Van de meditaties die ik heb gemaakt de afgelopen tijd, vind ik deze de krachtigste.

Deze meditatie zorgt ervoor dat je in verbinding komt met je innerlijke bron.
De bron van eigenliefde ♡.

Ik voel een overvloed aan liefde, warmte en geborgenheid. Zeker een reden om vaker te naar binnen te keren en op mezelf af te stemmen!


Wat maakt deze meditatie zo bijzonder?
Kun je de liefde voor jezelf voelen, jouw innerlijke kracht? Eerlijk..
In onze drukke levens en met alle prikkels, afleidingen en ballen in de lucht, zorgen voor anderen is het een uitdaging om rust en afgestemdheid op jezelf te bewaren en te voelen wat jij wilt. Goed zorgen voor jezelf is belangrijk. Je kunt er pas echt voor anderen zijn als je eerst goed voor jezelf zorgt.

Meditatie is hiervoor een fantastisch middel. Het helpt je om meer in verbinding te komen met jezelf, de liefde voor jezelf te voelen en rust in je lichaam te ervaren.

Het lijkt soms ook een lastig en lang proces om mediteren in je leven te integreren.
Weet dat je fietsen of lopen ook niet in 1 dag goed kon, dus geef jezelf de tijd. Begin klein en als dat fijn voelt kun je het vanzelf uitbreiden. Je zal merken dat je lichaam er om gaat vragen.

Ik wil je echt mee geven dat je het mag gaan doen. Al is het maar 10 minuten per dag. Jezelf voedden met liefde en aandacht is het mooiste cadeau wat je je lichaam kan geven. Hierdoor krijg je steeds meer een verbinding met jezelf. Je gaat leren luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft, hier zit zoveel wijsheid in verborgen!


Stel je open en ga voor 10 minuten magie