Magic Mooncycle jaartraining Les 2

Richten op wat je graag wilt.

Vorige week heb je na de meditatie opgeschreven hoe je relatie met je menstruatie is. Deze week gaan we de intentie zetten voor het aankomende jaar. Je weet waar je vandaan komt, maar waar wil je naar toe.

Je kunt vooraf de meditatie doen die ik hier in de academie heb gezet (Meditatie eigenliefde + innerlijke glimlach), misschien heb je al een eigen ritueel, dan kun je die uiteraard ook gebruiken.

Na de meditatie visualiseer je waar je volgend jaar wilt staan. Hoe je je wilt voelen. Dit kan bijvoorbeeld zijn minder pijn, een zwangerschap, meer verbinding met je lichaam, zonder anticonceptie, een sensuele verbinding met jezelf, meer in je eigen ritme je leven indelen.

Schrijf dit voor jezelf op. Bewaar dit, want aan het einde van het jaar gaan we hier uiteraard wat mee doen.

Als je visueel bent ingesteld kun je er een visionboard van maken, of een tekening, of een gedicht. Laat je creativiteit de vrije loop. Uiteraard hoeft dit niet, als al benauwd wordt van het idee, schrijf het dan alleen op.

Je kunt ook een audiobericht voor jezelf inspreken als je schrijven lastig vindt. Het maakt niet uit als het maar ergens fysiek staat.

Vorige week en deze week zijn echt om de intenties voor het jaar te zetten, vanaf volgende week zal ik de tips delen, maar ik ben er van overtuigd dat je er meer uit haalt als je voor jezelf intenties zet. Dan zet je in het universum een intentie, een signaal, en kunnen jullie samen aan het werk gaan om er een heel mooi en verbindend jaar van te maken.