn wij

Lotus

Ik ben Lotus Satya, met mijn bedrijf Satyara geef ik diverse lessen en workshops.

Live Your Truth!’ is mijn slogan, ik kan samen met jou op zoek gaan naar wat jou blij maakt en rust geeft waardoor je in balans komt.

Ieder mens en ieder moment is anders. Mijn inzichten en inspiraties deel ik graag met anderen.

Wanneer je trouw bent aan jezelf en je eigen waarheid voel je je gelukkig en vol energie. Dat wil ik met je bereiken.

Dat kan bijvoorbeeld doormiddel van Yoga, Individuele coaching of  een Creatieve workshop.

Samen ga ik graag met je in gesprek om te kijken wat het beste bij je past om je balans terug te vinden.

Nicolien

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond ik de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Wat gaan we doen

Tribal meeting 8 bijeenkomsten in september, oktober, november 2018
januari, februari, maart april mei 2019

Verlang jij ook naar een pure diepere verbinding met jezelf?
Door verbinding met andere vrouwen herken jij jezelf en voel jij je krachtig in je vrouw zijn.

In verbinding zijn met vrouwen vinden wij het fijnste wat er is. We kunnen zoveel van elkaar leren en onze wijsheid met elkaar delen. In deze maandelijkse bijeenkomsten gaan we samen in verbinding, maar vooral in verbinding met ons eigen lichaam. Want in de afgelopen eeuwen zijn we vergeten hoe het voelt om vrouw te zijn, om ons intuïtie te volgen en hier dan ook naar te handelen.

Contact

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.