Jaaa het is zover. Iets wat ik nog heel graag in 2018 wilde doen is werkelijkheid geworden.

Ik heb al lang de wens om een podcast op te nemen, maar ik weerhield mezelf er elke keer van. Excusses, dingen die er tussen kwamen, het waren allemaal angst dingen. Afgelopen week heb ik (nadat ik al 3x eerder wat had opgenomen) besloten dat de aflevering die ik toen heb opgenomen de eerste mag zijn.

Als je een programma bij me volgt weet je dat ik graag audioberichten in spreek. Ik ben van dit medium gaan houden. Ik kan gewoon in mijn kloffie op de bank zitten en lekker mijn gedachten door me heen laten stromen en het gelijk opnemen. Bij video ‘moet’ ik veel meer van mezelf. Wat make-up op, de kleding die ik aan heb (geen verwassen trui 🤪) en mijn halve woonkamer verbouwen voor een set. Nu in de donkere dagen ben ik ook beperkt tot een aantal uurtjes dat het voldoende ligt is. Dus al met al is dit op het moment niet mijn favo medium.

Deze eerste podcast gaat over de cyclus van de natuur, van je menstruatie en hoe je hier op kan anticiperen. Het onderwerp waar ik het liefste over spreek!

Mijn podcast zal vooral gaan over mijn reis, hoe ik in balans kom met mijn cyclus en dat ik de dingen in het leven doe die ik leuk vindt, dat het moeiteloos gaat en liefdevol. In verbinding met mezelf en met mijn omgeving. Het is een organisch proces, iets wat het leven zelf natuurlijk ook is.

Als je het leuk vindt om te luisteren, hieronder staan de linkjes. 

Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een prachtig begin van 2019!

Liefs,
Nicolien Oona