Schrijf je nu in voor de gratis masterclass

Creëer je eigen rituelen met het medicijnwiel

Bij het invullen van mijn mailadres ga ik akkoord dat Green Goddess mij zal blijven inspireren. Ik ben me ervan bewust dat ik me altijd makkelijk kan uitschrijven, wanneer ik maar wil.

Schrijf je nu in voor de gratis soul wispering

Een soul wispering is een fluistering van je ziel, van je innerlijke godin. Ze wil iets tegen je vertellen en doet dat via je lichaam. Wij vangen veel signalen niet op, we zijn verleerd hoe we naar deze vorm van communicatie kunnen luisteren. Je ziel probeert steeds maar weer contact te maken en vaak worden deze signalen steeds groter, ze gaan letterlijk pijn doen.

Vanuit mijn natuurgeneeskundige visie belicht ik verschillende klachten in deze reeks live classes. Elke keer weer een ander thema. Maar alles gaat over de communicatie tussen onze innerlijke godin en onszelf.

Data en thema
18 juli 19.30u Spijsvertering

Je kunt je hieronder aanmelden. Heb je vragen over een van deze thema’s? Dan kun je me je vraag sturen per mail en zal ik deze in de Soul Wispering beantwoorden.

Bij het invullen van mijn mailadres ga ik akkoord dat Green Goddess mij zal blijven inspireren. Ik ben me ervan bewust dat ik me altijd makkelijk kan uitschrijven, wanneer ik maar wil.

Wil je meer in verbinding komen met je lichaam en de natuurlijke cyclus van het leven?

Wie ben ik?

Nicolien

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.